- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
zizidor
üzenetére
Sziasztok!
Nálam tegnap voltak anomáliák és az Ai-t hívtam segítségül, ő egy ismert AMD VGA hibaként azonosított a problémámat. (DPM (Dynamic Power Management) crash) Folyamatosan követem a fórumot és el is könyveltem magamban, hogy engem is elért az átok, vagy valami központi hiba lehet, ami másoknál is galibát okozhatott a héten Linux Mint alatt..
A problémám az volt, hogy ha elindítottam bármit a Mint-ben (frissítéskezelő, böngésző, terminál ablak, stb.) csak abban az ablakban működött az egerem, de magát az ablakot, programot bezárni nem tudtam, vagy ha az ablakon kívülre kattintottam nem történt semmi. Billentyűzetről működött minden. Nekem az első kérdésem az Ai felé az volt, hogy nem lehet az egér a problémám okozója, de mivel Win11 alatt nem volt vele gondom, azt mondta a Gemini, hogy máshol kell keresni a hibát. Beirkáltam a parancsokat amiket mondott, de nem történt semmi változás. Majd újra raktam a Mintet, de már telepítés közben is előjött a hiba. Próbáltam a LMDE7-et is telepíteni, de az is hibásan működött.
Már úgy voltam vele, hogy búcsút veszek egy időre a Mint-től és felteszem a Fedora KDE Plasma-t a Mint-es SSD-re (egy másik külső meghajtón azt használom), mikor a Fedora Live is produkálta a hibát. Itt berágtam és kihúztam majd visszadugtam az egeret az USB portba és azonnal megjavult minden...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon