Hirdetés
Aktív témák
-
gellei
aktív tag
Valaki találkozott 100hz-es full hd-s 32"-os LCD-vel?
Csak a 37-be teszik a kettőt együtt?
Én Philips-et vennék, de nem nagyon van 32"-ban a kettő együtt.
Valami ajánlat?„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
gellei
aktív tag
valakinek esetleg erről tapasztalat: Toshiba 37CV500
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
Scoobyka
addikt
válasz Symbio #17599 üzenetére
én nem igazán ajánlom...nekem legalábbis nem jött be ....nemigazán van tájékoztatás semmiről...és az árak is néha csalfák.....amit én rendeltem volna tölük lcd-tvt samsung 40a616ost kábé 1hónap alatt szerezték volna be,de úgy hogy közben nem is szóltak(azt írták kapok egy emailt ha megjön 3hét alatt nem kaptam semmi infot így visszamondtam a rendelést náluk).
Mondjuk most már úgy látom van raktáron nekik,de én ezek után nem szívesen vennék ott még egy kenyérpirítót sem. -
GalloG
tag
válasz Tomika42 #17577 üzenetére
Szívesen olvasna mindenki véleményeket, konkrét tapasztalatok megosztását egyéb típusokról is. (Mondjuk ilyen "szerintem a többi sokkal jobb" kevés ide). De ilyeneket senki sem tesz közzé.
Én pl. azoknak a típusoknak nézek utána így vásárlás előtt, amit valaki megemlít komolyabban. Túl sok gyártónak van még túlságosan több terméke minden méretkategóriában, így nagyjából lehetetlen mindet végignyálazni, majd személyesen megnézni-összehasonlítgatni.
Szerintem.
-
TIV
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, ehhez kellene egy kis segítség, a szokásos PLAZMA vs LCD.
- Nem nagyon akarok 100enél többet fizetni érte, de hajlandó vagyok 120ra feltornázni az árat, ha mindenki rámondja arra az X tévére, h hibátlan.
- 82cm átmérőnél nem szeretnék se kisebbet, se nagyobbat. pont jó méret nekem!
- HD Ready alap!Azt hallottam, hogy a plazmáknak szebbek a színei és jobban megbirkóznak a gyors képmozgásokkal, nem változik a kép színe oldalról és ha besüt a nap is látszik szépen a kép. A kérdésem az, hogy ezeket a betegségeket kinőtte-e már az LCD? Mert kinéztem egy Samsung LE valami LCD-t, 82es hdready, 99ezerért, ami jó árnak tűnik, csak nem szeretnék szívni vele (nem láttam működés közben), hogy egy akciófilmnél mondjuk szakadozzon a kép vagy valami, ezért inkább utánakérdezek ahol lehet, h mennyire élvezhető ilyen helyzetekben az LCD nyújtotta képminőség.
Mi a legjobb LCD választás ha 82" | HD Ready | ár --> 100e körüli ??
Mi a legjobb PLAZMA választás ha 82" | HD Ready | ár --> 100e körüli ??Előre is köszönöm a szakiknak!
[ Szerkesztve ]
-
bennszülött
csendes tag
Egyetértek GalloG barátunk véleményével. Én is ugy érzem hogy számomra kicsit leragadt a fórum. Most vagy én vagyok egy csóringer, vagy mindenki tele van lóvéval. Már régóta csak a
csúcs készülékekről van szó. Én is elismerem hogy az A656, az LG6000 meg a csúcs
Philipsek nagyon jó tévék, de különösen a mai világban nem mindenkinek elérhetőek.
Ha valaki mégis vesz közülünk egy 200-ezer alatti tévét, az sem a tapasztalatait írja le, hogy
okúljunk belőle, hanem mint egy Oszkárdíj átadásnál, idézem
"köszönetet mondok Cifunak, anyámnak, apámnak, munkaadómnak, főnökömnek hogy ezt
a tévét segítettek megszerezni"
Aztán még 1-2 napig hallani felőlük hogy milyen kábellel kellene összekötni a PC-vel.
Ne vegyétek sértésnek, hogy egy kicsit sarkítottam. Én is sokat tanúltam Cifutól és
Tőletek. Kőszönet érte.De próbáljuk meg színesíteni, nem csak a képernyőket, hanem a
fórumot is. Persze tudom, hogy aki már vett valamit, az nem fogja azt mondani hogy
mégsem ezt kellet volna. Otthon meg már minden szebbnek tűnik, pláne ha már
összehasonlítási alap sincs. Pedig óriási különbségek vannak egy-egy árkategórián
belül is. Kérem azokat a fórumozókat akik már boldog tulajdonosai bármilyen LCD TV-nek,
írják le tapasztalataikat, jót is, rosszat is. Köszi.
Jó hangolgatást kívánok azoknak akiknek már van mit, és szép álmodozást azoknak
akiknek még nincs. -
Symbio
senior tag
Hát 32"-es plazmát nem sokat fogsz találni (100-ért talán egyet sem), azok nagyobbak...
Talán valami kifutott, régebbi típust találhatsz (Pl).
Árban a 100e Ft alapszéria az LCD-knél is.Bennszülött: Nehéz dolog, amit kérsz! Az ember minél többet olvas a témában, annál bizonytalanabb a választásban. Aztán vesz egy nagy levegőt, rászánja magát és megveszi az éppen számára anyagilag elérhető, legszimpatikusabb készüléket. De azután ajánlatos gyorsan elfelejteni ezeket a fórumokat, mert különben eljut oda, hogy mégsem ezt kellett volna, vagy holnaptól 20e-rel olcsóbb és kijött az újabb típus, ami jobb. Sajna ez van
[ Szerkesztve ]
-
bennszülött
csendes tag
Symbio !
Teljes mértékben igazad van. -
brownus
veterán
hello,
mondjatok légyszives lcd tv teszt oldalakat (forumokat), lehet angol is. köszi
mod: amit találtam eddig (ha netán nektek is új)
http://www.lcdtvbuyingguide.com/
http://reviews.cnet.com/televisions/
http://www.hazi-mozi.hu/[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
www.avforum.hu
http://www.hdtvtest.co.uk/
http://www.trustedreviews.com/a 3 legjobb
-
BigBear
senior tag
Ugyan alapvetően fórum, de sok tapasztalatot gyűjthet az ember: [AVforums]
Angol oldal tesztekkel: [HDTVtest]
Másik: [HDTVorg]
-
Kobor
aktív tag
válasz bennszülött #17612 üzenetére
-
Attees
csendes tag
[Erről a Samu LE40A559 ről] tudna valaki valamilyen infót mondani?
PC vel szeretném elsősorban használni.
A boltból vett már vki vmit? Jóval alacsonyabbak az áraik, mint máshol...
Minden infót köszi
[ Szerkesztve ]
-
bennszülött
csendes tag
Kedves Kobor!
Köszönöm Neked társaim nevében is a részletes és szakszerű tapasztalatokat.
Biztosan sokunknak segítettél ezekkel a beállítási adatokkal.
Valami hasonlót várnák el a többi LCD tulajtól is.
Mégegyszer köszi. -
gellei
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Erről esetleg tapasztalat: 32PFL9613D. Csak egy boltban találtam Mo.-on a neten.
Valaki esetleg árakat, valamit?Előre is köszönöm!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
powers
tag
üdv, segítségeteket kérném a döntésben,a jelölt:
LG 37LG6000 Scarlet valakinek tapasztalata? -
wassermann
addikt
válasz bennszülött #17612 üzenetére
"...valaki mégis vesz közülünk egy 200-ezer alatti tévét, az sem a tapasztalatait írja le... aztán még 1-2 napig hallani felőlük hogy milyen kábellel kellene összekötni ..."
Ez teljesen normális, senkit nem lehet elmarasztalni azért, mert a TV-je megvásárlása után már érdektelenné válik számára a topik. Persze vannak kivételek, tiszteletem az övék!
-
KANTRI
csendes tag
válasz Attees #17621 üzenetére
A Samsung Le40a55x sorozat tagjai úgy tudom hasonló tudásúak mind, csak a design más,én is ilyennel szemezgetek. Tényleg kecsegtető a 191 ezres ár, csak a garancia kevés a 12 hónap, máshol 2+1 éves garit adnak (lásd 17516 hsz.) de ha valakinek van tapasztalat a logik-ról azt leírhatná.
-
Xerxész
őstag
Az miért van, hogy a magyar szinkron elcsúszik a képhez képest? Egészen pontosan a szinkron siet a képhez viszonyítva, van ahol 2-3 másodpercet is, ami nagyon sok.
Ez mitől van és hogy lehet orvosolni, ha szinkronosan akarom nézni a filmet?
Eredeti hangnál nincs ilyen, ahogy láttam... -
gellei
aktív tag
SAMSUNG LE32A756 tv 100hz-es. Tudja valaki pontosan? Mert egyik volt azt írja igen, másik szerint nem. Csak a 32"-os érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
bigdigit
addikt
Cifu
vettem én is 4870x2-őt viszont nekem is szemetel a kábel miatt lcd-én.
ahol körülnéztem mindenhol csak Hama hdmi-hdmi kábelt találtam 19e-ért (5m)
hiába arany meg csilicili nem mertem meg venni.milyen kábelt lenne érdemes venni ami biztos 1.3-as és jó is?és hol?
másoknak is megköszönném a tapasztalatokat infókat.
egyébként,hogy kell előcsalogatni hang cuccait?feltettem a drivert hozzá de egyébként sehol nem látom.van egy x-fi is a gépben.
[ Szerkesztve ]
-
Attees
csendes tag
-
Symbio
senior tag
-
Symbio
senior tag
-
törölt tag
válasz gellei #17623 üzenetére
melótársamnak lesz egy ilyen készüléke. próbálom rábeszélni, hogy hozza el hozzám, mert kíváncsi vok a különbségre(9603vs9613).
mellesleg más kijelzővel szerelik, a belsejében máshol vannak az alkatrészek, és sw-ben egy menüpontban változik(lesz benne 100hz-es menüpont). ahogy sikerül tesztelnem jelzek. -
törölt tag
válasz Symbio #17635 üzenetére
ejjha
nem vágtam h ilyen sikere van a philipsnek.
jó érzés, hogy 32"ban nem lehet jobb kütyüm (sry az arcozásért )
mondjuk most jön a 9613 meg 9703, de csak 1-1 különbség van az elődhöz képest. (100hz / 3 "utas" ambilight, alias fent is van nem csak két oldalt)[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Igen, az ára valóban vonzó, de milyen alternatíva van és mi szól ellene?
Kinéztem egy Belkin-t 7ezerért, de az meg nincs raktáron a magyar forgalmazónál és azt sem tudják mikor lesz, pedig a Red Tower árlistájában szerepel.
[link]
A Kácsa-nál van 2m-es 3ezerért (KCE-HH1.3-2), de azt meg nem tudom, 8ezernél többet pedig nemigen akarok kiadni egy 1,5-2méteres kábelért...
[link] -
gg72
veterán
válasz wassermann #17643 üzenetére
Igen, és ebből mi a tanulság?
Azért valamilyen kábel 1,8méterre is kell...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gellei #17641 üzenetére
lehet, hogy hülyeséget mondok, de a te általad 100hz-ként definiált dolog egy képjavító technológia, olyan mint a digital natural motion(DNM). köztes képeket csinál hogy folyamatosabbnak tűnjön. valami okos ember azért ezt az állításomat igazolhatná vagy megvétózhatná, mert idáig ezt szűrtem le.
amúgy az a "szaggatás" amire te gondolsz vsync-kel orvosolható. vagy 24-25hz-re állítod a frissítést és akkor szinkronban lesz. ez mellé bekapcsolhatod a DNM-t, és akkor még folyamatosabb lesz. 60hz-nél ezt nem javaslom, mert csúszik a kép egy kicsit, és nem is nagyon látszik a különbség.1 szó mint 100, a vsync nálam megszüntette a szaggatást.
-
NetRolller3D
csendes tag
válasz Xerxész #17646 üzenetére
Ez sajnos csak akkor működik, ha a hang eredetileg szinkronban volt, csak valamiért szétcsúszott. Ha eleve hibás a felvétel - azon nem tud segíteni.
Villanyszerelő gyászbeszéde: "Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség; de most, hogy kiverted a biztosítékot - földelünk!"
-
gellei
aktív tag
válasz #92888064 #17648 üzenetére
Köszi a választ!
Bocsi, hogy ilyenekkel zavarlak, csak pont ilyen célra szeretnék vásárolni tv-t, és tuti jót szeretnék!
Köszi még egyszer!„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple notebookok
- Kupon kunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest