Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Elnézést, tényleg félreértettem akkor.
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.Én mintha kicsit instabilnak érezném az LMDE-t(nem omlott össze egyszer sem és kernelpánik sem volt, csak baromi lassan tölt be). Persze meglehet, hogy csak az elvárásaim túl nagyok. Ellustultam 15 év Windows használata során, hozzászoktam az egyszerű dolgokhoz( kat-katt-katt-OK).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Windows 11
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.
Rowon