Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Egyszer láttam egy kördiagramot a különböző MINT verziók elterjedtségi arányáról, ahol a Cinnamon és MATE mellett az Xfce és KDE eléggé marginálisan volt jelen. A négyből a KDE verzióhoz még nem volt szerencsém, ezért egy hete felpakoltam egy Lenovo 3000 V100 notira és már bánom, hogy nem léptem meg ezt korábban. Nekem tetszik a jelenlegi plasma desktop - vagy 6 éve nem volt szerencsém KDE felülethez -, nincs nagy erőforrás igénye, egész simán futnak a KWIn "compiz-szerű" effektjei, le vagyok nyűgözve!
A Google Earth meg már csak egy drótvázat jelenít meg a Földből, mert a GMA950 (1.4 OpenGL) kevés neki
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A Google Earth meg már csak egy drótvázat jelenít meg a Földből, mert a GMA950 (1.4 OpenGL) kevés neki
.
Rowon