Hirdetés
Aktív témák
-
bennszülött
csendes tag
Egyetértek GalloG barátunk véleményével. Én is ugy érzem hogy számomra kicsit leragadt a fórum. Most vagy én vagyok egy csóringer, vagy mindenki tele van lóvéval. Már régóta csak a
csúcs készülékekről van szó. Én is elismerem hogy az A656, az LG6000 meg a csúcs
Philipsek nagyon jó tévék, de különösen a mai világban nem mindenkinek elérhetőek.
Ha valaki mégis vesz közülünk egy 200-ezer alatti tévét, az sem a tapasztalatait írja le, hogy
okúljunk belőle, hanem mint egy Oszkárdíj átadásnál, idézem
"köszönetet mondok Cifunak, anyámnak, apámnak, munkaadómnak, főnökömnek hogy ezt
a tévét segítettek megszerezni"
Aztán még 1-2 napig hallani felőlük hogy milyen kábellel kellene összekötni a PC-vel.
Ne vegyétek sértésnek, hogy egy kicsit sarkítottam. Én is sokat tanúltam Cifutól és
Tőletek. Kőszönet érte.De próbáljuk meg színesíteni, nem csak a képernyőket, hanem a
fórumot is. Persze tudom, hogy aki már vett valamit, az nem fogja azt mondani hogy
mégsem ezt kellet volna. Otthon meg már minden szebbnek tűnik, pláne ha már
összehasonlítási alap sincs. Pedig óriási különbségek vannak egy-egy árkategórián
belül is. Kérem azokat a fórumozókat akik már boldog tulajdonosai bármilyen LCD TV-nek,
írják le tapasztalataikat, jót is, rosszat is. Köszi.
Jó hangolgatást kívánok azoknak akiknek már van mit, és szép álmodozást azoknak
akiknek még nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Külpolitika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest