Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy egyszerűen nincs net a laptopon amire mintet tettem

Szóval tegnap este feltettem, lefrissítettem, minden oké, /természetesen volt net kábellel és wifivel is/
Ma is volt net úgy 20 perccel ezelőttig, de egyszer csak eltűnt, tudok csatlakozni wifin ha bedugom a kábelt kiírja hogy csatlakozott wifin is tudok csatlakozni is, de nincs netem, pingelni próbálok de az írtja hogy unknown host és sehogy enm tudom életre kelteni, szóval van valami ötletetek? volt már resi, szoftveres kikapcs /wifi/ hardveres kikapcs szintén wifi de semmi nem jött be, mintem először van lehet elszúrok valami tök alap dolgot,
Szóval valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon