- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a közeljövőben linux alá attérni, és páran a mint-et javasolták mint olyannak, aki win alól térne át.
A temérdek sok alkalmazás között általános dolgokra szerintem mind találok megfelelőt, de például az ansi/utf8 text editor kérdésén megakadtam.
Windows alatt aki ismerős, biztosan látta már a notepadot. Nem a notepad++-t, meg a sok "powerfull" vacakot, hanem azt a pici text editort, ami nem 20 másodpercen keresztül indul, meg nem tölt internetről configot, meg mittudomén miféle őrültségek, hanem felpattan tized másodperc alatt, és akár egy nagyon lassú gépen is villámsebesen lehet vele megnyitogatni pici text file-okat, és szerkeszteni őket tucatszámra is, ha nekem úgy tetszik (és általában úgy tetszik). Azt a notepadot szerintem nagyon hiányolnám. Létezik-e pont olyan linux alá? Főleg a ctrl-insert / shift-insert kombinációk megléte pain-point. Ha nincs linux megfelelője, akkor az a wine és társai, amik mostanra win office-t is futtatnak, futtatnak-e windows notepad-ot is emulátor alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest