Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2591) moma válasza tildy (#2590) üzenetére


moma
őstag

Vicc volt az aláírásod miatt, nem bírtam kihagyni :D

Valószínűleg a gyors gyógyulási idő miatt preferálják azt, könnyebb eladni, mint a durva szenvedést. Meg nincs elég hosszú távú követés. És ezek a szaruhártya torzulásos dolgok ott jönnének ki jobban.

De az én ambíciómat letörted(nem). Én asszem nem fogom megcsináltatni végül. Most 39 vagyok és sacc azt jelentené, hogy pár év múlva meg közelre kellene szemüveg, ha megműttetem(ha nem műttetek nem fog kelleni). Szóval ahányszor előveszem a telefonom, fel kellene rakni :D Meg eleve kicsit száradósnak érzem a szemem, mert kontakt lencsék hosszabb idő után nem jók. Igazából ezért is akartam műttetni, de így, hogy olvastam erről, hogy mennyire rossz tud lenni ez a szárazság, inkább kihagyom asszem. De lehet hülyeséget csinálok, de valahogy így egyben ezt túl soknak érzem.

Amúgy ez a sötétben starburst ez ha jól értem abból adódik, hogy a pupilla túl nagyra tágul, nagyobbra mint a műtött terület. Eleve ezért fontos sötétben pupilla tágulatot mérni, mert akinek túl nagy, annak meg sem szabadna műttetni. Meg ebben számít, hogy mennyit korrigálnak az is.

Szemszárasságra meg azt olvastam, hogy az omega 3 jó. Hal vagy lenmag olaj.

we all deserve a bit of luck.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.