Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Lakásra bejegyzett CSOK-al kapcsolatban lenne kérdésem.
Van egy lakás, be van rá jegyezve 1.430.000 CSOK + elidegenítési tilalom. (2 gyereket írtak alá és használt lakás). 4 éve vették. Más teher nincs rajta, a hitelt már kifizették, törölve is van.Házat akarnak venni és vinnék rá át a csok-ot. Az eladó kötelezettségeiről ennyit találtam: [link]
"60 napjuk van arra, hogy leszerződjenek az új ingatlanra, az erről szóló adásvételit vagy a csereszerződést pedig az illetékes járási hivatalban kell benyújtaniuk. A meglévő ingatlan eladását viszont már hamarabb, 30 napon belül be kell jelenteni az illetékes hivatalban"A kérdésem az lenne, hogy nekem, mint vevő lehet ebben bármi szívásfaktor/kockázat? Gondolok itt arra, hogy ha ők mondjuk nem vesznek 60 napon belül másik ingatlant, vagy bármi miatt bukják a CSOK-ot, akkor nekem nem tud az ingatlanon "ragadni" semmi jelzálog és elidegenítés igaz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest