- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4815 üzenetére
& Syl
Abszolút meggyőztetek, mondtam is, szégyellem magam az írásom miatt. Ti vagytok az ászok SSD ügyben!
2 megjegyzés:
- a régebbi SSD sokkal strapabíróbbak voltak, pár hét/hónap Flash SSD topik olvasása és az ajánlott SSD-k topikja alapján ezt szűrtem le, nem véletlen vettem a már kifutó Intel 520-at én sem.
- pár hétig át kellett egy notiba raknom az SSD-t és HDD-ről futtattam a Mint-et. Kicsit lassabban bootolt, amúgy nem vettem észre szignifikáns különbséget futás alatt, ha Win volna fenn, akkor más lenne a helyzet, de mi Linux topikban beszélgetünk.
HDD meg adattárolásra nagyon jó
Ja, már ha a WD Redekre gondolsz, csak nekem WD1003FZEX-em van, az nem éppen adattárolásra való, ne mondjunk már ilyen sületlenséget, hogy a HDD az adattárolásra való!
Kímélgetni a külső (mechanikai) behatások, túlmelegedés miatt kell inkább, főleg az utóbbit.
Inkább csak az utóbbit!
Köszönöm nektek amúgy, hogy felnyitottátok a szemem!
remélem azért mindenki nem veszi be azt, amit írtok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest