Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a közeljövőben linux alá attérni, és páran a mint-et javasolták mint olyannak, aki win alól térne át.
A temérdek sok alkalmazás között általános dolgokra szerintem mind találok megfelelőt, de például az ansi/utf8 text editor kérdésén megakadtam.
Windows alatt aki ismerős, biztosan látta már a notepadot. Nem a notepad++-t, meg a sok "powerfull" vacakot, hanem azt a pici text editort, ami nem 20 másodpercen keresztül indul, meg nem tölt internetről configot, meg mittudomén miféle őrültségek, hanem felpattan tized másodperc alatt, és akár egy nagyon lassú gépen is villámsebesen lehet vele megnyitogatni pici text file-okat, és szerkeszteni őket tucatszámra is, ha nekem úgy tetszik (és általában úgy tetszik). Azt a notepadot szerintem nagyon hiányolnám. Létezik-e pont olyan linux alá? Főleg a ctrl-insert / shift-insert kombinációk megléte pain-point. Ha nincs linux megfelelője, akkor az a wine és társai, amik mostanra win office-t is futtatnak, futtatnak-e windows notepad-ot is emulátor alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon