Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ezen néztem most. [link] Sokat javult tőle, néztem logban, betöltötte. Most már csak néha tép be.
Ha mozgatom az egeret, aztán feljön a youtube-os sáv, egyébként elég jól helyrehozta. Előtte folyamatosan el volt törve a vonal a közepén... Most egy kicsit ugrál, nem folyamatos a sebessége, ehhez nem tudom, hogy köze van e a beállításnak. Gondolom ennél többet most nem lehet kihozni belőle. Majd tesztelem 3d-vel is, kíváncsi vagyok. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha mozgatom az egeret, aztán feljön a youtube-os sáv, egyébként elég jól helyrehozta. Előtte folyamatosan el volt törve a vonal a közepén... Most egy kicsit ugrál, nem folyamatos a sebessége, ehhez nem tudom, hogy köze van e a beállításnak. Gondolom ennél többet most nem lehet kihozni belőle. Majd tesztelem 3d-vel is, kíváncsi vagyok. Köszi!
Rowon