- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Csak leírom mire jutottam, amiben tanácsot kaptam.
Kipróbáltam a Rufust, klassz, de ez az alaplap tényleg nem tud usb-ről bootolni. Kiírtam a fossapup64-et ISO és DD módban is a pendrivera, és akármire állítottam a bootot, egyiken sem indult róla. Az egyik hátsó usb aljzatban volt. Beállítottam három boot eszközt, sorrendben usb-cd, usb-hdd, usb floppy és ugye sima hdd nem is volt, mégis vígan bejött az XP a hdd-ről. Talán le kellett volna választanom a hdd-t hogy ne is lássa.
Puppyból Kilépéskor kimentettem a beállításokat egy ext2-re formázott 1 gigás pendrivera, de indításkor nem tölti be onnan, én meg nem tudom manuálisan, gondolom nem is lehet. [kép]
Végül is, live cd, amikor indul, honnan tudná, hogy lettek ilyen beállítások kimentve, és hogy hová? A cd-re nem jegyez fel semmit.. Pedig lehet pendrivera is menteni, így nem értem, hogy gondolták, ha utána nem is húzza be induláskor róla az adatokat. Szét kéne néznie, mi van a meghajtókon, és ha ilyet talál, betölteni. De nem teszi.
Megtaláltam a feladatkezelőt, simán a menüben van, talán a systemnél. A háromból kettő asztalt kikapcsoltam, de egy négyzet akkor is marad a tálcán, pedig annak így semmi értelme. Válthatok vele arra az asztalra, amin éppen vagyok.Különben jól működik a Puppy, valóban fürge még így is.
Csak, ez a kép fogad. [kép]
Nehéz ellenállni, hogy ne kezdjek el rendezkedni, de nincs értelme, legközelebb újra ilyen lesz. Azért a hátteret mindig lecserélem, és kikapcsolom azt a kijelzés dekorációt jobbra, ezek megvannak gyorsan.
Összességében tetszik a Linux, legalább is így a Puppy alapján. Tudom, hogy vannak jobb disztrók is, és az igazi az fix meghajtóra telepített lesz és biztos ki fogok próbálni párat, ha majd váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sweet.tv - internetes TV
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest