Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Linux mint 17.2 Mate-et frissen telepítettem Acer Aspire laptopra, és sehogy sem jövök rá hogyan kell a wifi hálózatot beüzemelni. Magától automatikusan nem mutatja a wifi hálózatokat, hogy kapcsolódhassak, így manuálisan létrehoztam SSID és password megadásával. Ettől függetlenül nem is csatlakozik, és továbbra sem mutatja az ID-ket amit a környékről befog. A funkció billentyűzettel próbáltam ki-be kapcsolni a Wifi adaptert, de semmi változás.
Jobb alsó sarokban a Connections ikonon csak a vezetákes hálót hozza be ha a kábellel csatlakoztatom. Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobb alsó sarokban a Connections ikonon csak a vezetákes hálót hozza be ha a kábellel csatlakoztatom. Mit javasoltok?
Rowon