Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vágom a fenét! Egyszerűen nem foglalkozom vele
Értem én, ide akartam eljutni pontosan és erre írtam, hogy így azért felelőtlenség másnak is azt javallani, hogy ne foglalkozzon vele! Igaz, másikat még akkor is vehet, ha gond van.
(elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?)Viszont ezek szerint nem tartod már tartósabbnak az újakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?)
Rowon