- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #64932 üzenetére
Egy dolgot kihagytam:
Azt viszont nem írtam és szerintem Throme sem, hogy ez meglepő vagy egyedi lenne.
(Sőt, ha engem kérdezel én azzal értettem egyet már 10 éve is, hogy kb. ide érkezünk meg a 2008-as (meg azutáni) válságból majd egyszer.)
Minden drágul, sok dolog ennél is jobban és sokkal fontosabbak is. Vannak komolyabb gondok. Itt nálunk meg hatványozva, ami szerintem helyi probléma 100%-ban, végképp nem a Lego generálja. De ebbe az irányba felesleges a vitát elvinni.Ami ezeken felül függetlenül kijelenthető, hogy azért nagyot emelt a Lego, nem a lista végén kullognak és hogy korábban is drágának számítottak, a fejlett régiókban is. Ezt szerintem ki lehet jelenteni, innen majd mindenki eldönti jó-e ez és hol a határ - amit talán épp azért könnyű átlépni mert nem musthave a Lego. Könnyebben sülhet el visszafelé.
De a többi tényleg teljesen felesleges szájtépés, hogy mással és főleg itthon hasonlítgassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest