Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz pengwin #14613 üzenetére

Ja, akkor megtaláltad ijustine-t, nem kell link. Nyilván a jó nő kitétel mindig szubjektív. Megnyugodtam azért, hogy nem hugid :D

A LTT nem amerikai műember. Linus kanadai és majd az összes alkalmazottja is. Bár tény, hogy Linus-ék is kóklerek, nekik inkább hardveres, hardverteljesítménnyel kapcsolat tapasztalatuk van, mivel sok hardver és kütyü megfordul a kezük között, de pl. a mély hardveres (architekturális kérdések) és szoftveres oldalhoz nem értenek. Meg általában populáris tech-kel és játékokkal foglalkoznak, olyanokkal, amikkel az átlag user is találkozhat. A Linux, unix, terminál, programozás, grafikus felületek koncepciója, disztróépítés, stb.. nem tartozik a területeik közé. Nyilván nem is annak a célközönségnek szánja a videóit, amely pl. ezt a topikot is látogatja, de pl. a kopasz fószerek igen. Én azért nézni szoktam az LTT videóit, nem az összeset, csak azokat, amelyeknek a témája érdekes, vagy vicces. Pl. kifejezetten poén szokott lenni, mikor valami céges projekten dolgoznak (szervert cserélnek, hálózatot javítanak, valamit bekötnek) és Linus ott szerencsétlenkedik zokniban, szandálban, esik le mindenhonnan, elesik, kiejt a kezéből mindent. Legutóbb pl. egy 10 ezer dolláros 64 magos Intel procit ejtett le a hülye barom, amiben tönkrement az egyik memóriavezérlő egység, meg szétszedett egy 40 ezer dolláros 8K kamerát, amit aztán nem bírt összerakni. Ilyeneket azért nem látsz minden nap.

De ha ennyire bejönnek a kanadaiak neked, akkor talán ő a hugid, genetikai hasonlóság biztosan van :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés