Új hozzászólás Aktív témák

• J.C.G.

aktív tag

válasz ubyegon2 #9145 üzenetére

Megtaláltam a nekem valót a conky-manager személyében. Szép is és mindent tud amire szükségem van. Köszönet az ajánlásért! Viszont nem tudom mit nyitottam meg ami a képen is látható, de bezárni se tudom. Sőt törölni szeretném inkább.

Arra gondoltam, sose árt ha kéznél van egy telepítő. Az új rendszeren csináltam és így nem tudtam rá filmek mappát készíteni, ezért töröltem. Megoldható egy Live és utána mappa létrehozása, filmek másolása és win rendszer is ismerje? Ha elmegyek itthonról vinnék filmeket magammal. Nem szeretnék 2 pendrive-ot tartani ezért. Nincs semmi rádugva usb porton ezen és egy DAC-on kívül. Amúgy jól működik a pendrive most is.
    Most már tudom mi az a Nemo, rákerestem a szoftver áruházban és megnyitottam. :D Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
    Megnyitás
    új lapon
    új ablakban
    könyvjelző hozzáadása
    formázás
    kiadás

tulajdonságok lehetőségei adottak. Csak linux és win7 rendszeren használom és fat32-re van formázva jelenleg. (32GB)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés