Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imi1981

veterán

Sziasztok! feltelepítettem egyik minipc-re 4 db linuxot egymás mellé ( mint, kubuntu , ubuntu , zorinos ) és ismerkedek velük. Bekapcsoláskor ki tudom választani melyik induljon . Legjobban a Kubuntu tetszik meg a Mint bár többi sem rossz . A kubuntu tetszik talán a legjobban mert hasonlóan felszerelt és minden programot megtalálok rá mint a linux mintre csak felülete jobban tetszik . Szeretnék plusz témákat letölteni de valami függőségi gondja van [kép] és egyiket sem engedi . Neten kutakodva találtam pár tippet [link] , hogy le kell tölteni böngészővel a témát és be kell másolni a ~/.local/share/color-schemes mappába de nem működik úgy sem . Van erre valami megoldás hogy a témaletöltő működjön rendesen ? Nagyon kezdő vagyok és terminált nem használok bár régebben itteni segítséggel használtam már de nem emlékszem mire . Konkréten tegnap telepítettem a linuxokat . Régebben már használtam egy kis ideig mintet és kubuntut de abbamaradt valamiért. Most kedvet kaptam megint így, hogy van rá egy külön gépem .

Új hozzászólás Aktív témák