- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Mozaart #45694 üzenetére
Nekem volt egy ismerősöm de felmondott. Szóval utána érdeklődtem hogyan megy ez. A félreértések elkerülése végett, ő azt mondta, hogy kb 30-50 % kedvezménnyel vásárolhatnak, attól függően, hogy milyen új a készlet. Az újabbakat csak 30 míg a régebbiekhez akár 50% kedvezménnyel is elhozhatják de havonta van egy limit. Most pontosan nem emlékszem de kb 20-40.000ft között volt a limit, ami annyit jelentett ha mondjuk egy D11 CAT dózert elhozott akkor abban a hónapban már elköltötte a keretét és mást nem vásárolhatott, de ha mondjuk elhozott 4db bonsait darabját 10k akkor azt elvihette mert belefért a keretbe. Elmondta hogy gépbeállítóként dolgozott 12 órás műszakban és néha még az ebédjét sem tudta megenni szóval szerinte mindenki azt hiszi hogy az egy álommuna de szerinte nem volt az ezért is hagyta ott. Én csak azt tudom elmondani amit nekem mondott, hogy ebből mi az igazság nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Diablo 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged