Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nálam az az érdekes sztori volt, hogy ugye telepítés után, frissítéskor a mint felajánlja, hogy változtass tükörszervert. Nos én mindig gyorsabbakat választottam és érezhetően hamarabb le is futottak a frissítések. Az utolsó mint (18.3) telepítéskor viszont egyrészt több tükörre is kiírta, hogy nem jó (nem tudom szó szerint) másokról engedett frissíteni de állandóan kimaradtak csomagok amik bizonyos telepítésekkor hiányoztak. A frissítések viszont látszólag hibátlanúl lementek. Csak akkor volt meg minden mikor nem változtattam meg az alapból felajánlott szervereket. Előtte ilyen sosem fordult elő...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon