- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilal
újonc
Megcsináltam, de minden indítás után vissza áll kiegyensúlyozottra, hogy tudnám megcsinálni, hogy teljesítmény módban fusson mindig? Illetve ha teljesítményre állítottam utána a terminálban néztem "cpufreq-info" paranccsal és akkor se változott a dolog, némelyik mag csak 1,5GHz-en futott némelyik 3Ghz közeli volt stb.. aztán kipróbáltam úgy hogy nem teljesítményt, hanem 4Ghz módot választottam és úgy sem annyin ketyegtek. Szeretném úgy megcsinálni, hogy ne kelljen állandóan ha bekapcsolom a gépet beállítani, hanem fixálódjon teljesítmény módra. Erre milyen lehetőségem van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Minden, ami hőszivattyú
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Spórolós topik
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest