Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Hello
Itt is megkérdezem, mert az Ubuntu topicban nem kaptam választ, hátha itt valaki tud segíteni.A gondom az, hogy nem megy a wifi.. Ment minden jól 1-2 napig, aztán bumm, egyszer csak boot után már nem ment. A routert látja, a jelszó jó, a network (wifi) ikon villog, próbál csatlakozni, de nem sikerül neki, villog a végtelenségig... Néha kéri újra a jelszót, hiába adom meg neki, mintha semmit nem érne..
Már ezzel szórakozok egy ideje, kábelről megy azonnal, a wifi valamiért megmakacsolta magát.. Pedig egy ideig ment tökéletesen
Mit lehetne ezzel kezdeni? Már egy csomót gugliztam, de hiába, elvileg minden jó..
info:
acer laptop, broadcom wifi-vel
ubuntu 10.04 LTS
windows wireless driver (bcmwl5a) installálva„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz spammer #9739 üzenetére
Nem kevés időmbe telt megoldani, szokás szerint túlbonyolítottam a dolgokat, széthackeltem a rendszert, átnyálaztam pár fórumot és doksit, szinte minden lehetséges megoldást kipróbáltam és nem ment. Aztán a dlink router admin felületén a wireless résznél átállítottam a channelt más számúra, és most már jó.. Csak gondoltam leírom, hátha valakinek még hasznos lehet az info
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Nem tudom, de 7-re állítva megy most ubin és winen is. (lekopogom)
De hogy ne legyen nyugtom, most próbálok felrakni catalyst drivert, mert a Catalyst Control Center nem hajlandó elindulni, azt mondja nincs ATI graphics driver. Pedig synapticbol felraktam az fglrx-et. Azt hittem az telepít vele mindent..
Azért is próbálkozom videókártyával, mert nem megy a suspend mód sem (s2ram), ébresztés után villog a kép meg összevissza csesződik az egész, gyanús, hogy a videókártya driver nem "töltődik be" vagy nem tudom...
Ezt a kettőt kellene még megoldanom és akkor talán az "alapokkal" meg is lennék, de nem akarja az igazságot.
-
spammer
veterán
válasz draco31 #19601 üzenetére
Puppy Linux talán megérhet egy próbát [link]
Esetleg Lubuntu, bár azt tegnap raktam fel egy gépre, ami a tiednél "erősebb", és nem mondhatom, hogy száguldana (de azért nem rossz).
Bodhi linux talán, ott meg ezt írják:
"The minimum requirements to run Bodhi Linux are only: 300+MHz CPU, 128MB RAM"
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz debrejo #19719 üzenetére
Próbáld meg a Puppy Linuxot!
Esetleg Bodhi, bár nem tudom, hogy abban van-e magyar nyelv.
szerk: közben látom sikerült már... na mindegy, ha gondolod, azért nézz rá, az tuti nem eszik sokat.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz F.B.I. #20113 üzenetére
Zorin OS Lite , látom már ajánlották a simát, csak a belinkeltem a Lite verziót is, ami gyengébb gépekre jobb lehet. Itt találsz róla pár képet és rövidke bemutató írást [link]
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz F.B.I. #20127 üzenetére
Annyira nem "lejjebb adás" ez, csak a Windowsról áttérőknek talán jobb, mert a felülete elég windowsos Kipróbálhatod a sima Zorin OS-t is, szerintem még azt is el kell bírja a géped, a különbség kb. annyi, hogy a sima egy kicsit Win 7-re hajaz jobban (a "start menüje" és a tálca), míg a Lite inkább XP-s (klasszikus start menühöz hasonló és vékonyabb tálca és kisebb ikonok alapból).
Én virtuális gép alá raktam be (VMWare), gyenge laptopon a Lite verziót és még úgy is olyan sebességgel futott, hogy kipróbálásra megnézegetésre egész tűrhető volt, alapjáraton 132 MB ramot evett A sima Zorin OS már picit többet kajál, de lehet, hogy elbírja a géped. Rajtad áll, live-ban, akár pendrive-ról futtatva kipróbálhatod mindkettőt, aztán majd meglátod, melyik tetszik jobban
Ha nem tetszene, akkor még ott a Lubuntu, Xubuntu, vagy Manjaro, amik szintén elég jók Vagy Linux Mint XFCE vagy .... van még lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz F.B.I. #20133 üzenetére
Hát akkor tesztelésre fel! Érdemes többet is kipróbálni, szerencsére van miből választani: innen szemezgethetsz (oldalsó 100-as toplistát érdemes meglesni)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Tuco Ramirez #20169 üzenetére
Ezeket csekkold le: Tiny Core, DSL, Puppy és talán még a Porteus belefér (ez utóbbit virtuális gépen nyomkodtam és elég jónak tűnt, telepítve tényleg villámgyors lehet és még ki is néz valahogy )
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
"EasyPeasy (formerly Ubuntu Eee) is an Ubuntu-based distribution for netbooks. It uses Ubuntu Netbook Remix graphical user interface and includes open source as well as proprietary software. " [link]
-
spammer
veterán
válasz Bussmann #20275 üzenetére
Kijött a final Luna, új holnapjuk is lett, szép, letisztult, összeszedett. Azért az nem tetszik, hogy a paypales, fizetős gomb az alapértelmezett, bár ott van alatta a free, na de akkor is. Persze értem én, hogy komolyabb szinte léptek (céget alapítottak mögé), csak....
Itt egy írás a elementary OS útjáról:
The Road to LunaKomolyan gondolják a témát, kíváncsi leszek, hogy sikerül-e betörniük a nagyok közé.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Rimuru #20287 üzenetére
Még jobb Bár itt nem közvetlenül a download gombra van rakva legalább.
elementarynak meg amúgy is sok új usert kell megnyernie, főleg, hogy a final és a honlap is új, ezért szerintem szebben is lehetett volna kommunikálni/megoldani. Először is az ingyenes letöltést kellene hangsúlyozni (és nem fordítva), aztán ha kipróbálás és használat után tetszik, akkor utána lehet/kellene adakozni megköszönve a munkát. Nem azzal kezdünk, hogy előre fizetünk egy új és ismeretlen termékért. (Tekintsünk el attól, hogy régóta van már béta, most a final verzióról és az újabb "lépésekről" van szó, mert ez szól a nagyközönségnek elsősorban).
-
spammer
veterán
Kipróbáltam (volna) az elementaryt live módban (pendrive-ról) a régi laptopomon (Acer 3103-as, 3400+ Sempron/Radeon X1100/1,5GB RAM), de a desktop betöltése után 10 másodperccel elkezdet belassulni az egér, szaggatott, stb., de a procit nem járatta maxon, a venti sem tekert... meg a dock is eltűnt. Érdekes. Aztán kipróbáltam a suspendet, mert az régen az Ubin (10.04) nem működött. Hát most sem. Ébresztés után szétesik a kép, összevissza villog az egész, semmit nem látni.
Gondoltam teszek egy próbát a Xubuntuval (13.04), ott szépen betöltött, különösebb hibát nem vettem észre a gyors teszt alatt, azonban a suspend/wake itt sem működik, ébresztés után ugyanaz a hiba.
Valaki tipp, hogy mi lehet a probléma?
(#20294) Syl : minimize gombra leírták a magyarázatot a 2 blogbejegyzésükben is, bár szerintem is jobb lett volna, ha megmarad, de nem nagy gond, van elementary tweak
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Nem hiszem, mert régebben az Ubi telepítve volt (verzió is lett frissítve) és soha nem működött a sleep (illetve a wake), anno szanaszét gugliztam mindent, kipróbáltam egy rakás dolgot, de nem segített. Gondoltam ennyi év után már csak nem lesz gond, de sajnos van.
szerk:
(#20298) Syl: hát passz, köszi a tippet, kipróbálok más verziókat is majd, hátha[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz McSzaby #20314 üzenetére
Nekem is régi gépem van (laptop, X1100 Radeon fos) és az Istennek sem működik a sleep-resume, semmiféle disztróval. Ébresztésnél szétesik a kép. Már évekkel ezelőtt is ez volt a gondom, a gépem még most is megy, de a hiba sajnos nem megoldott azóta sem. Lauchpad bugoknál is tudtak róla, lezárták incomplete-ként, azt ennyivel el van intézve... Őskövület disztróval talán menne (ment is régen, talán még a 7-es Ubi), de azért nem fogok évekkel ezelőtti rendszert használni
Miközben egy másik, szintén régi laptopon, szutyok integrált intel GMA-s hulladékkal megy minden szépen, volt anno rajta Ubi, nemrég Lubi, most meg elementary, wifi-t kellett belőni és kész, megy minden mint az álom.
Nekem sem AMD-s lesz a következő gépem
-
spammer
veterán
válasz McSzaby #20331 üzenetére
Youtube-on linuxos csatornákon (akik évek óta disztró reviewokak/tutorialokat csinálnak) kivétel nélkül jó véleménnyel voltak róla, de userektől is jókat olvastam. És persze személyes tapasztalatom is jó, wifin kívül minden ment (de az az ubin sem ment oob, és ez ugye ubi alapú), de azt is fél perc volt belőni. (Persze nem a saját gépemen, mert azon semmi megy megy, de ezt írtam fentebb ) Elég nagy volt a "buzz" körülötte, nem véletlenül.
Nyilván nem tetszik mindenkinek, a legtöbb kritika azzal kapcsolatos, hogy túl minimalista, de ennek ez a koncepciója (utána kell olvasni). De ez ízlés kérdése. Egyéni nyűgök meg minden disztróval lehetnek. Egyébként is 12.04 LTS alapú, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #19617792 #20336 üzenetére
Persze, géptől is függ. Ha most ez alapján ítélném meg, akkor fikázhatnék mindent, mert nálam semmi nem megy jól (sleep-resume hiba), szóval a Linux akkor szar. Pedig csak a gépem régi és ócska a Radeon, ami benne van (legalábbis gondolom, az a hiba oka). Miközben másik laptopon semmi nyűg. Ez van
Amúgy szimpi nekem a Manjaro is, egy virtuális gépen próbáltam egy kicsit (alap, xfce-t)
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Azt hiszem megtaláltam a hiba okát, ami miatt nem megy a laptopom ébresztése normálisan.
Régi téma már:
"nomodeset
The newest kernels have moved the video mode setting into the kernel. So all the programming of the hardware specific clock rates and registers on the video card happen in the kernel rather than in the X driver when the X server starts.. " -- [link]live boot előtt kiválasztottam a nomodesetet (Xubi 13.04), így csak 1024x768-ban indult el, de legalább nem döglött le a képernyő ébresztés után. Félsiker.
Jól gondolom, hogy egy driver telepítése után működnie kellene elvileg normálisan, azaz lenne normális (1280x800-as) felbontásom akkor is, ha nomodeset beállítással bootolnék?
-
spammer
veterán
válasz gery2123 #20472 üzenetére
"Miért nem lehet az asztalra mappát, vagy file-t rakni?"
Mert ez az elementary koncepció része, ne szemeteljük tele az asztalt Ha nagyon hiányzik ez a funkció, van rá "hack": Enable Desktop Icons in elementary Luna
További finomhangolásokhoz érdemes felrakni az elementary Tweaks-et.
A fenti sávra (Wingpanel) rakható keresőindikátor: Synapse. Az OS X Spotlight-jához hasonló kereső, elég hasznos cucc.
Hotcornerek használata minimize-hoz, azaz a sarokba húzva az egeret tudjuk leküldeni dockra az ablakot: Use a hotcorner to minimize all windows on current workspace (bár ez a funkció lehet, hogy bekerült már a tweaksbe, most nem emlékszem pontosan).
A fentiek összesítve + egyebek: Top Things To Do After Installing Luna
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz McSzaby #20488 üzenetére
Mármint a Wingpanel Slimre gondolsz? Mert a "gyári" felső panel a Wingpanel A slim nekem sem tetszik, de ha valaki még minimálisabbat akar...
Ja, és az elementary (az OS neve legalábbis) mindig kis 'e' betűvel írandó (még ez is arra utal, hogy mennyire elementary )
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz McSzaby #20490 üzenetére
Ja, egy kicsit olyan, mintha a Chromium OS-t ötvözték volna az OS X-szel, csak ez legalább ingyenes, nyílt forráskódú, szóval azt "hekkelhetnek" bele, amit akarnak
Lásd:
"For me, elementary OS came about because Windows and OS X just weren’t perfect, and yet there was nothing that could be done about it. I wanted a professional, consumer-ready desktop in which I could actually affect change." -- Daniel Foré (linuxuser.co.uk interjú)
-
spammer
veterán
Keres, de csak a home könyvtáron belüli fájlok között, legalábbis ami alapból elementaryba települ (bár gondolom minden disztróba ugyanaz települ). Nem tudom, meg lehet oldani-e, hogy az egész rendszeren keressen, nem néztem utána.
(#20496) CPT.Pirk: és mi van, ha 2011-ben indult? Ubuntu 12.04-re épül, ugyanúgy meg lehet vele csinálni mindent, csak nem kajál annyit, mint a Unity. Régi gépre, Lubuntu helyére ment fel, ahhoz képest, hogy ég és föld kinézetben és kényelemben, nem sokkal lassabb átlaghasználat (net, office) során.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Hát passz, nem tudom, mi okozza nálad a hibát, de megtalálta a Libreoffice doksit is, vagy akár képeket is. Ez megint olyan, hogy az egyiknek tökéletesen megy, a másiknak minden nyűgje van vele, ahogyan az lenni szokott a többi disztró esetében is
-
spammer
veterán
válasz CPT.Pirk #20502 üzenetére
Az új oldalon valóban lehetne még pofozni, főoldal (bemutató) tényleg nem túl jó, főleg screenshotok nélkül.A régi oldalukon (webarchívum) volt részletesebb bemutató, nem tudom, ezt miért hagyták el.
Régóta ez a 0.2-es változat van már, szóval volt ideje elterjedni. De itt a 0.2 ne legyen megtévesztő, a készítők nem a verzióhajhászós módszert követik, nem attól tekintik stabilnak vagy "véglegesnek", hogy mondjuk 1.0 lesz a verziószáma. Gondolom majd akkor lesz magasabb verziószám, ha a saját fejlesztéseik közül egyre többet tudnak integrálni (persze a bugfixek mellett).
Nem az n+1. "rakjunk be pár appot alapból, húzzunk rá egy témát, aztán kész az új disztró" elven készítik (a 0.1 még olyasmi volt), hanem egy saját "ökoszisztémát" készítenek, és próbálják a fejlesztők dolgát is leegyszerűsíteni (pl. Contractor), és próbálják az appokat is a rendszerbe integrálni illetve rendszerhez igazítani minél jobban.
Persze ez még sok idő, sok munka, de szerintem elég korrekt munkát végeztek eddig. Az persze már megint más téma, hogy valakinek más az ízlése, azzal semmi baj sincs, de ez disztró nem rosszabb, mint akármelyik másik Ubuntu spin, simán lehet tenni vele egy próbált pl. a Xubuntu mellett/helyett.
-
spammer
veterán
válasz CPT.Pirk #20529 üzenetére
Sokan követték (és használták) "csendben", voltak róla videók, cikkek stb., de mivel béta volt, gondolom nem volt nagy hírverés. Viszont most, hogy kijött a végleges, egy rakás blog lehozta a hírt/cikket róla, youtube-on a linuxos csatornák adtak hírt róla, volt buzz körülötte Distrowatch utolsó 30 napos listájában jelenleg a 12. helyen áll. Tudom, hogy csak a kattintásokat méri, de azért jelzi az érdeklődést.
Reklám meg hát... Ez nem Ubuntu/Canonical, nincs mögötte akkora erő/pénz/közösség Pár srác most is a "fő csapat" tagja, aztán ennyi, rántják befele a communityt, lefektették az alapokat (HIG), most lehet tovább munkálkodni. Meg még csak ez az első final-stable kiadás, szóval mostantól indul csak a téma igazán.
-
spammer
veterán
válasz CPT.Pirk #20554 üzenetére
elementary ide vagy oda, egyet kell értenem Öreg, géphez nem értőnek tényleg jobb lehet a Gnome shell, bazi nagy ikonok, jól látható, egyszerű, alá egy stabil Debian, aztán annyi Bár a minimize gombot ebben is lefelejtették az ablakokról, legalábbis asszem az új Fedoraban nem volt (amit próbáltam virtuális gépen).
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Bandi8407 #20662 üzenetére
Szerintem is próbálj ki párat live módban, mondjuk pendrive-ról, így amellett, hogy láthatod hogyan néz ki, elnyeri-e a tetszésedet, kiderül, hogy a gépeden megy-e rendesen. A dolgodat bármelyikkel el tudod végezni.
DistroWatch -on nézelődhetsz, oldalt van toplista is (persze csak kattintásokat mér, érdeklődést, szóval sok következtetést nem szabad levonni, de kb. népszerűségi lista).
Ha előbb videón néznéd meg őket, ismertető-bemutató videókat ezeken a youtube csatornákon találsz:
InfinitelyGalactic, quidsup, LinuxSpatryPár név részemről:
Ubuntu, Xubuntu, Mint, Manjaro
elementary OS (ha Chrome OS / OS X stílus tetszik)
Debian (ha a lényeg, hogy stabil és alaposan letesztelt legyen, de így nem friss)
Zorin OS (ha Windowshoz hasonló kinézet kell)[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Tristis #20800 üzenetére
1-2 kattintás egy szoftverközpontban vagy csomagkezelőben egy program felrakása, ne aggódj, ha valami nincs fent alapból. (Ha valami nem található azokban sem, akkor is pár sort elég bemásolni terminálba, és csak egy entert kell ütni, szépen felrakja...) Bár a Stúdió hangkártya passz.
Nézz meg egy Ubuntut vagy Mintet, ha nem működik vagy nem tetszik, van még ezer másik lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Tristis #20812 üzenetére
Jó, de gondolom Windowson is kipróbáltál párat, mire megtaláltad a kedvencedet
Néhány példa csak gyorsan:
Pdf témában például: [link]
Képnézegető/rendezgető például Shotwell (de biztos van még egy rakás).
Képszerkesztés/manipulálás: GIMP
TC alternatíva pl. Double Commander, Krusader (továbbiak: [link])
Videólejátszó: VLC, SMPlayer
Office: LibreofficeKi kell próbálni többfélét, aztán valamelyik majd biztos elnyeri a tetszésedet
-
spammer
veterán
válasz Winner_hun #20850 üzenetére
Kettőskeresztet szedd ki az elejéről
AutomaticLoginEnable = true
AutomaticLogin = felhasználóneved„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz CPT.Pirk #20875 üzenetére
Debian 7 xfce -t raktam virtuális gépre, kapásból nem ismerte a sudo-t, unknown command Indítottam synapticot, 'sudo' keresése, megtalálta, de kérte a telepítőlemezt... Mondom nem szórakozok azzal, tegye fel netről, de a hivatalos repókban nem találta. Azért az érdekes, hogy alapból nem települ és még tárolóban sem találja meg. Persze su- működik, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz weinmaker #20949 üzenetére
Porteust nézd meg, sok tapasztalatom nincs vele, csak virtuális gépen nyomkodtam egy kicsit, de még úgy is villámgyors volt.
"Porteus is a complete linux operating system that is optimized to run from CD, USB flash drive, hard drive, or other bootable storage media. It's small (under 300Mb) and insanely fast which allows you to start up and get online while most other operating systems are left spitting dust."
Direkt pendrive-ról futásra találták ki, moduláris felépítésű. Olvasd el a weboldalukon a FAQ, Features meg a többi ismertető részt, egy próbát szerintem megérne.
-
spammer
veterán
válasz weinmaker #21019 üzenetére
Ha Ubuntun volt wifi és Ubi alapú Puppyt használsz, akkor hogy a fenébe, hogy nem látja? Drivert raktál fel hozzá? Ezt a extra driveres fórumot átolvastad? [link]
Lubuntu perzisztens módban sem?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz weinmaker #21021 üzenetére
E szerint az írás szerint mennie kell 4 GB-os pendrive-on. Meg kell adni, hogy mennyi hely legyen perszisztens módban felhasználható, lásd itt a képen. De guglizva biztos van részletesebb infó is, ha kellene.
-
spammer
veterán
Van, lásd másik topik [link]. Persze hardvertől függ, hogy lehet-e gondod vele, meg egyéni dolgoktól is, de alapjában véve stabil, hosszú ideje foltozott kiadás, ők nem rohannak kényszeresen a verziószámot hajhászva, meg eleve 12.04-es Ubuntu LTS-re épül.
(#21036) oncsi: meg lehet próbálni a Peppert, ha tényleg csak böngészni kell. De amúgy winhez hasonló kialakítás a Linux Mint is, mármint a tálca-start menü hasonlat tekintetében. Ha pedig ablak/téma/kinézet tekintetében kell nagyon hasonló, akkor Zorin OS-t is meg lehet nézni. Ez utóbbi kettő azért már jóval komplettebb rendszer, többet is kajál, de annak a gépnek el kell vinnie ezeket. Bár a linuxokra telepíthető más felület illetve téma is könnyedén, szóval lehet winhez hasonlót kihozni más disztrókból is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Write only? Vagy már te sem tudod követni, melyik linux topikban jártál és kérdeztél már?
Amúgy OS X és Chrome OS ötvözetére hasonlít, de van OS X klón is, a Pear Linux
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest