Hirdetés
- aquark: Flipper PC-n!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
OK, de egy Office 365 azért nem egy amúgy 5MB-os kis egy funkciós szög egyszerű program...
Egyébként ha jól tudom ;-) a linux szintén tele van "komponensekkel" , hiszen mindig ez volt a lényeg: csak annyira szétesett az egész rendszer, hogy lassan már egy ls parancshoz is le kell tölteni 2GB körítést, hogy biztosan lefusson ;-)
Mindegy, megvolt a havi lázadozásom (gyógyulok, mert volt napi, aztán heti, most meg már beletörődtem kb. mindenbe hogy pl. ami nem működött fél éve rendesen, és még mindig nem működik rendesen, az már valószínűleg nem is fog soha rendesen működni ;-) , de még mindig úgy vagyok vele, hogy '96 vagy '97 óta linuxozok, és úgy 1-2 évvel ezelőttig tök jól elvoltam az ilyen flat-szerű akármik nélkül, ha nem akartam, nem is hallottam róluk, egyszerűen csak működött minden, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon