- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok! Új nap, új lehetőség hogy valahogy tanuljak valamit.
Ahhoz, hogy kérdezek valamilyen információt át kell adnom nektek.
Hogyan tudom ezt megtenni?Mi a problémám? Van egy régi számítógép. Böngészőt használva véletlenszerűen megfagy a gép, de szerintem ez nem böngésző gond, mivel más alkalmazásoknál is megállhat. Amikor én is tudok erről és előttem van ahogy a hang és kép megakad, akkor nem tudok profilt váltani ha jól tudom alt+f... gombokkal lehet vagy ctl+alt+backspace-t használni.
Már egyszer próbálkoztam megoldani a kezdő linux topickban, de félre mentek a dolgok és feladtam.
Most úgy szeretném kezdeni, hogy ténylegesen kitalálni mit kellene kikapcsolni, variálni, vagy akármi, hogy a gépet TELJESEN stabillá tegyem. Ha kell elkérem a teljes gépet, és diagnosztizálom a gondokat egymás után ha valakinek van kedved szépen elmondani mindent amit ehhez kellene tennem. Ne kérjetek meg hogy menjek ide meg oda, meg hogy automatikusan tudjam mit kell csinálnom, mert teljesen elveszek a részletekben, azt se fogom tudni mit kéne tennem, merre kéne mennem.
A célom, hogy stabil legyen a MINT a gépen, ne fagyjon le random. Lehet hogy valamit csak frissíteni kell, vagy valamilyen driver nem működik megfelelően, vagy egyszerűen hardver hiba, de szeretném kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged