Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Még mindig szívja a véremet a Mint Cinnamon...
Elrendezem az asztalon az ikonokat úgy, ahogy szeretném, mindenféle rendezés ki van kapcsolva, de ennek ellenére szinte minden bejelentkezés után (alvásból ébredés, felhasználóváltás) egy kicsit átpakolja őket. Ráadásul nem is mindig ugyanúgy, és egymásra pakol több ikont is, sőt képes olyan helyre tenni ikont, ami nem is esik rácspontra! Szuper...
Frissen telepített 22.1 volt a gépemen - ezt csinálta. Frissítettem 22.2-re - maradt a hiba. Ma éppen meg akartam írni ezt a kérdést, de gondoltam egye fene, újratelepítem frissen 22.2-vel - a hiba maradt! Újratelepítéskor (a 22.1- is így került fel, és most a 22.2 is) csak adatokat mentek, a home partíciót formázom, és mindent újra beállítok, szóval nem írok felül beállításokat, főleg nem különböző verzióknál.
Szerintetek???
Rohadt idegesítő, de nem találok megoldást a neten sem (vagy rosszul keresek) , és itt is kérdeztem már talán 2x is, de nem lett meg az oka... Hátha azóta valaki belefutott és megoldotta, vagy véletlenül olvasott valamit valahol.
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Androidos tablet topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon