Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20017) Ijk válasza Kobe (#20013) üzenetére


Ijk
nagyúr

Duluxszal a majom is ki tud festeni, ellenben lecsiszolni, alapozni már nem biztos. Ha nem fested ki a lakást eladás előtt akkor megy is tovább a következőre ahogy meglatja a libafoszold gyerekszobat, nem pedig alkudni fogja a vödör festék árát.
Aktuális trend márpedig van, jóval többen fognak raharapni egy nulla kilométeres minimal dizájnra mintha görög oszloprend meg oroszlanlabas kad van, római mozaikmintas fürdőszobaban.
Azt meg ne gondold hogy a többség leszarja hogy ocsmány a lakás, majd felujitja. Inkább vesz milliókert többért egy olyat ami tetszik, mert bizony aki lakást vesz azok nagy része egy tiplit sem hajlandó befurni. Főleg ha kiadásra veszi.
Legkönnyebben úgy adsz el lakást hogy kikoltoztel, kifestetted és olyan kis mintát rendezel be mint pl. az ikea. És nem azért mert az utolsó vasig kifizetteted a költséget, hanem mert a lepukkant lakasra lesz két jelentkeződ, a modern, divatosra amiben látja magát a vevő meg 50 jelentkező amiből tizen versenyeznek.

Őszintén szólva felújítás után hátam közepére kívánok még egyet, főleg mostanában. Inkább fizetek olyanert többet amibe be kell csak költözni, az ugyeskedok meg veszekedjenek a szomszeddal a felújítás alatt a zajok, szemét, por miatt, meg hordják csak vodorben a mérhetetlen mennyiségű sittet, szarakodjanak a szakikkal, meg csiszolgassak maguk a falat.

Új lakasnal meg nyugodtan lehet mondani a generalos beruhazonak ha kifestett, leburkolt hogy te azt nem fizeted ki, aztán majd jól kirohog.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.