Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14601) Apollyon válasza Rimuru (#14600) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Kickstarterrel már vissza is éltek nem egyszer, de ott legalább kézzelfogható eredménye is lehet a dolognak.
De egy Donate gomb azért elég passzív, legalábbis ahhoz képest, amikor valaki feltol egy videót patreonra, amiben elmondja miért küldjél neki pénzt.
Emellett amúgy youtube-on is ott vannak a donate gombok...

Ezzel szemben a Debianosok nem fognak patreonra feltolni egy videót, hogy küldjél nekik pénzt, mert ezért meg azért.

Amikor meg koldulni kell patreonos videóban, az valszeg azért lesz, mert az eddig, user által előállított tartalommal (vagy "tartalommal") nem sikerült annyi nézettséget (= ergo pénzt) szereznie magától. Persze nem mondom azt, hogy minden patreonos vesszen, de ahogy látom nulla értelmű youtuberek is ott nyomulnak.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14602) Rimuru válasza Apollyon (#14601) üzenetére


Rimuru
veterán

De a platform nem csak a youtubereknek létezik attól hogy ők is ott vannak, de nem kötelező küldeni nekik.
Ellenben lehet pl olyan művész akit szeretsz, jó zenét csinál stb azt támogathatod, cserébe pedig 1 héttel hamarabb meghallgathatod, stb.
Meg ez alapvetően rendszeres automatikus támogatás (havonta), a donate gomb egyszeri szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

Vigyázat, csalok!

(#14603) Apollyon válasza Rimuru (#14602) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Értem én hogy gőzgép, és azt is, hogy működik. :D

Csak megjegyeztem, hogy ez a platform is biztosít majd egyeseknek további ingyenélési opciót, ahelyett hogy rendes munkát végeznének. Valóban vannak hasznos tuberek, én is fel vagyok iratkozva párra, de úgy kell kotorászni utánuk. Sok a "már láttam", repetitív tartalom, amikor egy tuber felrakja ugyanazt, amit előtte szóról szóra megtettek már kétezerszer, stb. Erre gondoltam.)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14604) F34R válasza Frawly (#14596) üzenetére


F34R
nagyúr

A patreon-t ne keverd ossze az elofizetokkel. Az influancer akinek nem eleg a bevetel a megtekintesekbol, partnercegektol, fizetett tartalmakert, pluszban patreon-nal zsibbasztjak az agyad, hogy kedvencedett tovabbra is lasd, es azt valositjak meg aki topcomment.

(#14605) zoltanz válasza Frawly (#14591) üzenetére


zoltanz
nagyúr

"Bill Gates mostanra, már az unokáik unokájának sem kell dolgoznia életében semmit"

Attól, hogy még te nem tudod elképzelni, hogy vagyonokat el lehet bukni pl szerencsejátékon, vagy kipereli belőled a feleség vagy más. Ott van pl. Mike Tyson, mennyit össze boxolt, most semmije nincs. :DDD

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#14606) bambano válasza Frawly (#14591) üzenetére


bambano
titán

"Nehogy megsajnáld őket, annyira megszedték magukat, mint Bill Gates mostanra, már az unokáik unokájának sem kell dolgoznia életében semmit": konkrétan az az elme roggyant bill a vagyonát nem a gyerekeire fogja hagyni. tehát az unokáinak kell majd dolgoznia.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#14607) Frawly válasza Rimuru (#14600) üzenetére


Frawly
veterán

Így van. Az összes ilyen támogatói oldal koldulás. A YouTube-osok általában a Patreont szokták használni, mert azon van havi rendszeres támogatásra is lehetőség. A YT nem fizet túl sokat, csak nagyon nagy nézőszám/feliratkozószám felett, addig meg Patreon adományokból próbálják magukat fenntartani a YT-erek. Ugyanis főállásban csinálják, feladták a rendes munkájukat miatta. De így a Patreonnal kiegészítve egész jól megélnek belőle, nem dúskálnak, de egy normál fizetős állásnak megfelelő fizetést kiszednek belőle. Nem csak a linuxos kopasz fószerek, de annál híresebb youtuberek is, pl. 8-bit guy, LGR, Perifractic, stb..

Persze hogy ne legyen ilyen koldulás íze, extra szolgáltatásokat nyújtanak a patreonos támogatóknak: ők előbb nézhetik meg a kijövő videókat, választhatnak/szavazhatnak melyik jöjjön ki elsőként, témákat kérhetnek, ajándékot sorsolnak közöttük, feltüntetik a nevüket a videóban, stb..

Az olyan nagy YT-os cégek, mint a Linus Media Group már nem koldulnak Patreonon, ilyen sokmillió feliratokozó meg videónézettséges számok alapján már dől nekik a lé, meg őket a gyártók is támogatják, akiknek a cuccait bemutatják, szóval nem megy nekik rosszul.

(#14608) Frawly válasza F34R (#14604) üzenetére


Frawly
veterán

A Patreon nem előfizető. Nem keverek semmit semmivel. De én örülök, hogy lehet így is támogatni embereket, mivel így többen csinálnak érdekes videókat.

Eleve a YT is fizeti ezeket, kétszeresen is, először is egy havi fizetést ad nekik, plusz a monetized videókból minden x nézettség után jár a reklámbevételből, plusz minden x feliratkozó után további prémium pénz, és még erre jön rá a Patreon. Meg nem fognak belőle gazdagodni, mert ezek a tételek kis pénzek havonta, de legalább azt csinálhatják főállásban, amit szeretnek, és megélnek belőle egy normál szintig, kicsivel többet kereshetnek, mintha minimálbéres melóban tolnák.

Még annyi előnye van, hogy elszámolhatnak egy csomó mindent költségként, irodadíj (akkor is, ha a saját házukban filmeznek), kamera, hangfelszerelés, világítás, videóvágásra használt gép költsége mind leírható nekik, meg a YT is ad ehhez nekik támogatást a rendes fizetésen felül.

Akik hardware review-kat csinálnak, azokat a cégek is pénzelik, de a linuxos szoftvertémában nincs lé, így ez a kopasz fószereknél kiesik.

[ Szerkesztve ]

(#14609) Frawly válasza bambano (#14606) üzenetére


Frawly
veterán

Igen, ezt én is tudom, nem hagy rájuk semmit. Billy bá‘ egy elég különleges eset. De elvileg ha nem lenne ilyen fafejű, akkor már az unokái unokájának sem kellene dolgozni. Valóban el lehet tapsolni akármekkora vagyont, de ezeknek már van annyi magukhoz való esze, hogy nem verik el a pénzt.

(#14610) pengwin válasza F34R (#14604) üzenetére


pengwin
addikt

influencer

Kedvenc buzzwordöm, nagyon ügyesen raktak egy jól hangzó cimkét az ingyenélésre... mert ez eredetileg nem a szakmai tecsőzőket jelentené, hanem az olyan szemetet, mint pl. ijustine. Van pár hiper-PC magyar influencer is, akit csak a többi lelki nyomorult kattintásai dobtak felszínnre, és 0 élettapasztalattal és/vagy tudással tolja a tutit.

Üdv, pengwin

(#14611) Frawly válasza pengwin (#14610) üzenetére


Frawly
veterán

Az ijustine-t nem is azért nézik az emberek, mert értene valamihez is, hanem mert jó nő. Meg szerintem aki nyelvgyakorlás miatt nézi, annak is jó. De tény, hogy nem ért hozzá a tyúk, csak megmondja a tutit a Mac-je meg az iPhone, iPad-je mögül. De attól még bomba csaj, uby hugija, az tuti :DDD

(#14612) ubyegon2 válasza Frawly (#14611) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Na ne szórakozz, linket! 😆
Végre nem erdei kopasz faszi.....

(#14613) pengwin válasza Frawly (#14611) üzenetére


pengwin
addikt

Ezzel a jó nő kijelentéssel is vitatkoznék: ijesztő amerikai műember, mint a politikusaik és TV-s személyiségeik 90%-a. De ez nyilván már személyes vélemény.

Egyébként írhattam volna helyette az LTT-t is.

Üdv, pengwin

(#14614) Frawly válasza pengwin (#14613) üzenetére


Frawly
veterán

Ja, akkor megtaláltad ijustine-t, nem kell link. Nyilván a jó nő kitétel mindig szubjektív. Megnyugodtam azért, hogy nem hugid :D

A LTT nem amerikai műember. Linus kanadai és majd az összes alkalmazottja is. Bár tény, hogy Linus-ék is kóklerek, nekik inkább hardveres, hardverteljesítménnyel kapcsolat tapasztalatuk van, mivel sok hardver és kütyü megfordul a kezük között, de pl. a mély hardveres (architekturális kérdések) és szoftveres oldalhoz nem értenek. Meg általában populáris tech-kel és játékokkal foglalkoznak, olyanokkal, amikkel az átlag user is találkozhat. A Linux, unix, terminál, programozás, grafikus felületek koncepciója, disztróépítés, stb.. nem tartozik a területeik közé. Nyilván nem is annak a célközönségnek szánja a videóit, amely pl. ezt a topikot is látogatja, de pl. a kopasz fószerek igen. Én azért nézni szoktam az LTT videóit, nem az összeset, csak azokat, amelyeknek a témája érdekes, vagy vicces. Pl. kifejezetten poén szokott lenni, mikor valami céges projekten dolgoznak (szervert cserélnek, hálózatot javítanak, valamit bekötnek) és Linus ott szerencsétlenkedik zokniban, szandálban, esik le mindenhonnan, elesik, kiejt a kezéből mindent. Legutóbb pl. egy 10 ezer dolláros 64 magos Intel procit ejtett le a hülye barom, amiben tönkrement az egyik memóriavezérlő egység, meg szétszedett egy 40 ezer dolláros 8K kamerát, amit aztán nem bírt összerakni. Ilyeneket azért nem látsz minden nap.

De ha ennyire bejönnek a kanadaiak neked, akkor talán ő a hugid, genetikai hasonlóság biztosan van :DDD

(#14615) Apollyon válasza Frawly (#14614) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Nekem az ázsiai nők abszolút nem jönnek be, nem az esetem. Testalkatra sem meg sehogysem. Ez akit linkeltél viszont extra csinos. Meg azért jót tett neki az amerikai angol is, selymes hangja van. :)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14616) zoltanz


zoltanz
nagyúr

El Linuxosodik a BSD is. Illumos-alapú ZFS-ről ZFS on Linux alapokra vált a FreeBSD

A FreeBSD fejlesztők átnézték a ZFS on Linux git logjait és megállapították, hogy számos olyan race condition és locking bug került javításra benne, ami sosem talált utat sem az Illumos-ba, se a FreeBSD-be. Éppen ezért a FreeBSD-s fejlesztők úgy döntöttek, hogy a FreeBSD ZFS-ét áthelyezik Illumos alapokról ZFS on Linux alapokra.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#14617) cami][us válasza Apollyon (#14563) üzenetére


cami][us
senior tag

A manjaro még mindig gáz. Lövésük sincs mit csináljanak az aur-al. A gui-s csomagkezelőjük is hányinger.
#14616
Tudtommal nem megy valami jól a Joyent-nek.

[ Szerkesztve ]

(#14618) cami][us válasza Apollyon (#14615) üzenetére


cami][us
senior tag

Nem nehéz téged meggyőzni.

(#14619) Apollyon válasza cami][us (#14618) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Miben?

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14620) cami][us válasza cami][us (#14617) üzenetére


cami][us
senior tag

Úgy néz ki, hogy a triton nem használja a saját cuccukat. :))
#14619
Felbukkan egy random vágottszemű tyúk a képernyőn, 1 tonna smink alatt és máris leolvad a reaktor. Szerintem teljesen közönséges.

[ Szerkesztve ]

(#14621) Apollyon válasza cami][us (#14620) üzenetére


Apollyon
Korrektor

aaayyyy lmao

Gondoltam rá, hogy valszeg a smink is közrejátszik, de azért nem kéne ezt túlgondolni.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14622) zoltanz válasza cami][us (#14617) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Én is gondolkoztam a notira felhúzok egy ZFS-es Debian-t tesztelni. Állítólag desktop célra nem előnyös, inkább szerverekhez, memóriaigényes működése van, pedig jobb teljesítményt ad. (2 GB-tal van megtámogatva csak)

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#14623) cami][us válasza zoltanz (#14622) üzenetére


cami][us
senior tag

Memóriát akkor zabál, ha a deduplication megy, de anélkül meg nincs sok értelme. :D A btrfs-t is halálra szereti az oracle.

(#14624) cami][us


cami][us
senior tag

(#14625) pengwin válasza Frawly (#14614) üzenetére


pengwin
addikt

Bocsi, én kicsit általánosabban vettem a témát: tech youtuberek a linuxos youtuberek helyett.
LTT-t csak a tartalom szakmaisága miatt hoztam be: kezdenek Vox és Verge magasságokba jutni ők is.
Régebben egészen korrektek voltak, szerettem őket nézni, aztán elindult a "bulvárosodás".

A zsüsztint is először ott láttam valamilyen videóban, talán szervert építettek neki, és ott is meggyőzően adta a technikai analfabétát... tech youtuberként... mondom erre rá kell néznem. Hát borzasztó.
Van egy fekete srác, ha jól emlékszem MKBHD néven fut, az is ugyanez a kategória. Már a studiójuk is nyomasztó iFalanszter bennyomását kelti.

A Linux, unix, terminál, programozás, grafikus felületek koncepciója, disztróépítés, stb.. nem tartozik a területeik közé
No shit... :))
Nekem az a bajom LTT-ékkel, hogy nem igazán járnak utána semmilyen témának amiről éppen videót készítenek. Nem baj, ha valamihez nem értenek: hívjanak szakértőt, akkora a nézettségük, hogy kb. bármilyen techtouber szívesen odamegy reklámozni magát. Vagy csak simán járjannak utána, náluk van elég ember kutakodni.

Jártam eleget Ázsiában, köszi, onnan hugi nem kell. :P

Üdv, pengwin

(#14626) cami][us válasza pengwin (#14625) üzenetére


cami][us
senior tag

Én csak Level1linuxot nézek. Ritkán van, de az legalább jó. A többi podcast.

(#14627) bambano válasza Apollyon (#14615) üzenetére


bambano
titán

Azért pl. Skye-ra nehéz lenne azt mondani, hogy nem jön be vagy ronda...
meg aki nem szereti a ropikat, azok jól járhatnak egy japó gizivel.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#14628) F34R válasza Frawly (#14608) üzenetére


F34R
nagyúr

Konkretan tudok olyan csajt nemetbe, aki a jol kereso allasat hagyta fel a streamelesert. Attol fugg milyen viszonylatban nezzuk. A TheVR most ebbol el, pontosabban a tobb millios gepeiket is igy tudtak csak megepiteni. A YT nagy lehetoseg, arra aki erre alkalmas.

(#14625) pengwin

Te bajod, egy japan hugit azert elfogadnek. ;]

[ Szerkesztve ]

(#14629) bambano


bambano
titán

boldog pi napot mindenkinek! :)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#14630) ubyegon2


ubyegon2
nagyúr

Atyaisten, már megint Debrecen.....

"Magyarország gyarapodása meghaladja Ausztria, Németország, Franciaország gyarapodását, mert a magyarok dolgoznak."

....mondá az Egyetem legújabb díszdoktora. :W (kuszaszem az írókéz neve)

Tényleg bezárt ott a régi Állatkert és integrálták a régi KLTE-be?

[ Szerkesztve ]

(#14631) cappa72 válasza bambano (#14629) üzenetére


cappa72
nagyúr

:R

A március 14-csába... madj elfelejtettem, hogy Matild napja van.

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#14632) Frawly válasza pengwin (#14625) üzenetére


Frawly
veterán

Szerintem ahhoz értenek Linusék, amiről videót forgatnak. Ahhoz mondjuk nem is kell túl nagy szaktudás, hogy a legújabb ultrabooknak milyen a kijelzője meg a billentyűzete, meg a Far Cry 5 a GTX2080-on vagy a R580-on fut-e jobban. Meg hogy középkategóriás gamer gépben az AMD vagy az Intel platformja költséghatékonyabb-e. Ők ilyen populáris témákra gyúrnak, nem a nagyon mély szakmai fejtegetésekre a színfalak mögött.

Ennek ellenére volt már a linuxos témában is korrekt videójuk, amikor a Steam - Proton témakörét mutatták be, igaz akkor egy linuxos youtuber is besegített nekik, meg túl mélyre azzal sem mentek, tekintve, hogy a rajongótáboruk 99,9999%-a windowsos gamer, és nem linuxos IT szakember.

Abban viszont egyetértek veled, hogy néha irritáló hülyeségeik vannak, meg csak showman-kednek, azt én sem szeretem, az olyan videóikat meg sem nézem, pl. vízhűtéses telefon, meg valami olajhűtéses gép, csupa olyan ökörség, amiket meg sem néztem. Tehát nem vagyok rajongójuk vagy ilyesmi. A kopasz fószereknek sem, de azoktól lehet jó fogásokat, ötleteket ellesni, főleg, ha valami haladó, minimalista rendszerben utazol, meg ők legalább soha nem showmankednek.

(#14633) Rimuru válasza Frawly (#14632) üzenetére


Rimuru
veterán

Annyit beszeltek itt rola (honapok, evek?) ota, hogy berakom mar rss-be. :DDD

Vigyázat, csalok!

(#14634) Frawly válasza zoltanz (#14616) üzenetére


Frawly
veterán

Ezzel egyetértek. Teljesen felesleges volt ZFS-ből két vonalat is fejleszteni, csak arra volt jó, hogy megossza a fejlesztőket, erőforrásokat. Fejlesszenek egy közös vonalat, de azt rendesen. Disztróknál is ezért baj a túlzott sokszínűség.

Meg azzal sem értettem egyet, hogy a BSD-ket, Illumnost sokan istenítik, hogy jajj, közvetlen Unix-leszármazottak, meg történetileg a gyökerek messzebbre visznek, míg a Linux az valami nemrégiben lángra kapott finn hülyegyerek hobbija, és akkor az biztos nem olyan jó és tuti komolytalan. Közben meg a mai unixlike rendszereknek már semmi közük nincs az eredeti Unixokhoz, még azok a BSD-k is, amelyek jobban építettek az eredeti forráskódra, ma már annyira megváltoztak kernel-, körítésügyileg, hogy már semmi közük hozzá.

ZFS, Btrfs átlag desktop gépre felesleges. Inkább szerverre valók az extra szolgáltatásaik, ahol fontosabb az adatintegritás, meg a snapshotozás és ilyenek. Mondom ezt úgy, hogy jó ideig használtam btrfs-t, amivel semmi bajom nem volt (azon kívül, hogy akkoriban még swap fájlt nem támogatott, most már ezt is javították), én arra használtam, hogy HDD-n töredezettségmentesítsem a rendszert úgy, hogy ne kelljen lecsatolgatni a partíciót, arra akkor jó volt, de minden más szolgáltatását kikapcsoltam, hogy ne egye az erőforrásokat, úgy meg nem sokkal volt másabb egy ext4-nél. Szóval valamikor hasznosak lehetnek ezek valami speciális igény felmerülése esetén, de nagy átlagban random desktop gépre minek. Attól most senki nem lesz Richard Stallman, mert a default fs helyett ZFS-t használ.

A fs benchmarkok is megtévesztőek, mert pl. az f2fs-t is azért tettem fel, mert sok forrást esküdött, hogy jobb az SSD-nek, meg sok benchmark kihozta, hogy gyorsabb, mint a többi, aztán közben egyik érv sem áll meg. Az SSD vezérlője úgyis fájlrendszertől, partíciótó, és egyéb szoftveres logikai feldolgozástól függetlenül kezeli az adatokat, az f2fs meg lehet nyers erőben jobb ilyen szintetikus méréseken, de a gyakorlatban átlag felhasználásnál a rendszer, a TRIM sokkal lomhább rajta, mint ext4-en. Ezért nem szabad hinni a „szakértők” színes grafikonjainak, a Phoronix meg a többi is tud jó nagy hülyeségeket leírni, és még ügyelnek is rá, hogy nagyon hozzáértőnek tűnjenek.

(#14635) Frawly válasza Apollyon (#14615) üzenetére


Frawly
veterán

Alapvetően nekem sem. Egyrészt rasszista is vagyok, nem is kicsit, meg úgy egyébként sem az eseteim. Vannak közöttük aranyosak, de nem rajongok értük. Ubynak tettem ezt csak most be, hogy a kanadai hugiaival cseszegessem :DDD

Valahol ez szubjektív is, ha már LTT, Linus híres arról, hogy él-hal ezért az ázsiai csajokért, már a második feleséget fogyassza belőlük.

(#14636) ubyegon2 válasza Frawly (#14635) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ubynak tettem ezt csak most be, hogy a kanadai hugiaival cseszegessem

Ilyen nem történt....ha csak nem a képi olvasást is gyakoroltad közben. Amúgy belenéztem, aranyos hugi. Rasszista meg magyar ember nem nagyon lehet, mert hát mire fel....genetika alapján 5.x % magyar közülönk. a hét törzsből anno talán kettő volt valóban magyar, államalapítás óta özönlik ide mindenféle náció. Hadd ne folytassam....ja igen törpmore a minielnök.....etc...

(#14637) Frawly válasza ubyegon2 (#14636) üzenetére


Frawly
veterán

Nem tudom, én nem szeretem az egzotikumokat. Már otthon sem voltam valami fajszerető, de mióta itt kint vagyok angolhonban, ami tele van feketével, iszlamista-terrorista „brazillal”, meg mindenféle „érdekes”, civilizálatlan „elemekkel”, akikkel a tapasztalatom is egyre rosszabb, azóta még jobban utálom őket. Persze még én sem minősülök valódi rasszistának a tényleg haladó szinthez képest, pl. horogkereszttel teletetovált skinheadek, neonácik, szélsőjobbosok, meg ex-kuklux-klánosok sokkal keményebben és aktívabban nyomatják a témát. Azokhoz képest az én rasszista szintem csak ilyen árnyalatnyi, polkorrekt visszakozás még.

(#14638) zoltanz válasza Frawly (#14634) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Igen régebben én is használtam BSD-t, elvileg jobb mint a Linux, gyakorlatilag ugyanolyan jó. Egy idegeig nem foglalkozom biztos vele.
Reméljük azért az ext4 -et vagy az utódját is fejlesztik már, ZFS irányba. Én is ellene vagyok a túlzott sokszínűségnek, nincsenek kellő képpen tesztelt csomagok sokszor.

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#14639) Apollyon válasza Frawly (#14635) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Hajjaj ez veszélyes terület itt, erről ne beszélgessünk. :D

A legjobban nekem is a kaukázusi nők tetszenek, tekintve hogy én is ilyen jellegű humanoid vagyok. De ez természetes. Ha néger lennék, akkor négerekhez húznék jobban.

Na de ez az ázsiai lányka akkor is bejön, a hangja, gesztusai viszont full amerikánó. A magyar nők meg valszeg azért a legszebbek a világon, mert van bennük 800 féle rassz keveredve. Itt voltak a tatárok, a törökök, a németek, az oroszok... :D Szóval nem csoda.

A british nők csúnyasága sem, ott a királyi házban az unokatestvéreket egymáshoz adogatták, nehogy valami kívülről jövő peasant elvigye a vagyont. Azért is olyan torz egyesek feje, mert vérfertőztek ezerrel. Mondjuk azt nem tudom hogy a "nemesi véren" kívül miért olyan kocka fejűek. Lásd pl. Coulthard. Lehet a kevés napsütés? :DDD

Amúgy még a latin lánykák is bejönnek, valszeg azok is ezerrel keveredve vannak. Ugye amikor a spanyolok nyomultak Dél-Amerikába, ők se kímélték a helyi őslakosokat. Így nem csoda hogy a sokad-leszármazottaik nagy része jó nők. :DDD

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14640) Frawly válasza zoltanz (#14638) üzenetére


Frawly
veterán

A BSD-vel nekem az a bajom, hogy kevés ember áll mögöttük. Emiatt nagyon lassú a fejlesztése, meg a driverelláttottsága is lassabban alakul. Közben meg olyan előnyt nem kínál ezért cserébe, amiért érdemes lenne bevállalni. Max. csak rettenet régi gépen (pl. P2-P4 szint) gondolkodnék el rajta, mert kevesebb erőforrással is beéri, mint a legminimálisabb Linux, meg nem kell belőle ilyen systemd-t meg systemd-s függőségeket gyomlálgatni.

Illetve még nagyobb cégek szeretik, akiknek nem felelnek meg a linuxos GPL licencek kikötései, és helyette BSD, MIT licences megoldást akarnak, hogy ne kelljen a forráskódot visszaosztani.

(#14641) Frawly válasza Apollyon (#14639) üzenetére


Frawly
veterán

A latin lánykák nekem is bejönnek, kivéve, ha túl egzotikus fajta. Nem függ ez szerintem rassztól, fehérek közül is egy csomóan vonzódnak egoztikus nőkhöz.

(#14642) Rimuru válasza Apollyon (#14639) üzenetére


Rimuru
veterán

Semmi kozom sincs az azsiai nepekhez (vagy csak nagyon tavolrol), megis alapvetoen nekem is bejonnek, hogy is van ez? ;]
Az itteni negerek akikkel talalkoztam nem mozgattak meg a fantaziam, de azert lehet koztuk is olyanokat talalni, hogy csak na...

Vigyázat, csalok!

(#14643) ubyegon2 válasza Frawly (#14637) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Na ja, tényleg nem célszerű ezt itt kitárgyalni, de ugye ha valaki rasszista és úgy megy egy ilyen multikulti vilgávárosba.....

Mi meg itthon nem vagyunk rasszisták! Én még a Hős utcát se bombáznám le, mer' ugye nincs bombám se.....

Nem tudom, én nem szeretem az egzotikumokat.

Biztos? A latino csajok nem azok? :D Mi az, hogy túl egzotikus?

Apollyon jól mondja, folyamatosan kavarni kell a géneket, az a tuti. Innentől ugye a magyar nemzetközi lányok a legszebbek. ;)

[ Szerkesztve ]

(#14644) bambano


bambano
titán

most lett a topic vállalhatatlan...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#14645) Frawly válasza ubyegon2 (#14643) üzenetére


Frawly
veterán

Némelyik latin-amerikai lánykának már túlzottan bennszülött (ilyen mulatt/indián/stb.) feje van, az nekem néha sok. De amúgy a latin lánykák tényleg sokszor szépek, főleg a hajuk.

Arról én nem vagyok meggyőződve, hogy a génkeverés annyira szükséges lenne, de nem is akarok ilyen jellegű vitába belemenni. Mindenki ízlésbeli és lelki ügye, hogy milyen embertípus jön be neki, nem célom senkit áttéríteni. Csak leírtam nálam mik a preferenciák.

(#14646) zoltanz válasza Frawly (#14645) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Engem beindít némely roma is, de az nem jelenti azt, hogy be is menne a maci a málnásba.
Sok dakota egyszerűen igénytelen elvan a mocsokban. Van fél cigó barátom több is, több 10-20 éve is, majd minden magyarban van egy "vonóval".

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#14647) Rimuru válasza bambano (#14644) üzenetére


Rimuru
veterán

Az off topic bármiről szólhat nem? ;)
Nincs szakmázás és máris vállalhatatlan.. :P

Vigyázat, csalok!

(#14648) F34R válasza bambano (#14644) üzenetére


F34R
nagyúr

A topik akkor lesz vallalhatlan ha en ide beengedem a mocskos fantaziam. ;]

(#14649) Apollyon válasza Frawly (#14641) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Pedig valszeg pont azért jön be, mert egzotikus valamilyen szinten. A túl egzotikus már űrlény :D

Még akik rendhagyóan tudnak kinézni azok a félvér afro-amerikai lányok, ha jól el vannak találva az arányok, akkor atomvonzó. Kb. úgy mint a latinák.

(#14642) colomb2: Ízlés kérdése tényleg, ez kb. ugyanaz, hogy mint a hajszín. Nekem mindegy milyen színű az asszony haja, csak vörös ne legyen, az valamiért nem jön be.)))

(#14644) bambano: máskor meg az a baj, ha megy a szakmázás ;p

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14650) ubyegon2 válasza Frawly (#14645) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ezzel csinálj magadnak ideált, kinyomtatod, feladsz hirdetést és meg is lesz....

Vagy ha neked nem jön be a génkeveredés, itt egy alföldi tipusú nő:

na jó legyen keletbalti is, hogy válogathass! ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.