Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazad van, a Windows nem ússza meg újratelepítés nélkül. A Mint-nek viszont megadnám az esélyt. Egyszer próbaképp egy usb-s vinyóra toltam fel a Mintet (talán már 17-et), majd egy totál más konfignál véletlenül erről bootoltam. Kicsit ledöbbentem amikor mindenféle figyelmeztetés nélkül megláttam az asztalt, először fel sem fogtam mit keres ott windows helyett linux. Nem kérdezett rá az eltérő felbontásra, nem érdekelte, hogy AMD helyett Intel a proci meg más az összes hardverkomponens, csak felállt a rendszer és simán lehetett használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon