Új hozzászólás Aktív témák

• thesound

addikt

válasz thesound #27713 üzenetére

Megépítettem mindkettőt. Nem mondom, hogy nem fogok még ebből a ninjago szériából venni.

A Fire Fang nagyon menő. A polcon iszonyat jól mutat, a dual molded kigyó minifigek hibátlanok. Nagyon előhozta a gyereket belőlem még felnőttként is. Gyerekként tuti megvesznék egy ilyenért. barátnőm vett is a keresztfiának egyet, kíváncsi leszek a reakcióra :)
    A rúnás matricák is nagyon passzolnak a kígyóhoz. Mintha most mászott volna elő egy sivatagi, ősi templomból. Jól pózoltatható darab. A farkát még csörgőkígyósra is megcsinálták. A vinyl alkatrészek nagyon megdobják az egészet.

A mech is szuper szerintem. Egy szamuráj mech. A dual molded jeges figurákkal szerintem szintet léptek. A polcon fog harcolni a kígyóval. :DDD A lába térdben nem hajlik, viszont a lábfej nagyobb egy picit és forgatható, így elég jó pózokat tud felvenni, mert a lába mozgatható. A kezével is elég sok mindent lehet csinálni. A kardot ahogy fogja az újjakkal az kifejezetten ötletes.

Ha végtelen pénzem lenne, ez a mostani ninjago széria lenne az első, amit megvennék egytől egyig. Ez a tűz és jég téma nagyon betalált. Eléggé bolond készletek, de nagyon profin kivitelezve.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

Új hozzászólás Aktív témák