- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Mozaart #45694 üzenetére
Nekem volt egy ismerősöm de felmondott. Szóval utána érdeklődtem hogyan megy ez. A félreértések elkerülése végett, ő azt mondta, hogy kb 30-50 % kedvezménnyel vásárolhatnak, attól függően, hogy milyen új a készlet. Az újabbakat csak 30 míg a régebbiekhez akár 50% kedvezménnyel is elhozhatják de havonta van egy limit. Most pontosan nem emlékszem de kb 20-40.000ft között volt a limit, ami annyit jelentett ha mondjuk egy D11 CAT dózert elhozott akkor abban a hónapban már elköltötte a keretét és mást nem vásárolhatott, de ha mondjuk elhozott 4db bonsait darabját 10k akkor azt elvihette mert belefért a keretbe. Elmondta hogy gépbeállítóként dolgozott 12 órás műszakban és néha még az ebédjét sem tudta megenni szóval szerinte mindenki azt hiszi hogy az egy álommuna de szerinte nem volt az ezért is hagyta ott. Én csak azt tudom elmondani amit nekem mondott, hogy ebből mi az igazság nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Diablo II: Classic és Resurrected
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest