Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ez érdekes. Tanulva az előző tapasztalatokból az új rutint követve leállítottam a Dropbox betöltődését és utána indítottam a frissítést, hogy rögzítsem mely programokkal nem boldogul az Energotel. Legnagyobb meglepetésemre rendben lefutott a teljes frissítés és persze a leállított Dropbox is üzemképes mint ahogy ez kiderült egy órája.
A frissítési probléma egyértelműen összefügg a Dropboxot érintő problémával. Ha a mintupdate frissítésekor le van állítva a Dropbox akkor a programok frissítése is rendben lefut minden probléma nélkül.
Ezekből az következik szerintem, hogy valamelyik Energoteles programmal lehet gond.
Eddig ha nem változtattam meg az Energotelt akkor hiába indítottam újra a gépet, hiába frissítettem a csomagtárolót, azok a programok továbbra sem települtek amiket első alkalommal sem tudott feltenni de ha átálltam más forrásra -történetesen a Csehekre, akkor viszont rendben felmentek.
Nem fárasztalak tovább ezzel és örülök, hogy nem kártevő okozta a gondokat. Örülök, hogy rendben van végre a gép! Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon