- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgabor82
csendes tag
válasz
zsombor1985 #3915 üzenetére
Szia Kolléga!
Üdv a projektorépítők táborában. Személy szerint én is a kis lcd-vel épült projektorokat preferálom. Ahogy már előttem leírták, az a teljesítmény amiben Te gondolkodsz az hatalmas. Én eddig 150 és 250W-os halogénnel építettem a projektorokat.
3,5"-os képernyőig elég a 150W, 3,5"-tól pedig a 250W. Persze így is lesz melegedés, de néhány jól elhelyezett ventivel ezt meg lehet oldani. Fresnelt 7"-os képernyőhöz tök felesleges használni. Elég a gyárilag a képernyő mögött elhelyezkedő "fénytörő" fólia is. Viszont az izzó elé, majd kell elhelyezned egy kondenzor lencsét is. Sok sikert. Ui.: Ja és a képernyőt is külön hűtsed majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged