Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT A Linux Mint bemutatása 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vágom a fenét! Egyszerűen nem foglalkozom vele Értem én, ide akartam eljutni pontosan és erre írtam, hogy így azért felelőtlenség másnak is azt javallani, hogy ne foglalkozzon vele! Igaz, másikat még akkor is vehet, ha gond van.  (elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?) (elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?)Viszont ezek szerint nem tartod már tartósabbnak az újakat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Téma tudnivalók

A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
		- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- OnePlus Pad 3
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?)
 (elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?) Rowon
 Rowon