Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11001) #93794560 válasza gilfoyle (#10999) üzenetére


#93794560
törölt tag

Szia!

Természetesen Lenovo gépem van, Az Acert eladtam.

A venti játék alatt nem túl hangos, porszívó hatás nincs, most futtattam rajta egy Nvidia technológiai demo-t, de a hangerő nem érte el még egy hajszárítóét sem. Annál halkabb. A Unigine Heaven benchmarkja egy kicsit jobban meghajtja, de a venti itt sem ordít. A venti hangja nem éles, visító, hanem olyan lágy szélzaj. Alaphelyzetben alig hallani.

A zsanérok erősek, kell izom a felhajtásához. A képernyő vékony, elegáns hatást kelt. A tapipad nagyon jó, pontos, megfelelő érzékenységű, a gombjai lenyomáskor koppannak, de érezni, hogy stabilan a helyükön vannak. Két külön gomb, nincsenek egybeöntve egymással és a tapipaddal.

A gyári programokról nem sokat tudok mondani, mert ezekből csak az Energy Manager programot használom, azt pedig észre sem veszem, annyira nem fogja a gépet. Az előretelepített Windows-t nem sokáig használtam, mert mint írtam, a gyári SSHD pár nap alatt tönkrement. Így a Recovery partíció ment a levesbe. A belerakott 1 terás HDD-vel tökéletesen működik. Ez volt az első alkalom, hogy notit szereltem. Nem volt gond a vinyó cseréje. Az alján lévő eltávolítható lapot leszedve, egyből látszik a HDD, és az azt tartó négy csavar. Ezeket kicsavartam, majd a HDD-t egy centit balra húzva lejön a csatlakozóról. Ekkor kivehető. Az új, 1 terás vinyón nem volt rögzítőkeret, így azt lecsavaroztam a rossz SSHD-ról, és rátettem az újra. A vinyó vissza, egy kicsit jobbra kell tolni, hogy rámenjen a csatlakozóra, aztán be lehet csavarozni. A gép aljáról leszedett szervizlapot vissza lehet csavarozni, és kész.

Azt azért még hozzátenném, hogy ebből a gépből többféle kiszerelést láttam, nem mindegyik ilyen, mint az enyém. Van fekete színű is, másféle belsővel, különféle konfigurációkkal, azokat nem tudom, hogy milyenek, mennyire igaz rájuk az, ami az enyémre. Gondolom az i7-essel szerelt példányoknak nagyobb hangja van. Az enyém egy Z50-70, 20354-es modell. Ez a modellszám különbözteti meg a különböző kiszerelésűeket.

Fényes a kijelzője, de az Acerem kijelzője erősebben csillogott, ezen annyira nem problémás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.