- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9145 üzenetére
Megtaláltam a nekem valót a conky-manager személyében. Szép is és mindent tud amire szükségem van. Köszönet az ajánlásért! Viszont nem tudom mit nyitottam meg ami a képen is látható, de bezárni se tudom. Sőt törölni szeretném inkább.
Arra gondoltam, sose árt ha kéznél van egy telepítő. Az új rendszeren csináltam és így nem tudtam rá filmek mappát készíteni, ezért töröltem. Megoldható egy Live és utána mappa létrehozása, filmek másolása és win rendszer is ismerje? Ha elmegyek itthonról vinnék filmeket magammal. Nem szeretnék 2 pendrive-ot tartani ezért. Nincs semmi rádugva usb porton ezen és egy DAC-on kívül. Amúgy jól működik a pendrive most is.
Most már tudom mi az a Nemo, rákerestem a szoftver áruházban és megnyitottam.Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
Megnyitás
új lapon
új ablakban
könyvjelző hozzáadása
formázás
kiadás
tulajdonságok lehetőségei adottak. Csak linux és win7 rendszeren használom és fat32-re van formázva jelenleg. (32GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest