- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Nos, a FreefileSync-el játszadozom.
Készítettem egy valós gdrive mappát amiben helyileg is megvannak a fájlok, ez lenne a helyi mappa amit szeretnék szinkronizálni.
Felvettem a Mint-be Google fiókomat, ez létrehozott egy helyet, bejegyzést a fájlkezelőben a drive tárhelyre. De ez csak hivatkozás ugye, nincs fizikailag itt a driveon tárolt cucc.Az autosync elég nyűgös:
- létre hoztam egy batch filet, ami lefuttatja magát a szinkronizálást;
- a programnak van egy olyan része, hogy Real Time Sync, ebbe be kellett tallóznom a fenti batch fájlt, valamint megadni azokat a mappákat, amelyeket figyelni akarok.
- a helyi mappa tiszta sor, de a felhő mappa már nem annyira: csak a Drive fiókomra mutató hivatkozott mappát tudtam beadni, tehát amit létrehozott a Gnome, ami a fájlkezelőben is megvan.
Az RTS fut a háttérben, ott van az óra mellett a panelen.Amikor valami módosul valami a helyi mappában, azonnal szinkronizál.
Amikor módosul valami a felhőben, akkor mintha nem látná, nem történik semmi. Viszont kézi indításra meg érzékeli és lehozza a felhőben történt módosítást!
Olyan, mintha nem küldene triggert a felhős módosítás.Erre találtam ki hogy mi lenne, ha a batch fájlt 5 percenként lefuttatnám?
Ezt meg tudom valósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon