- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Köszönöm srácok, így már értem, miért ilyen lassú. Nem egy i7 ketyeg alatta, ez csak egy kis fogyasztású Asrock E350M1, integrált procival. De ezen nem rugózok, megvan a magyarázata, ez a lényeg!
Más: Tudtok segíteni, hogy Fedorára hogyan tudom feldobni az fglrx-t? Sajnos még nem találtam rá túl egyértelmű howtot.
Csak mert közben felbátorodva a fent linkelt leíráson, feltettem inkább a szerver változatot.
-
BoB
veterán
Azért ilyen kibaszott lassú mert alapból delta update-et csinál, vagyis csak a változásokat tölti le, és a gépeden készíti el a csomagokat. Ez időt vesz igénybe.
Ha viszont korlátlan és gyors neted van, sokkal gyorsabb lesz ha ezt kikapcsolod:
Ide:
/etc/yum.confEz a sor kell:
deltarpm=0 -
Tim82
félisten
ad 2: ubuntu? wtf
Nem magamnak lesz, apámék meg eddig is elboldogultak a Kubuntuval notin, nekik kell egy desktop gép (miután apám vagy 6 évnyi notebook-használat - vagy inkább nem-használat - után szemérmesen közölte, hogy neki kicsi a kijelző). Az csak jó, ha nem kell újra tanulniuk mindent, így is nehezen álltak át Windowsról.
A low-latency kernel miatt kapna a gép egy Ubuntu Studio-t, mert elsősorban veszteségmentes formátumú komolyzene hallgatása, másodsorban DVD/CD lejátszás, harmadsorban meg netezés a cél.
Nekem tökéletesen megfelel a CentOS.
A tippet neked is köszönöm!
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Linuxra (egészen pontosan Ubuntura) van valamilyen program (akár GUI-s, akár parancsoros utility), amelyik többé-kevésbé megfelel a CPU-Z-nek?
Még pontosabban: arra kellene, hogy meg tudjam nézni, hogy egy adott, az alaplapban lévő processzor milyen utasításkészleteket támogat, valami olyan eredménnyel, mint ami itt az "Instructions" sorban látható.
(Egy régi socket 775-ös gépből akarok négymagos mindenes gépet csinálni családtagnak egy Xeon procival, mivel amúgy is Ubuntu Studio kerülne majd rá hosszú távon, jó lenne, ha még csak próba erejéig se kellene rá Windowst telepítenem feleslegesen)
Köszönöm előre is.
-
wopi
aktív tag
Feltettem a Fedorát. Indítottam egy yum update-t... Hát ez nem egy idegbeteg dolog. Letöltötte gyorsan a dolgait, de maga a frissítés... 15 perce csinálja, most tart 61/921-nél...
Mondjuk találtam egy jó leírást, hogyan kell szerver verzióra feltenni a Kodit... Bár itt nvidia vga-ra tér ki... Ati driver (fglrx) hogyan megy fel rá?
Köszönöm!
-
agy73p
senior tag
Szerettem volna én is, de Ubuntu is, Mint is elvérzett nálam, egyszerűen nem kapcsolja ki a szgépet leállításkor. A napokban Minttel is megpróbálkoztam még egyszer, tettem rá (már tudom hogy kell) másik kernelt, állítgattam a grub-customizerben az acpi=off, meg hasonló, amit a neten ezzel kapcsolatban túrtam mindent, de nem jött össze. Azokban a napokban kérdeztem meg, h mi a titka a Mint népszerűségének. Mert nekem is megtetszett már, de sajna nem műkszik teljeskörűen.
Nekem maradt opciónak Manjaro mellé a Fedora és a Suse.
-
lev258
veterán
válasz
Damateo #35274 üzenetére
A Wine alá kell feltelepíteni a Windows-os Steam-et és úgy használni. A Steam BPM-hez elvileg hozzá lehet adni külső programokat is (Linuxon, de nem Steam-en levőket, vagy Wine-os programokat, ha nem tévedek).
Próbáltad külső tárolóból a legfrissebbet feltenni?
Lathronos: egy nyílt driver van, zártból van több. -
gery2123
őstag
Mivel az Ubuntut is szerverként raktam fel, és így építettem rá a kodit meg minden xorg és egyéb csomagokat, így itt is ezt szeretném. Még egy kicsit ismerkedem majd laptopon a fedoraval, és úgy az rmp alapú rendszerekkel, aztán ha úgy érzem, hogy megy annyira mint az ubi akkor szerveren is átállok.
A fedora topicban biztos foglak még zaklatni. -
Vladi
nagyúr
wopi és gery:
2 út lehet.
egyik: felteszitek a szerver változatot. na azon nem lesz semmi, se gui se segédprogram se semmi. Ezzel is meg lehet csinálni, csak körülményes. Fel kell tenni a grafikus felületet xorg csomag csapat. meg login managert gdm vagy valami és magát az ablakkezelőt pl: xfce. Utána beállítod felteszed ami kell, teszteled, használod. az az előnye ennek, hogy tényleg csak az lesz fenn, ami kell is. minimalista alapra építkezés. Viszont sokkal munkaigényesebb, nagyon kell vágni a csomagkezelést pl.
másik: felteszel egy alapot, amin már van gui. Akkor csak a beállítás és lejátszó beizzítása kell. Meg ami még kellhet, fájlmegosztás ilyenek. így egyszerűbb, de hátránya, hogy sok felesleges dolog is marad. Én viszont nektek ez utóbbit javaslom kezdőként. lxde vagy xfce spint töltsetek le: link.
-
gery2123
őstag
Erre én is kíváncsi lennék, mert tervben van, hogy a kis htpc /home server - en dobom az Ubuntut és megyek Fedorara. Ugyanúgy laptopon is szeretnék attérni .
Viszont jó lenne ha szerver raknék fel, és rá a Kodi. Milyen plusz csomagok kellenek majd? Ugyanazok mint ubuntu szerver alatt? Vagy más extra dolgok is kellenek ide. -
wopi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #35270 üzenetére
Fedorából melyik verzió javasolt? Workstation vagy server? A Kodival az Ubuntu server verziónál is voltak gondjaim, nem győztem hozzá keresgélni a megjelenítéshez, zökkenőmentes hdmi lejátszáshoz szükséges cuccokat. Jobban járok, ha a Workstationt teszem fel? Milyen DE-vel? XFCE? Maga a DE felülete úgysem lesz használatban, szóval ebből a szempontból mindegy, csak írjátok, hogy a Gnome-t érdemes hanyagolni.
-
Damateo
aktív tag
Üdv,
Sikersen felraktam és belaktam a Chakrát.
Zárt nv drivert használok
-nvidia-340xx
-nvidia-340xx-libgl (+lib32 steam miatt)
-nvidia-340xx-utils (+lib32 steam miatt)
Kártya: Nvidia nvs 5100m
Olyat tapasztaltam, hogy filmnézés és görgetés közben mintha szétcsuszna a kép.
Egy egy pillantra. (Már telepítés után észrevettem, most van időm foglalkozni vele)Más.:
Hogy tudom steamet rávenni hogy wine-ra rakja fel, a Windowsos programot? -
spammer
veterán
válasz
Misi1980 #35271 üzenetére
Van boot-repair disk is, de itt írta valaki nem rég, hogy jelszót kért vagy mi...
De nem, én arra gondoltam, hogy az Ubuntu-t kiírod pendrive-ra (ha éppen nincs kiírva), indítasz egy live rendszert, és arra szeded le a Boot-Repairt, ezek a terminál parancsok (lásd a már linkelt oldalt):
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repairmagyarázat:
1. tároló hozzáadása
2. csomagadatbázis frissítése
3. boot repair telepítése (-y kapcsoló azt jelenti, hogy nem kérdez rá, hogy tuti telepíteni akarod-e, hanem kérdezés nélkül telepíti, -y a "yes"-t jelenti) majd az && azt jelenti, hogy miután végzett a telepítéssel, rögtön indítja is (a boot-repair paranccsal).Nekem így működött már, bár utoljára Lubuntura szedtem le, de az mindegy, mert az is Ubuntu.
-
spammer
veterán
válasz
Misi1980 #35263 üzenetére
Boot-Repair > 2nd option : install Boot-Repair in Ubuntu
live Ubuntura szedd le, fixáld a GRUB-ot és kész.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
wopi
aktív tag
Korábban is volt már hasonló problémám... Hátha van rá ötlet.
Ubuntu van telepítve a HTPC-ként működő gépemre, és Kodi. Ha Kodiból állítom le a gépet, akkor rendben kikapcsol, viszont ha ssh-n keresztül (ami jellemzőbb volna), akkor nem kapcsol ki, megáll a leállítás folyamata. Böngésztem a logokat, de semmi hibára utaló jel nem látszik... Van ötletetek, hogy miért?
-
Misi1980
senior tag
válasz
CPT.Pirk #35259 üzenetére
Nekem a biosba lépéshez külön gombom van amit ha megnyomok elindúl nem kell bill.kombináció.Igen működik a billenytyűzetem akkor amikor kéri tőlem hogy nyomjak egyet.Egyszer már használtam ezt a lemezt és minden rendben volt vele.Kipróbáltam másikkal is de ugyan az van.Ubuntu alól tudok bootolható pendrive-ot készíteni?Vagy egy ubuntus pendrive-t?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van egy kis gondom.Telepítve van egy ubuntu egy windows mellé.A windows volt eddig a fő oprendszer a gépen amit tegnap a gparted-el törőltem mert meghülyűlt.Szeretném most újratelepíteni a windowst ugyan arra a partícióra amin volt(/dev/sda1) de nem tudom bebootoltatni a géppel a telepítő lemezt.Próbáltam biosból is indítani de nem találja a lemezt.A grub az bejön a pc indításakor ahol még szerepel a törőlt oprendszer neve.Nem lehet hogy ez a grub zavar be?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Polllen #35236 üzenetére
Valami tlejesen mást is nézz meg, mondjuk fedora. vagy suse.
Az én időmben.... hát igen így mondom.
a disztrók még tudtak olyat, hogy pl alap vesa módon indultak, ha ne mtudtak mit kezdeni a hardverrel. Tehát biztos volt a bootolás, max döcögött a dolog.
Jim-y! MIlyen disztrót tettél fel? Nem tlaálom. Lehet, hogy a telepítőben valamit elnéztél.
Nincs gond, elvben a partíció elejére raktad. A win boot loaderét is rá lehet venni, hogy mást is bootoljon.
mod: nem mélyültem el, de lehet, hogy ez az.
-
Jim-Y
veterán
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Lathronos #35237 üzenetére
ARORA
Lassabban tölti be az oldalakat, mint a Qupzilla és közben akár 50-100%-ra is felpörög a CPU, de utána visszaesik 1-8% közöttire. Érdekes, hogy a később megynitott 8 hírpotál is alig változtatott : 1,6%-8% között ingadozott a CPU, a RAM 40 % + a Libre Office Writer megnyitva. Most, hogy beléptem ide 15-25% között változik a procihasználat. Egész jónak íérkezik ez a böngészőKöszi!
-
agy73p
senior tag
"....Szerencsere linuxot tized annyi ido se feltenni mint egy win-t
..:"
Hát ez az! A Win 7-et - az én telepítőlemezemmel - 100x kell újraindítani, hogy befejezze a frissítéseket és lekérje az újakat. Még napokkal később is automatikusan telepít, elképesztő, hogy mit művel...
-
Jim-Y
veterán
válasz
ubyegon2 #35242 üzenetére
Koszonom a valaszokat. ubyegon2: egy meghajtom van, de tobb particioval. A meghajtora tettem a boot loadert de nem a win particiojara, lehet ez volt a baj, ahogy egy masik kollega kiemelte. Este ujra probalkozom
Szerencsere linuxot tized annyi ido se feltenni mint egy win-t
-
válasz
Polllen #35236 üzenetére
Ritka eset, de előfordult már, igaz Win jellemző, de egy próbát megér, próbálj ki más usb portot.
Közvetlen alaplapi port legyen- toldó kizárva-, ha eddig 3.0- án próbáltad, dugd át 2.0- ra."Nem lehet valahogy előcsalni, h kiírja mit csinál pl. Ubuntu?"
Úgy néz ki, hogy nincs mit kiírnia, mert nem csinál semmit!Érdemes lenne megnézned nem Ubuntu/Debian alapú disztrót is. bár Puppy sem az
(#35233) Jim-Y GRUB- ot alapvetően meghajtóra telepítünk, nem partícióra.
-
Vidual001
tag
Tiszteletem!
Régebben írtam ide, akkor még nagyon gyerekcipőben járt a Linux tudásom, azóta sokat tanulgattam.
Azonban VirtualBox-ban tengedtem mindennapjaim, és sikeresen kékhalálozott a Win7, én pedig egy sima kattintással leformáztam a HDD-t, szóval kezdhetek mindent előröl.
Telepítettem pár programot, egy virtualboxot is, ámde ezt az üzenetet kapom:
Ötletek?
-
Lathronos
őstag
válasz
teleahocipöm #35235 üzenetére
Arora-t próbáltad már? Az Ubuntu/debian alapú rendszerek csomagtárolójában megtalálható
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Lathronos #35224 üzenetére
Nem ez egy EsaNote MZ35 eredetileg egy Celeron M410 proci 1 GB Ram XP-vel, lehet, hogy most gyenge, de amikor vetem hasított, most meg,... ha nem a Quptzilla megy, akkor időnkén úgy pörög a CPU, hog csak ihaj, az előbb úgy lefagyott, hogy ki kellett kapcsolnom.
Újraindítottam, most a Qupzillával 4 ablakkal 0,51%-1,50 % közötti CPU használat, és 19,75 RAM használat, (ezt legfeljebb egy Dillo tudná) ez a böngésző jó lenne, ha időnkén nem omlana össze. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
A helyzet:
- adott a gépen egy win8 40gb-os partíción
- feltettem egy linuxot egy 20 gigás partícióra utána és a boot loadert a linux partíciójára tettemDe most csak a win indul, és nem jön be a grub
Lehet elrontottam és a win partíciójára kellett volna tennem a grub-ot? :/
-
NickNév
csendes tag
válasz
spammer #35209 üzenetére
Van másik felesztés alatt lévő project a BunsenLabs. Szépen haladnak vele
Figyelemmel kisérem, ha kijön megírom
-
growler
őstag
válasz
headhunter #35218 üzenetére
Felhaszn. nevet, jelszót nem kér...simán betölt.
A megjelenő ablakban, katt az "Advanced options"-ra.
A fülek között a "GRUB locations"-nál választhatod meg, melyik meghajtóra rakja a grubot
(sda, sdb, sdc...) nézd át a lehetőségeket ! -
Lathronos
őstag
válasz
teleahocipöm #35222 üzenetére
Feleségem laptopján ami egy Lenovo T61 kb. megegyező paraméterekkel bármilyen Linux fut gond nélkül, még Firefoxon youtube lejátszás 720 HD-ben se kottyan meg neki. Most épp Linux Mint Cinnamon 64 bit van rajta. Várj csak, neked TK81-es EasyNote-od van? Unokanővérem sajnos ilyet vett, gyenge mint a harmat.
-
válasz
Polllen #35219 üzenetére
Szia!
Adatlapodon szerepel a Win 8.1, gondolom úgy indítanál live- ból, hogy most is az van fenn a gépen. Nem tudom, mennyire vagy otthon dualboot telepítésben, ha nem ezt a leírást nézd át, az
5. Shiftes újraindítás fejezetben UEFI-beállításoknál lehet a megoldás, azokat állítsd át.
Hátha ez a gond!
(#35221) Polllen Lehet, hogy mégsem ez.6. Fekete GRUB fejezet?
-
teleahocipöm
senior tag
spammer - Lathronos
A Crunchbang-et is próbáltam, ha jól emlékszem nem tudtam magyarra állítani, billentyűzetet nem ismerte fel és felület sem tetszett, de valószínűleg más oka is volt, hogy nem maradt a gépen.
Amikor ezt a gépet vettem (Packard Bell EasyNote) pikk-pakk megnyitotta az oldalakat, ( a mostaninál fele akkora teljesítménnyel)akár 10 ablak vagy több is nyitva lehetett most, ez már reménytelen, nem látom a weben azt a fejlődést ami ezt indokolná!! Persze valahogy rá kell kényszeríteni az embereket, hogy lecseréljék a még jó számítógépüket egy még jobbra. Szerintrem nem a lehetőség és tudás hiányzik, hanem az akarat a kis HW igényű linuxok készítéséhez, itt vannak a pl.Puppy, de ezt csak a végső essetben raknám fel, de lehet akkor sem.
Ha játszanék AAO-n valószínűleg már lenne új gépem, de így nem érzem még eléggé kényszerítve magam a cserére. A notiban most 2 magos proci van 2 GB RAM-mal, ami általában elég legalábbis a Qupzilla alatt.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
az adatlapomon szereplő masinával szerintetek mi lehet a gond? Semmilyen linux disztrót nem tudok live módban elindítani. Miután kiválasztom, hogy try, semmi sem történik...
A külső usb-s hdd meg dac usb 3-ra van kötve, de próbáltam már úgy is, hogy lehúzom őket. Céges noti indul, uh az iso-k jók. Bios-ban legacy boot bekapcsolva.
-
headhunter
addikt
-
Vladi
nagyúr
-
Lathronos
őstag
válasz
teleahocipöm #35214 üzenetére
Az igazság az, hogy akárhogy is nézzük, az Intel Conroe CoreDuo széria is már 10 éves, és az már 2 magos CPU, a 2 GB DDR2 RAM alapkövetelmény is már úgy 5 éve ajánlott, így nem lehet a fejlesztők szemére vetni, hogy nem tudják alább adni. És lássuk be, a mai kor információ technológiája már nem éri be kevesebbel. Gyermekünktől sem várhatjuk el, hogy 20 évig jó legyen rá az a ruha amit születésekor vettünk neki. És ahogy gyorsul a fejlődés, az amortizáció időtartama is hatványozottan fog nőni. Remélem, azért azt a kort már nem élem meg, mikor a frissen vásárolt PC egy év múlva csak újrahasznosítható elektronikai hulladéknak lesz jó. Jack Nicholson klasszikus mondatával élve: "Lesz ez még így se!"
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm #35214 üzenetére
"Nem hiszem, hogy programozóknak ekkora gondot okoz egy normális kis hw igényű linux megírása egy normális böngészőről már nem is beszélve"
A kis hardverigény attól is függ, miket raksz fel, és milyen grafikus felülettel használod. Lásd a fentebb említett Crunchbanget, ami kis HW igényű, de nem fapad, és nem őskövület kinézetű (csak sallangmentes). Persze ízlés kérdése, akinek "fancy" GUI kell, az sikítófrászt kap tőle.
A böngészőkön lehetne még faragni, csak sajnos sokat nem segítene, ha a weboldalakat teleszarják mindennel.
Azért a Firefoxot is be lehet lőni egész tűrhetőre (uBlock+hosts file block+kikapcsolt flash plugin alapból+about:config túrás).
-
teleahocipöm
senior tag
Lathronos (#35098) és CPT.Pirk (#35099)
Elnézést, nem tudtam gépezni a hétvégén
Több oka is van, hogy nem akarok nagyon gépet venni, az egyik, hogy a notebookommal most nincs gond, leszámítva a Peppermint szórakozásait, egy kis hw igényű linux-val nagyon jó lenne, de már egy jó és gyors böngészőt sokat segítene, a Qupzilla lenne a legmegfelelőbb, ha időnként nem omlana össze, a többi Chromium, FF, Midori sajna eléggé pörgetik a procit.
(Nem hiszem, hogy programozóknak ekkora gondot okoz egy normális kis hw igényű linux megírása egy normális böngészőről már nem is beszélve)Ráadásul sajnálnék kidobni egy jó gépet, viszont desktop már a végét járja legalábbis a hdd, nem is veszek bele többet ( a PcLinuxOS volt rajta az el sem indult nem is lehetett telepíteni rá, Greeni-vel még ment egy darabig, majd azzal is vége lett, de érdekes módon az AntiX 15Béta települt és megy vele)
Aztán a lakásra kellene költeni, (villanyászás stb.) nem keveset.
-
Lathronos
őstag
válasz
Lathronos #35207 üzenetére
Az LMDE mint említettem spammer kollégával egyetemben, a debian tárolóiból szedi a csomagok jelentős részét, kiváltképp a biztonsági frissítéseket. Ebből adódóan a telepített szoftverek nem a legfrissebbek, de a legstabilabbak, mivel alapos tesztelésen mennnek át a debian csapat tesztelőinek jóvoltából. Egyszóval a stabilitással nem szokott gond lenni, ami nagy előny. PPA-t is fel lehet venni, csak nem olyan egyszerűen mint Ubuntun. Viszont azt nem árt szem előtt tartani, hogy az innen telepített szoftverek kompatibilitása nem garantált, valamint hivatkozhatnak telepítéskor teljesíthetetlen függőségekre.
-
spammer
veterán
válasz
agy73p #35205 üzenetére
Hamarosan lesz stabil, de valószínűleg már most is eléggé stabil az RC.
Amúgy meg a Crunchbang volt baromi jó Debianra épülő disztró, csak egyrészt lelőtték a projektet, másrészt az újabb gépeken nem biztos, hogy elindul, mert elég régi (az "előző" Debianra (7-es) épül). Nálam pl. nem ment az új gépen. Viszont másik gépen tökéletesen működik a mai napig. Openboxot használ, ezért villámgyors, bekajál kemény 90 MB memóriát boot után.
Na de mivel a projekt véget ért, jön a "folytatás", azaz a CrunchBang++ ami már a friss (8-as) Debianra fog épülni. Egyelőre még béta és 32bit-only, de reméljük, hogy gyorsan haladnak majd vele a srácok.
--
(#35208) wopi : kapásból azt, hogy ubuntus PPA-t, és frissebb csomagokat (majd) nem tudsz használni vele.
-
Fenyő
őstag
válasz
camillus #35201 üzenetére
Sőt most már az sem feltétlen szükséges, az xfce saját kompozitra is képes rá (sync to vertical blank opciója), compiz effektek jó része amúgy is zavaró tud lenni, szóval alapból jól megnyirbálom, csak amik feltétlen szükségesek a működéséhez, hagyom meg.
Agy73p: Linux Mintből is van Debianra épülő változat LMDE néven, bár még RC verzió, hisz a Debian 8 is még az... -
spammer
veterán
-
agy73p
senior tag
Mi a Mint népszerűségének a titka?
Debianról itt viszonylag keveset beszéltek, de ki lehet belőle hozni olyan felületet és használhatóságot (böngészők, java, flash, teamviewer, ilyenek) mint a Mintből?
Tényleg nem egyszerű (nekem) a telepítése, mert pl a hálózat beállításánál nem jutottam tovább, az nem ment wlannál. Debiannál van live usb?A Manjaro néhány frissítés után produkált pár hülyeséget, például úgy kivágott többször is a Terminalból, hogy csak a logója maradt, minden más megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Mobilinternet
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest