Új hozzászólás Aktív témák

• J.C.G.

aktív tag

válasz ubyegon2 #9127 üzenetére

Köszi a részletes segítséged!
    A vége az lett, hogy ma újra telepítettem a rendszert és figyelmesebben csináltam mindent.
    Jelszót nem engedett változtatni, nem működött a bill passwd parancs után, de már nem fontos. Aztán ott volt még az a fránya idegesítő kulcstartó is, ami chrome megnyitásnál felugrik. Remélem ez nem jön elő nekem többé. Nem akarom használni.
    Azt az (i) betűt láttam csak nem tudtam mire jó. Rengeteg téma van. Végül XP témánál maradtam a kék tálca és a piros X (bezárás) gomb miatt. Picit fapados így a kinézet, de egyelőre elleszek vele. Aztán a PPA-t tárolót keresgéltem egy ideig és most jutott eszembe, hogy szoftverfrissítőben van.
    Sikerült nevet adnom az utólag csatlakoztatott HDD-én levő két partíciónak is. Nem tökéletes, mert a HDD típusát továbbra is oda írja elé, de most így tudom melyiken mi van.
    Audio probléma: Vagy az SMPlayer vagy a Clementine kavart be neki. Most nincs telepítve egyik se és nincs érces hangja a filmeknek. Olyan volt mint amikor a tinik mutálni kezdenek. Majd még kitapasztalom ezt a részét.

Egyelőre próbálom kiismerni a rendszert használat közben.
    Félni nem kellett volna a Linuxtól Win után. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés