Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én amennyire utáltam, mostanában annyira rákaptam. Problémám csak a freac-kal akadt egyszer, amikor ripperltem egy CD-t, fél óra volt beírni a lemez számait, valami koszos pank volt, nem hozta az adatbázis. Kíválasztom a mappát a végén, hogy oda mentse, majd eldőlt a program, mint a rohadt nád. Kiderült, hogy nem volt jogosultsága oda írni. Ekkor belémállt az ideg kissé. Amúgy mostmár van 5-6 flates progim, szépen működnek.
Például a Linux Mintnél nem igazán javasolt a disztróval beépítetten érkező alkalmazásokat törölgetni, mert itt minden-mindennel összefügg.
Gyanítom nem véletlenül került ki a Synaptic, hogy ne tudj komoly károkat okozni, nem az volt az elsődleges oka, hogy nem fejlesztik. Mondjuk tényleg oda kell figyelni a használata közben.
Közben megtekintettem a LMDE6-t. Nem volt sikerélmény. Hang recseg, többnyire nem volt, a videó akadt, de úgy, hogy borzalom. Pedig elméletileg minden ffmpeg, kodek, mindet feltettem. Nem tudom, hogy mit rontottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Peugeot, Citroën topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux Mint
- Robotporszívók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest