Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

Sziasztok!

Még mindig szívja a véremet a Mint Cinnamon...

Elrendezem az asztalon az ikonokat úgy, ahogy szeretném, mindenféle rendezés ki van kapcsolva, de ennek ellenére szinte minden bejelentkezés után (alvásból ébredés, felhasználóváltás) egy kicsit átpakolja őket. Ráadásul nem is mindig ugyanúgy, és egymásra pakol több ikont is, sőt képes olyan helyre tenni ikont, ami nem is esik rácspontra! Szuper...

Frissen telepített 22.1 volt a gépemen - ezt csinálta. Frissítettem 22.2-re - maradt a hiba. Ma éppen meg akartam írni ezt a kérdést, de gondoltam egye fene, újratelepítem frissen 22.2-vel - a hiba maradt! Újratelepítéskor (a 22.1- is így került fel, és most a 22.2 is) csak adatokat mentek, a home partíciót formázom, és mindent újra beállítok, szóval nem írok felül beállításokat, főleg nem különböző verzióknál.

Szerintetek???

Rohadt idegesítő, de nem találok megoldást a neten sem (vagy rosszul keresek) , és itt is kérdeztem már talán 2x is, de nem lett meg az oka... Hátha azóta valaki belefutott és megoldotta, vagy véletlenül olvasott valamit valahol.

Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti

Új hozzászólás Aktív témák