Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok! Új nap, új lehetőség hogy valahogy tanuljak valamit.
Ahhoz, hogy kérdezek valamilyen információt át kell adnom nektek.
Hogyan tudom ezt megtenni?Mi a problémám? Van egy régi számítógép. Böngészőt használva véletlenszerűen megfagy a gép, de szerintem ez nem böngésző gond, mivel más alkalmazásoknál is megállhat. Amikor én is tudok erről és előttem van ahogy a hang és kép megakad, akkor nem tudok profilt váltani ha jól tudom alt+f... gombokkal lehet vagy ctl+alt+backspace-t használni.
Már egyszer próbálkoztam megoldani a kezdő linux topickban, de félre mentek a dolgok és feladtam.
Most úgy szeretném kezdeni, hogy ténylegesen kitalálni mit kellene kikapcsolni, variálni, vagy akármi, hogy a gépet TELJESEN stabillá tegyem. Ha kell elkérem a teljes gépet, és diagnosztizálom a gondokat egymás után ha valakinek van kedved szépen elmondani mindent amit ehhez kellene tennem. Ne kérjetek meg hogy menjek ide meg oda, meg hogy automatikusan tudjam mit kell csinálnom, mert teljesen elveszek a részletekben, azt se fogom tudni mit kéne tennem, merre kéne mennem.
A célom, hogy stabil legyen a MINT a gépen, ne fagyjon le random. Lehet hogy valamit csak frissíteni kell, vagy valamilyen driver nem működik megfelelően, vagy egyszerűen hardver hiba, de szeretném kideríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon