Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59651) grimm2015 válasza Lokids (#59646) üzenetére


grimm2015
senior tag

És sokkalta nagyobb problémának látom, hogy a játék mmr alapján számol, és nem veszi figyelembe a hulladékot. Azt tudom, hogy az mmr rendszer egy hulladék, egyszer volt zsinórba 16 vagy 18győzelmem, és piszkosul megnyomta az MMR-t, amit aztán 10 mecsből visszabuktam kevesebbre, és csak a győzelem meg vereség számított. Pedig volt, hogy szinte yasuot megszégyenítő stattal nyerte meg a meccset a csapatom.

Összeraktam egy képre, a ranked legjavát...
Kezdésnek 21pontott adott, most egy győzelem 17pontot ad a lentebbi meccs história után, mert ilyen az MMR :D

https://p1.picsto.re/g3s8x.jpg
Nincs benne minden meccs, de utolsó 10 meccsből 20% winrate 7.2 / 4.3 / 18.9 6.07:1 (62%)

Folyamatos afk troll meg kezdő. Bedobja a lv31 S4 adc-t Gold3 mellé... Ha szutyok a csapat, akkor nem lehet mit csinálni... Tehát a rendszer saját hibádon kívül is lefelé tol...
És ugye az általános saját egyéni problémám, hogy a csapatom össz szintje nem éri el az én szintemet... Pedig többnyire mostanában csak napi elsőket toltam bevezető boton.

Battlenet: Grimm#22690

(#59652) grimm2015 válasza grimm2015 (#59651) üzenetére


grimm2015
senior tag

És az ilyeneknek ez a vége :D
https://p1.picsto.re/cjlvU.jpg

Battlenet: Grimm#22690

(#59653) Kanczy válasza grimm2015 (#59651) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Az összMMR kb. ugyannyi kell legyen a két csapatnál. Ha van "hulladék" nálatok, akkor félisten is lesz. Hogy egyensúlyoznád ezt jobban?

"És ugye az általános saját egyéni problémám, hogy a csapatom össz szintje nem éri el az én szintemet..."

Máshogy fogalmazva "annyit játszottam, mint a másik négy társam összesen, és mégsem vagyok feljebb náluk". Vagy rosszul látom? ;]

Bedobod az IGN-ed? Megnézném az op.gg-t.

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#59654) DioRobber válasza Darko_addict (#59647) üzenetére


DioRobber
tag

Én nem vagyok nagy MID laner, viszont, ha OP assasin hősöket kapok enemybe, és olyan hőst szeretnék választani, aki életben tud maradni, és egy-két kombóval kiszedi ezeket az assasinokat, és a csapat hasznára tud lenni, akkor egyértelműen GALIOT mondanám.

Érdemes kitanulni a hőst. Később inkább „AP tank” lesz, mint óriási dmg kiosztó, de a lanedet megtudod vele nyerni. Talon, zed, yasuo, fizz ellen teljesen jó választás. A Q-val nagyon jól tudsz majd farmolni, és egyben pókólni az enemyt. Alapképessége egy brutális csapás, amit érdemes a felöklelés utánra meghagyni, és ezzel a kombóval bárkit lefélhp-zól, és utána mehet a Q, amivel meg is ölheted, ha már van elég itemed. Az ultyval meg a csapattársakat tudod segíteni, és rómólni lanekre. Full AP-ra építed: Proto, Ludens, Morello.

DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál

(#59655) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

VIsszatértem :C :C :DDD

Az egyik általam húzott account (Blaackii) csak Ezüst I.-ig eset vissza a pár hónap alatt játék nélkül. De könyörületesek lettünk kéremszépen.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59656) PuMbA válasza Kanczy (#59653) üzenetére


PuMbA
titán

"Ha van "hulladék" nálatok, akkor félisten is lesz."

A baj akkor van, ha boostolt a "félisten" :) Írtam anno, hogy simán le 1v1-eztem egy Gold 3-ast jungle segítség nélkül topon és 6/0-n voltam Shen-nel, máskor meg vért izzadtam Silver 4-es játékossal.

[ Szerkesztve ]

(#59657) nuke7 válasza Carlytoo (#59655) üzenetére


nuke7
veterán

:C

https://youtube.com/user/nuke7

(#59658) yabba


yabba
aktív tag

Sziasztok,

Régebben itt valaki leírta azt, hogy hogyan kell átírni a config file-t, hogy a jobb egérgomb legyen a move, a bal az attack move, a középső a normális kattintás. Ezt meg tudnátok mondani hogy tudom beállítani?

Valamiért ma úgy indult a játék, hogy minden beállítás visszaállt gyárira. A játék elején azt sem tudtam mit csinálok, miért nem wardolok, stb. Ti már jártatok így?

Köszi.

(#59659) yabba válasza yabba (#59658) üzenetére


yabba
aktív tag

Bocsánat, már megint előbb írtam, minthogy gondolkodtam volna...

Fent van a neten itt.

(#59660) yabba válasza yabba (#59659) üzenetére


yabba
aktív tag

És persze nem működik, mert mindig felülírja a szerverről és menüben meg nem tudom hol lehet beállítani, hogy a sima kattintás a középső gombon legyen.

(#59661) nuke7 válasza yabba (#59660) üzenetére


nuke7
veterán

mert gondolom ez csak practice-ban érvényes..? :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#59662) hugi0 válasza yabba (#59660) üzenetére


hugi0
őstag

Itt talasz mindent amit be lehet allitani a jatekban:
"C:\Riot Games\League of Legends\Config"
Belogolas utan vegezd el a muveletett. Jatsz egy mecset. Loginolj ki.
Legkozelebbi beloginnal mar jonak kell lennie.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#59663) hugi0 válasza hugi0 (#59662) üzenetére


hugi0
őstag

Igaz en a jatek "champ sellect" ideje alatt szoktam a "config" file-okat cserelni.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#59664) Mexbacsi


Mexbacsi
tag

Sziasztok!

Tesóm fiókját feltörték ma reggel. Úgy sikerült észrevenni, hogy láttam az én kliensben, hogy éppen játszik. Kicsit furcsa volt, mivel épp munkahelyen volt. Ezután új jelszó lett generálva, ami úgy néz ki működött, mert már nem volt online...viszont, ahogy hazaért permabant kapott az acc valami külső program használata miatt. Ügyfélszolgálat, hogyan tud ebben segíteni? Van esély rá, hogy feloldják a fiókot?

[ Szerkesztve ]

(#59665) Plata válasza Mexbacsi (#59664) üzenetére


Plata
félisten

Ha tényleg nem ő játszott vele azt szerintem ők is látni fogják,vagyis szerintem ha leírod nekik szépen hogy mi történt és kéred hogy vizsgálják felül a bannt,szerintem visszakaphatod.
Ha látják hogy más csinálta ezt vagyis lopta az accot,akkor azért nem büntethetik az eredeti tulajt.

(#59666) Mexbacsi válasza Plata (#59665) üzenetére


Mexbacsi
tag

Lett nekik írva, de akkor ezek szerint van remény. Kicsit szomorú lenne több évnyi játékot így a kukába dobni, nem beszélve a beleölt pénzről.

(#59667) Imilenni válasza Plata (#59665) üzenetére


Imilenni
addikt

Nálam volt ilyen, azt fogják mondani hogy legközelebb jobban kéne figyelni a jelszó nehézségére.

Press "F" to pay respects.

(#59668) hugi0 válasza Plata (#59665) üzenetére


hugi0
őstag

Az esetek 99.999%-ban a tulajdonos hibajabol torik fel az accountott.
Helyesen fogalmazva:
Az accountokat 0.001% ban torik fel, a tobbiert a tulajdonos a felelos.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#59669) Kanczy válasza Imilenni (#59667) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

+1, szerintem nem adják vissza sajnos :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#59670) Mexbacsi válasza hugi0 (#59668) üzenetére


Mexbacsi
tag

Lehet, de ilyen esetben hol van az a határ ami ellen már nem tudsz mit tenni és úgymond jogos, hogy nem a te hibadbol törték fel, mert nem vagy renszerbiztonsagi szakember csak egy mezei felhasználó? Avast+tuzfal, router tuzfal, nem ketbetus jelszó. Egy átlag felhasználó úgysem tudja megvedeni a gépet ha egy komolyabb valaki raszall és most nem pistikere gondolok egy email linkkel cookeikkal szorakozva.

[ Szerkesztve ]

(#59671) yabba válasza hugi0 (#59662) üzenetére


yabba
aktív tag

Köszi, úgy tűnik így tényleg megjegyezte. :R

(#59672) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Az account feltörősdi most nagyon megy. 3 ismerősöm is elvesztette az accountját. Én úgy gondolom ,hogy valami nagyobb akció keretein belül csinálják ezt most. Én még nem vagyok érintett benne.

Én anno a Rockstar Social Club-os accountomat veszítettem így el. Ami nagyon furcsa volt, hogy a 2-Step Verification is aktív volt. Hónapokig nem nyomtam a GTA 5-t és, mikor játszottam volna vele már ki volt bannolva. Írtam a Rockstarnak ez ügyben, de nem kaptam vissza.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59673) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Szívesen elmondom, amit tudok, aztán hátha segít nektek. :) Régebben belemerültem a témába, és olyannal is beszéltem, aki ezzel foglalkozik keresetkiegészítésként. Konkrét programok vannak erre, jó helyeken keresve bárki számára elérhetően. Vannak nagyon jól védett szerverek, adatbázisok, ahová képtelenség betörni casual hackereknek, de vannak nagyon gagyi fórumok, torrentoldalak, pornóoldalak, online játékok stb. ahová sok user ugyanazzal a jelszóval regisztrál - jellemzően ugyanazzal a gyengének számító jelszóval -, amit használ a fontosabb oldalakhoz, mint a Facebook, eBay, vagy pl. LoL (fontos a befektetett idő és pénz szempontjából). Szóval gagyi oldalakról kinyerik a felhasználónevet, jelszót, emailt és bármit, amit megadtál és egy program azzal foglalkozik órákon át, hogy ezernyi helyen, ezernyi módon kipróbálja az email, username és jelszó kombinációt. Ha valahol van találat, csipog. A "hekker" elmenti ezeket egy .txt-be és később felhasználja. Lehet, hogy a LoL-ban is így van, vagy van így; lehet, hogy nem. Egy a lényeg, javasolt nem ugyanazt a jelszót, emailt regisztrálni olyan oldalakra, amiket csak ritkán, vagy egyszer (pl. egy tartalom letöltéséhez) használtok. Kell egy eldobhatós email, másodlagos, harmadlagos jelszó, amit nem használtok komolyabb felületeken. Hány oldalon regisztráltam én is, ahonnan csak egy-egy információ kellett, aztán sose léptem be többet... :) Nagybetű, kisbetű, szám, jel. GTA accountokat árulnak 2-3 dollárért. Nevetséges. Sok gyökér arra használja, hogy csalást kipróbál rajta, aztán megy a levesbe. Pár napig tolja, aztán a user visszaszerzi, ha aktívan játszik vele. Ha nem, akkor könnyen banra tér vissza hetek, hónapok múlva... Rohadékok 2 dollárért elbasszák az ember megannyi beleölt játékidejét és sokkal drágább játékvételárát.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#59674) olloczky


olloczky
senior tag

Nekem par hete a steam accountomat "tortek fel". Szerencsere a 2 faktoros azonositasnal megallt a dolog, az emailemhez nem fertek hozza. 2 jott Malajziabol 1 pedig a ruszkiktol.

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#59675) grimm2015 válasza Kanczy (#59653) üzenetére


grimm2015
senior tag

Ha egy lv40+ kezdő, bronz1 akinek az utolsó 20meccsének az átlag
20G 10W 10V
Neeko 53% (8W 7V) 1.14 KDA
Master Yi 0% (0W 2V) 0.78 KDA
Lux 100% (1W 0V) 1.11 KDA

2.6 / 7.5 / 5.0
1.00:1 (21%)

Összedob velem Lv280+, Gold4 utolsó 20meecs
20G 9W 11V
Yuumi 39% (7W 11V) 4.4 KDA
Jinx 100% (1W 0V) 4.25 KDA
Janna 100% (1W 0V) 4 KDA

2.5 / 4.4 / 16.6
4.38:1 (59%)

https://p1.picsto.re/YZO89.jpg

És akkor kijön a közel azonos csapat mmr, a játékban meg teljesen megmutatkoznak a szakadékok.
Pontosan azt mutatja, hogy vagy az MMR (különösen a csapat szintű), vagy pedig a ranked rendszer nem működik, mert a kettő üti egymást. A Bronz1nek semmi keresnivalója nincs egy Gold3assal szemben RANKEDEN!

Máshogy fogalmazva "annyit játszottam, mint a másik négy társam összesen, és mégsem vagyok feljebb náluk". Vagy rosszul látom? ;]

Persze biztosan én látom rosszul, hogy a Lv30-40-50 es kezdőnek semmi keresni valója nem lenne rankedon ugyanabban a játékban mint nekem. Akiknek az utolsó 20meccsük nem hónapokra, vagy félévre vezethetőek vissza, és rendelkeznek legalább 3számjegyű hősismerettel. Szerintem ez nem olyan nagy elvárás, hogy aktív játékosokat kapjak. Inkább kapjak ki a saját tudásom miatt, mint hogy győzzek más bénasága miatt.

Igaz akkora tudásom nincs, hogy köröket verjek rájuk, de akkora tudásom van, hogy némelyiket botszinten lássam játszani. A visszatartó erő sokkalta nagyobb, mint a felfelé vezető... 5nyert meccs pontját, 4 bukta alatt elvesztem, vagy még többet is.

Nem akarom elhinni, hogy nincs annyi játékos, hogy 2divnél több eltérés ne legyen már egy csapatban.

Battlenet: Grimm#22690

(#59676) ClydeBeka2 válasza grimm2015 (#59675) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Pont ezért elleneztem én is ezt a dives dolgot. Mert az "egyszerű" (már elnézést) ember csak annyit lát, hogy "jájj more én bronzos vagyok miért dob be ellenem dájmondost" miközben az ELO-juk ugyanannyi. Ezért volt jó a régi szép időkben. Csak egy 4 jegyű (jobb esetben) szám volt a neved mellett és ennyi, senki se sírt. Ugyanúgy jöhet egy dájmond pléjer is first time champpel, mint a bronzos, lehetetlen lenne úgy bedobni az embereket, hogy azt is nézze kinek hány pontja van hősökkel, amit igazából normalon is meg tudsz szerezni, tehát ez se jelent semmit!

Ez a dives rendszer csak parasztvakítás, semmit se jelent kb. Csak az ajándékok kiosztásánál.

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#59677) Kanczy válasza grimm2015 (#59675) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nem dobod be az IGN-ed? Megnézném tényleg, hogy miért olyan a helyzet, amilyen :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#59678) feri1014 válasza Kanczy (#59677) üzenetére


feri1014
senior tag

grimm2015 hsz-ben lévő kép alapján nem igazán látok gondot.

Bronze 1: Jó eséllyel lehet silverben elférő MMR
Silver 4: Tiszta sor, silverbe illő MMR
Gold 4: Jó eséllyel lehet silverben elférő MMR
Gold 3: Ő húzza fel a csapatban lévő 186-os szintű MMR-jét a csapat átlagában, esetleg olyan lose streakben van, hogy elfér egy ilyen csapatban és a 186-os is silverben van a rejtett besorolás alapján

Simán kijöhet mind a két oldalon egy silver körüli MMR.

(#59679) Carlytoo válasza grimm2015 (#59675) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Még mindig..?

A javaslatom már nekem is csak egy maradt: Vezérlőpult> Programok telepítése és törlése> League of Legends> Eltávolítás.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59680) nuke7


nuke7
veterán

(#59681) grimm2015 válasza Carlytoo (#59679) üzenetére


grimm2015
senior tag

Én az azonnali visszajelzés miatt játszok, 2nap alatt 13játékból az előbb kaptam az 5. jelzést, és az összes a csapattársam volt.
Ez nekem messze jobban esik, bármilyen győzelemnél, mert (sajnos) lelki szegény vagyok...

Battlenet: Grimm#22690

(#59682) Carlytoo válasza grimm2015 (#59681) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Az rendben van. Pontosabban nem az, hogy lelki szegény vagy, hanem ha jól esik az elismerés. Viszont van egy árnyoldala is, amivel te már nagyon régóta nem tudsz azonosulni. Itt a PH-n többen is felajánlottuk, hogy játszunk Veled. Te mindig elutasítod.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59683) Imilenni válasza grimm2015 (#59681) üzenetére


Imilenni
addikt

Én is játszanék veled, most próbálok visszatérni a játékra, ahogy láttam rang-ban kb ugyanott vagyunk.

Press "F" to pay respects.

(#59684) Bowser válasza grimm2015 (#59675) üzenetére


Bowser
aktív tag

Üdv mindenkinek :)

Több mint 1,5 év kihagyás után egy pár napja újrakezdtem ezt a csodát, hát pár csilli villi értelmetlen dolgon kívül igazán SEMMIT nem változott a játék... :DDD

Ha valaki szeretne pár rankedet jönni: FjallRaven néven megtalál :)

grimm2015:

Ha ilyen eloban support vagy akkor van egy rossz hírem.
Amit megtanultam az évek alatt, hogy ezekben a divekben nem tudják értékelni a supportot, azt se tudják mire képes maga a champ.
Én még kb Rakan Xayah páros után fejeztem be a játékot, szóval ez a sok új champion még "megszokás" alatt van.

De azt most borítékolom neked, hogy Yumi(vagy mi) olyan mint egy kaparós sorsjegy. Minden egyes meccse. Vagy a te csapatod nyer vagy ellenségé. Sokat nem nagyon tud hozzátenni.

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#59685) Kanczy válasza Carlytoo (#59682) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nem csak, hogy elutasítja, de amennyire tudom, az ign-t még mindig nem tudjuk, és ezért én személy szerint semmi hasznosat nem tudok mondani...

@grimm2015: Eskü nem oltogatni akarlak, mert abból már kinőttem, de így nem tudunk segíteni

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#59686) Ganz-[HUN] válasza Bowser (#59684) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Xayah-rakan páros után? Az lesz akkor 2 nem csak másfél :))

Hehe még egy nintendós, üdv kolléga :DDD :P

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59687) minek?:S


minek?:S
őstag

Sziasztok Srácok!

Egy kérdésem van...

[kép1]
[kép2]

Ma ez fogadott.. tegnap még vígan játszogattam.. olyan 2-ig kb.. ma meg nem enged be, semmi emailt nem kaptam.. kisaccba beenged. League Friends(teló) meg be vagyok jelentkezve, de nem frissít le. Weben meg be voltam jelentkezve, de miután kijelentkeztem, nem enged be(kép2)

Kértem új jelszavas emailt, meg új felhasználónevest is.. egyik emailt sem küldték még.. gmailre..

Szóval ez így mi a f@sz? :F :W

Üdv.:M.

(#59688) Kanczy válasza minek?:S (#59687) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Nagyon valószínűleg behúzták az accountot... azonnal menj a supporthoz :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#59689) minek?:S válasza Kanczy (#59688) üzenetére


minek?:S
őstag

Most írtam, mindent amit tudtam beleírtam.. én csak azt furcsállom, hogy még, ha a LoL accountomat fel is törték.. emailt nem kaptam róla.. sem jelszóváltásról, sem felhasználó váltásról(nem csak amit én kértem, hanem mondjuk az esetleges feltörésről), sem a bejövőben nem volt, sem a kukában.. az email-emet viszint 99%, hogy nem tudták feltörni. :F

Üdv.:M.

(#59690) Imilenni válasza minek?:S (#59689) üzenetére


Imilenni
addikt

Más volt ez e-mail címed jelszava, és lol fiókod jelszava?

Press "F" to pay respects.

(#59691) minek?:S válasza Imilenni (#59690) üzenetére


minek?:S
őstag

Természetesen.

Üdv.:M.

(#59692) Ganz-[HUN]


Ganz-[HUN]
addikt

Hány embernek is törték fel az elmúlt 3 hétben az accját? Jesus fcking crist...

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59693) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Ma egy kis PH-s haddelhadd' ?

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59694) Imilenni válasza Carlytoo (#59693) üzenetére


Imilenni
addikt

Felőlem ok

minek?:S

Akkor ne csodálkozz, sose legyen két helyen ugyanaz a jelszó, főleg ha kapcsolódnak egymáshoz.

Bár lehet ironizáltál csak ;]

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#59695) Imilenni válasza minek?:S (#59691) üzenetére


Imilenni
addikt

-

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#59696) nuke7 válasza Carlytoo (#59693) üzenetére


nuke7
veterán

hánykor..? :U
(biztos csak az acc-okra fáj a fogad!!!4!444!! :DDD ;] )

https://youtube.com/user/nuke7

(#59697) Carlytoo válasza nuke7 (#59696) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Szerintem mostanában.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#59698) minek?:S válasza Imilenni (#59694) üzenetére


minek?:S
őstag

A LoL Accountomat állítólag "8 hónap" alatt fel lehet törni, míg az emailemnek ennyi idő kell: "2 quadrillion years" :D

De meg sem értek semmit konkrétan.. meg mennyi idő kb, míg erre válaszolnak egyáltalán? Amit tudtam kitöltöttem.. még az ilyen RP vásárlásokba meg skin adományozásokba is belementem... lassan 5 óra telt el :F

Ja és még mindig semmi az új jelszó és felhasználónév kérésből.

Üdv.:M.

(#59699) Ganz-[HUN] válasza Carlytoo (#59697) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

on da wae!

Edit: Minek: Hétfőn fognak válaszolni, ha nincsenek elhavazva. Akár 2-3 nap is beltelhet mire válaszolnak. Van dolguk a csókákna rendesen!

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#59700) nuke7


nuke7
veterán

nna, itt vajon melyik csapat nyert?! :F

https://youtube.com/user/nuke7

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.