- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Adott az alábbi rendszer: Fedora40, gnome. Hátsó USB-re kötve egy külső dac, azon egy fejes. Az alaplapi line out-ra kötve egy erősítő, hangfalakkal. Eddig tök jól működött, tudtam kapcsolni a hang kimenetet vagy a fejesre, vagy a hangfalakra.
Namost tegnap este próbálgattam a Pulseeffects-et+PulsAudio Volume Controllt, mert a fejesemhez találtam egy módosított EQ-t, amitől szebben szól. Szólt is, tegnap estig.
Azonban ma reggelre bugosan indult a rendszer, nem adott ki hangot egyik vonalon sem, de nagy nehezen sikerült hangra bírni őket. Hozzáteszem, hogy pl. yt videókat nagyon nehezen játszotta le, nem töltötte be, de csak délután jöttem rá, hogy miért.
Aztán ma délután megint bugosan indult a rendszer, de most már sehogy sem tudtam szóra bírni. Leszedtem a Pulseeffects-et és a Volume Controlt, de valami továbbra sem okés. A fejest nagy nehezen sikerült hangra bírni (de szerintem régen nem volt ennyire komplikált), de a line out-on egyáltalán nem jön hang, sőt a yt sem játszik le videókat, csak ha mute-olva vannak. Szóval ha rendesen jó a hang, akkor lejátsza a videókat hanggal, de ha nem jön ki jel, akkor a videót sem játsza le, csak ha mute-olva vannak.
Mit tudok tenni? Van valami hang driver reset vagy ilyesmi? Vagy tegyem újra a rendszert, mert amúgy is tervezem a közeljövőben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest