- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Még mindig szívja a véremet a Mint Cinnamon...
Elrendezem az asztalon az ikonokat úgy, ahogy szeretném, mindenféle rendezés ki van kapcsolva, de ennek ellenére szinte minden bejelentkezés után (alvásból ébredés, felhasználóváltás) egy kicsit átpakolja őket. Ráadásul nem is mindig ugyanúgy, és egymásra pakol több ikont is, sőt képes olyan helyre tenni ikont, ami nem is esik rácspontra! Szuper...
Frissen telepített 22.1 volt a gépemen - ezt csinálta. Frissítettem 22.2-re - maradt a hiba. Ma éppen meg akartam írni ezt a kérdést, de gondoltam egye fene, újratelepítem frissen 22.2-vel - a hiba maradt! Újratelepítéskor (a 22.1- is így került fel, és most a 22.2 is) csak adatokat mentek, a home partíciót formázom, és mindent újra beállítok, szóval nem írok felül beállításokat, főleg nem különböző verzióknál.
Szerintetek???
Rohadt idegesítő, de nem találok megoldást a neten sem (vagy rosszul keresek) , és itt is kérdeztem már talán 2x is, de nem lett meg az oka... Hátha azóta valaki belefutott és megoldotta, vagy véletlenül olvasott valamit valahol.
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon