Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG G2 - Mélyvíz

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10014) akooos válasza extasymajom (#10013) üzenetére


akooos
veterán

Lehet, hogy én vagyok félreinformált, de úgy tudom, hogy az a helyzet amit leírtam és utána te is. Hogy csak az adott hálózatról tiltják. És igazából ezt az állítást igazolja tomika kommentje is, miszerint telenor és telekom kártyával megy.
Ezt a "fuggetlenites.com" honlapon találtam:

"A függetlenítés nem jó a letiltás ellen. Letiltott telefont a függetlenítés nem tesz használhatóvá az adott hálózatban. Függetlenítés után a telefon más hálózatban még használható lehet, de megvan a kockázata, hogy máshonnan is kitiltják. Ha még nincs letiltva a telefon, a függetlenítés nem garantálja, hogy nem is lesz. A függetlenítés annyit eredményez, hogy a független telefon bármilyen SIM-kártyát elfogad; de ha a telefon le van tiltva, akkor a hálózatba történő bejelentkezés, a regisztrációs folyamat elakad és így a telefon használhatatlan."

Azonban:

"Ez azt jelenti, hogy az adott IMEI-számmal rendelkező telefon a Telenor hálózatában semmiképpen nem lesz használható, ám mivel az operátorok, illetve az őket tömörítő GSM Association időről-időre kicserélik egymás közt az IMEI-tiltólistát, ezért feltételezhető, hogy a mobil más európai hálózatokra sem tud feljelentkezni. A Telenor szerint éppen ezért kockázatos a külföldi forrásból beszerzett telefon megvásárlása is - a szolgáltató általános óvatosságra int mindenkit, aki magánimportból származó mobilt szándékozik vásárolni."

Tehát neked van igazad. Ami késik nem múlik, le lesz tiltva minden hálózatról. Csak az alaplapcsere hozhatja helyre, vagy pedig van egy tablet a kezében :D

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG G2 - Mélyvíz
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.