- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a közeljövőben linux alá attérni, és páran a mint-et javasolták mint olyannak, aki win alól térne át.
A temérdek sok alkalmazás között általános dolgokra szerintem mind találok megfelelőt, de például az ansi/utf8 text editor kérdésén megakadtam.
Windows alatt aki ismerős, biztosan látta már a notepadot. Nem a notepad++-t, meg a sok "powerfull" vacakot, hanem azt a pici text editort, ami nem 20 másodpercen keresztül indul, meg nem tölt internetről configot, meg mittudomén miféle őrültségek, hanem felpattan tized másodperc alatt, és akár egy nagyon lassú gépen is villámsebesen lehet vele megnyitogatni pici text file-okat, és szerkeszteni őket tucatszámra is, ha nekem úgy tetszik (és általában úgy tetszik). Azt a notepadot szerintem nagyon hiányolnám. Létezik-e pont olyan linux alá? Főleg a ctrl-insert / shift-insert kombinációk megléte pain-point. Ha nincs linux megfelelője, akkor az a wine és társai, amik mostanra win office-t is futtatnak, futtatnak-e windows notepad-ot is emulátor alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged