Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- DPD tapasztalatok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
- Mára elég volt a reklámokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4besz
tag
Szia!
Gondolom az Ultrabay-re gondolsz, de ez sajna a Thinkpadok kiváltsága, ilyen Ideapadhoz nincs.
Gigabites wifi kártyát én még nem láttam, az én Ideapadomba Intel wifi link 5100-as van, ennek 300Mbps az elméleti maximuma, a tied ennek a testvére (az 5300-as), annak ez 450Mbps. A valóságban ez azért álom marad
Az Intel oldalán van róla INFO. -
g4besz
tag
Szia!
Linkeld már be légyszives azt a "hdd caddyt", mert kíváncsi vagyok rá.
Amúgy a gond ott kezdődik, hogy eleve 1 db hdd slot van az Ideapadokban, ebből adódik, hogy az alaplaphoz is csak ezen az egy sloton keresztül lehet így hdd-t csatlakoztatni.
Ami ilyet tud az a Thinkpadoknál az Ultrabay, amiről múltkor is írtam neked.Ha elfogadsz egy tanácsot: tárhely bővítésen már én is gondolkodtam, elég gyorsan feltöltöttem azt a 350gigát, így vettem egy 320-as Samsung külső hdd-t. Ezek a vinyók már tenyérnyi méretűek, nagyon guszta külsejük van (járt hozzá egy bőr tok is ) és egy USB porton keresztül rá tudod dugni a notira.
-
ro_bert17
őstag
Ha nem lényeg a tárhely, akkor tényleg az ssd lehet a jobb megoldás. Az aprón 160-as intel-t már 60k körül lehet kapni.
Seagate Momentus XT 500 -
DonMaster
addikt
ha van novo gomb azt nyomd meg amikor kivan kaocsolva és ot a bios mode, ha nincs akor f2 gomb vagy f10 de általában f2-vel elöjön vagy fn+f2, és bekel álitani hoygh uefi bios és hogy ahci mode plusz eneble usb és akor fogja telepiteni , kivéve ha alapbol uefi-s a bios és te meg nem uefi-s win8-at akarsz ami nagyon elcseszvelehet , szerintem csak usb nincs eneblen
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
taip
senior tag
Hogyan jelentkezik, hogy változik a jelerősség? Valami programmal méred és az mondja, vagy érzed a sebességen?
Csak azért kérdezem, mert én nem tapasztaltam ilyen problémát hasonló konfiggal.Mi a driver verziószáma?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
426os
őstag
Szintén W8.1, legfrisseb driver, de én sem tapasztaltam ilyen jellegű problémát a wifivel, inkább csak a sebességét keveslem picit, bár a wifis topicban azt mondták ez normális (max 30-40Mbit 150Mbites routerrel).
Ha a kijelzőt hajtogatod, akkor arra változik a jelerősség?
[ Szerkesztve ]
.
-
taip
senior tag
Na megnéztem, nekem Intel Wireless-N 7260 kártya van 16.6.2.1 verziójú driverekkel.
Egyébként nekem 54Mbps-t mond maxnak a router, ebből stabilan 23 Mbps ami ténylegesen átjön.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
DonMaster
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest