Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz Winner_hun #7599 üzenetére
Akkor nem lakhattok egymástól olyan messze. (Talán egy utcában? )
undefined
-
Winner_hun
titán
válasz ludsimon #7595 üzenetére
Nekem németjuhász (Brúnó), neki Golden Retriever (Molly)
ps: a téli képek: [KLIKK]
Nyári képeket majd egyszer összegyűjtöm...mod: jut eszembe, Molly első sétáján épp összefutottunk, jól meg is lett ugatva szegény.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MaciG
addikt
Valakinek van itt husky-ja vagy berni pásztor kutyája? Mert hamarosan ha rendeződik a helyzet (terep) az udvaron, akkor szeretnék egy kutyust, de ez a 2 fajta között nem tudok dönteni, mert mindkettőt imádom.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
iwu
addikt
válasz Winner_hun #7592 üzenetére
szintén így vagyok vele!
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
ludsimon
veterán
-
Winner_hun
titán
Macskakergetésnél nem hiszem hogy megállna a kutyám, erdőben sétálásnál többször volt már rá példa hogy megindult a másik felé és ha időben szóltam neki akkor megállt. Visszajönni nem jött vissza de nem is ment tovább. Aztán pórázt rárakom, leültetem, jönnek a másik kutyával, ha ott vannak mellettünk akkor morgás / ugatás megy egyből, de csak akkor ha meg van kötve.
tr00p3r-rel találkoztunk kb. 2 hónapja, akkor is ilyen volt, ott volt a kutyája a kutyám előtt aki morgott, ugatott, ha kicsit közelebb engedtem akkor úgy csinált mint aki harapna is (vagy csak nekem tűnt úgy), aztán elengedtük a kutyákat, rohangáltak, semmi morgás / ugatás / támadás nem volt.nem mindegyik kutya izgul az emberre.
Brúnó elmegy mellettük, max. ha zacskó vagy kosár van az illetőnél akkor azt szaglássza meg.
-
lapa
veterán
válasz Winner_hun #7592 üzenetére
azért vannak fokozatok szerteszét szaladás meg vérbeli munkakutya között is. mondjuk ha egy más kutyusokkal önfeledt játékból / cica után iramodásból be tudod hívni, az nem rossz dolog. meg kutyafüggő is, nem mindegyik kutya izgul az emberre.
-
Winner_hun
titán
No igen, kölyökkorban tanul leginkább a kutya, ha beidegződött dolgai vannak azt jóval nehezebb belőle kitanítani.
Volt hogy sétáltam az erdőben és jött valaki a kutyájával, pórázon, szépen mellette, ránk se nézett a kutya. Hiába engedelmes meg megy szépen az ember mellett, valahogy olyan droidnak tekintettem azt a kutyát mint akinek az ember mellett kell robotolnia. Ilyenkor gondolkozok el azon hogy nem is bánom hogy az én kutyám nem az a legengedelmesebb fajta, nem feltétlen jön mindig mellettem, a pórázt időnként rángatni kell de mégse bánom, legalább él a kutyám és élvezi az életét
-
ludsimon
veterán
Elég kemény feladat.
undefined
-
lapa
veterán
válasz Winner_hun #7588 üzenetére
még annyit tennék hozzá, hogy az elmúlt 5 év elég sok ahhoz, hogy rendbe tegyétek a dolgot, nehéz lesz vele megértetni, hogy te most hirtelen szigorú meg elvárós lettél. amit leírsz, arról tudnod kell hogy igen komoly elvárás egy kutyától, mert szabadban rendkívül sok az inger. az ilyen szintű engedelmesség kialakítása szerintem legalább egy év, legalább hétvégente pár óra szakember segítségével + házi feladat hét közben, napi 24 órában. kutyustól is függ, meg attól is eddig volt-e rendszeres közös biciklizés pórázon például.
-
degu
senior tag
válasz ludsimon #7587 üzenetére
Hat ehhez nagyon kitanitott,fegyelmezett kutya kell!
Nem tudom,hogy van -e eleg idod,es penzed erre a betanitasra /kutyaiskola is kell hozza!/
Az en kutyam nagyon szofogado,megteszi a neki kellemetlen dolgokat is /pl. gyere ide!-es megkotom,amig a kapun kihajtok a kocsival/ de ha sikerul kiszoknie az utcara,akkor obegathatok neki,amig be nem fejezte a korpisalast,addig nem lehet visszahivni.Vagy ha egy masik kutya elmegy a kerites mellett,akkor orjongeni kezd,es meg a jutalomfalat sem kell neki.Az asasrol /vakondok/ sem tudom lebeszelni,es a fara telepedo galambokat is veszett csaholassal riogatja,akar mit csinalok...stb.
Igaz,hogy keverek kutya,de nagyon okos,es alkalmazkodo./Persze kicsit mas a helyzet egy alapvetoen hazorzo/teruletvedo kutyaval,mint egy hobbikutyaval/verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Winner_hun
titán
válasz ludsimon #7587 üzenetére
A falatkás dolog hallottam nem szabad úgy tanítani, mert a gazdinak kell bármikor teljesíteni nem kajáért.
Pedig azzal lehet a legjobban megtanítani. Amikor jól csinálja (és csakis akkor) lehet neki adni, aztán idővel csak megdícsérni, esetleg kis simogatás mehet hogy ügyes volt, rögzül benne hogy az a jó és utána már jutalomfalat nélkül is csinálni fogja amit kell.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Csatlakoznék a topichoz!
Egy 5 éves kan fajtatiszta, törzskönyv nélküli Dalmata kutyám van.Régóta megvan a kutyus, de szeretném aktivizálni, szeretném ha hűséges barátom lenne.
Alapvető engedelmességre szeretném megtanítani.
A kertben szépen bejön mikor szólok neki, le is ül mikor mondom, viszont akkor elszabadul a pokol mikor talál valami érdekesebbet.Nagyon kíváncsi fajta, de olvastam, hogy nagyon okos is.
Nézem a csodálatos kutyadokit, tanultam egy két dolgot tőle.
Hogyan lehet azt a kutyának megtanítani, hogy a gazdi parancsa az szent írás és akármi van azt teszi?
Pl másik kutya jelenlétében engem leszar.
Szeretném, ha én lennék nála az elsőszámú személy.A falatkás dolog hallottam nem szabad úgy tanítani, mert a gazdinak kell bármikor teljesíteni nem kajáért.
A legmagasabb célom az lenne, ha a bicikli mellett szépen tudna jönni mert ugye egy sportos kutya, neki is kell ennyi és ha már szinte egész szabadidőmet a biciklizéssel töltöm gondoltam a kutyának is jót teszek, meg magamnak is, csak ehhez neki is kell alkalmazkodni. Kereszteződésekben szépen leülni parancsra vagy magától tudja, hogy átszaladni nem szabad, de mindezt póráz nélkül.
Egyébként egy ilyen sportos kutya hány km-t tud futni?
Köszönöm a segítségetek!
Üdv,
Simonundefined
-
titán
válasz Thulcandra #7585 üzenetére
Ne haragudj afelett elsiklottam. Amugy milyen kajat nyomattok neki?
-
Thulcandra
senior tag
Írtam, hogy a napi 1 (csökkentett) adag kutyakajáján kívül. Éheztetve nem volt, majdnem 2 hónap alatt sikerült szép lassan fogyasztani. Most már igazából rendben van, normál súlyra amúgy is lehetetlen és veszélyes is lehetne hozni, 8 évesen a bőre meg lógna rajta, ha túl sok zsír tűnne el róla, förtelmesen nézne ki. Kis duci marad mindörökre, de így szeretjük
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
streett
csendes tag
Én valami frontline-hoz hasonlót használok csak olcsóbbat és 1 db bolhánk sincsen.
Olyan 750ft körüli és 10-15kg ig jó 1 ampulla (bordó dobozos és macskákon tilos alkalmazni legalábbis ez van ráírva ). 4 havonata veszek kettő ampullát és egyet a nyakához egyet a farka tövére nyomok. -
pigatt
őstag
Egy kérdés! Kullancs és bolha ellen milyen cseppet javasoltok? 4 hónapos a kutya, ha ez számít.
i9 / 4080 / 32"
-
titán
válasz Thulcandra #7575 üzenetére
Grat a kutyushoz! Azert a csont+zoldseg melle kajat is adhattok neki, a fogyas oke, de nem kell, hogy ehen haljon.
(#7578) iwu Hozta? Inkabb terelgette, szegeny biztos felhet.
-
pigatt
őstag
Újabb képek Amperről.
i9 / 4080 / 32"
-
balamber8
újonc
Nekem sajnos elhunyt 9 év után a Beagle kutyám. Nem hittem volna hogy ilyen nehezen érint, jelenleg Pesten élek albérletben, szerintetek itt mennyire állatkínzás vagy reális dolog az állat tartás? Mert a blöki a szüleimnél lakott kertes házban de ők nem szeretnének már több házi kedvencet.
-
fero02
nagyúr
válasz Thulcandra #7575 üzenetére
Először is gratula az ebuszhoz. Nem egy fiatal kutyus... Abból a szempontból Nektek már jó, h a kölyökkori mindent szétrágok, széthordok időszakon ő már régen túl volt, így csak természetével járó bohókásság maradt meg, ami gondolom így a nagy szabad területnek köszönhetően azonnal előtört és fokozódott a panel nyomor után. Ha jól tudom a természete nagyon hasonlít a vizsláéhoz, vadász kutya mindkettő...
-
Thulcandra
senior tag
Sziasztok!
Múltkor érdeklődtem mennyibe kerül egy kiskutya összes oltása, gondoltam megosztom mi történt felénk azóta.
Úgy döntöttem örökbefogadunk egy 8 éves Beagle hölgyet, aki egy panellakásban ( ) tengette eddig életét, aztán gazdái élete úgy alakult, hogy már alig lett volna idejük sétáltatni, így a lehető legjobb és legnehezebb döntésre kényszerültek.
Nálunk tágas udvar és kert várta az új jövevényt, állandó társaság és a kutyakaja mellé egyéb finom falatok két konyháról. Egyelőre a konyháról csak csontot kap, meg főtt zöldséget, a panelos életmód miatt borzalmasan el volt hízva szegény, annyira, hogy mindenki Bassethoundnak nézi Beagle helyett. Lassan két hónapja van itt, azóta jó pár kilót lefaragtunk róla, most már fut rendesen, eleinte csak páros lábbal szökdécselt, ha gyorsabban akart menni. Nagyon megszerettük, nagyon okos de emellett - jó értelemben - nagyon hülye kutya is, minden héten csinál valamit amit nézve fájósra röhögöm a rekeszizmomat.Nagyon megszerettük őt, láthatóan ő is élvezi magát itt nálunk, teljesen átvette az uralmat, még a szúnyoghálót is megtanulta kinyitni 2 héten belül, így nyáron nem kell ajtót nyitogatni neki
Szóval Beagle örökbefogadást ajánlom mindenkinek, nagyon alkalmazkodó, barátságos, intelligens, nyugodt kutyák." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Dyingsoul
veterán
Régen egyik rokonunknak volt egy óriás schnauzere. Imádtam azt a kutyát, Sátán volt a neve de Sati-nak is becéztük.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fero02
nagyúr
válasz kircipeti #7564 üzenetére
"HIBA
A kért URL nem sikerült letölteni
A következő hiba lépett fel, miközben megpróbálja letölteni az URL: http://kutya-iskola.gportal.hu/portal/kutya-iskola/image/gallery/1251578521_30.jpg
A hozzáférés megtagadva.
Hozzáférés-vezérlési beállítások megakadályozza, hogy a kérelem engedélyezése ebben az időben. Kérjük, forduljon a szolgáltatóhoz, ha úgy érzi, ez helytelen.
A gyorsítótár rendszergazda root.
Generated Tue, 28 szeptember 2010 20:38:04 GMT által proxy1.gportal.hu (squid/3.0.STABLE13)"
-
Dyingsoul
veterán
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Amper nagyon büszkén fekszik!i9 / 4080 / 32"
-
fero02
nagyúr
válasz Winner_hun #7546 üzenetére
-
Dyingsoul
veterán
Akkor ezt hallgassátok meg: nyáron valamikor adtam neki száraz kenyeret, hadd ropogtasson. De olyan konkrét száraz volt, asszem kenyérmorzsának száritották mutterék, de lenyultam egy kisebb darabot, gondoltam műcsont vazze rágcsáljál. Erre mit csinál? Elveszi a kezemből, rohan a vizes táljához, beleejti, körbemegy rajta vagy 3-4 szer aztán kiveszi és megeszi az elázott kenyeret.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kircipeti
senior tag
válasz Winner_hun #7549 üzenetére
Bruno nem tul elelmes akkor
Az en Gonzom volt olyan, hogy a feszekbol kilopta a tyuktojast es elasta a tuja tovebe. Kesobb megtalaltuk es semmi baja nem volt a tojasnak, olyan ovatosan bant vele. Sot van olyan is, hogy rongyokat/kesztyuket as el
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #7549 üzenetére
Elásni enyém se ásott el semmit. Csak gyakorol, vagy nem tudom, de olyan gödröket találok néha..
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #7546 üzenetére
Ez a nap a helyesírási hibáké. Én is rontottam
-
Dyingsoul
veterán
Persze, nem ellenségesen kérdeztem vissza. Én még kölyök rotit csak nem is láttam életben, csak nagy, kifejlett kutyusokat, ezért nem is tudom jómagam megállapítani. De más meg itt a fórumon azt mondja hogy szerinte fajtatiszta hát amugy szerintem sem az, mert mintha kisebb lenne, mint amekkorának lennie kellene. Egyáltalán nem akarom fajtatisztának beállítani, ha nem lenne igaz, én elfogadom az igazságot. CSináltam pár képet nemsokára feltöltöm.
-
lapa
veterán
válasz streett #7503 üzenetére
ismerek egy embert, malikkal dolgozik. ő azt mondta, hogy a malizás egész más történet, mint bármilyen más kutya. azokkal együtt kell élni az életét az embernek 24/7, hogy kijöjjön belőlük a maximum. elmondása szerint hatalmas a szeretetigényük is, mittomén elvárja, hogy egy órán keresztül vakargasd a füle tövit, és folyamatosan majd felrobban az örömtől.
-
Dyingsoul
veterán
Megtaláltam a rottweileres srácot, hát nem is tudom.. ő külföldi és nehéz lenne vele szót érteni, meg sztem más egy tenyésztő meg más egy gazda véleménye. Megnéztem a képeit, az ő rotijai valahogy olyan másak... vagy az enyém másabb
Gondoltam megmérem már Kirát, de egy ilyet találtam: LINK. A kutya magasságát hogy kell mérni? a gerinc magasságát vagy a fej magasságát? Mondjuk az én kutyám megmérhetetlen... állandóan izeg mozog, tuti csak segítséggel tudom majd megmérni, de így első próbára a gerinc magasságát mértem, az kb 30-35 cm.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Én ma vettem egy 15 kg-os Dog Chow tápot az ebusznak... 8k volt.
-
Dyingsoul
veterán
Hát a mi kutyáinknak szerintem sem allergiájuk nincs és nem gyenge a gyomruk sem. A székletük is mindig egészséges kutyára utal.
Az a kaja amit linkeltél, hát mi az 5 fős családnak nem vásárolunk annyiért élelmet mikor elmegyünk bevásárolni mondjuk egy hétre. Szal én elhiszem, hogy a négylábú is megérdemli a maximumot, amit csak tud nyújtani neki a gazdi, csak hát a kétlábúak meg azt nem tudják gyakran megérteni, hogy ez a maximum minden háztartásban mást és mást jelent.Szoktunk még nekik hentesnél sertéslapockát venni, amin még azért van némi hús, meg hogy legyen mit rágcsálniuk. Persze nem akarom szétkoptatni a fogaikat, de főleg a kisebb kutyám jobb, ha azt rágja, mint a papucsainkat.
-
Eagl3
veterán
válasz Dyingsoul #7529 üzenetére
"Persze hallottam már azt a sztorit, hogy a kutya vagy cica mást kell kajáljon, mint az ember, meg hogy nem szabad ételmaradékkal etetni. De azért a hús, az hús akárhogy is van elkészítve."
Valóban nem tanácsolják házi koszttal etetni, maga a hús az valóban tökéletes neki, viszont a sok fűszer és zsiradék ami benne van az már kevésbé. Ha szerencsénk van, akkor a kutya nem túl kényes, bírja a szervezete és tünetmentes, de ettől függetlenül nem a legjobb neki.
-
Eagl3
veterán
Szia!
Bőven megérik a többszörös árat, ezekben valóban benne van minden tápanyag amire a kutyáknak szükségük van és sokkal jobban felszívódik mint az olcsó, rossz minőségű tápok.
Sajnos manapság egyre több a kényes gyomrú, valamilyen allergiában szenvedő kutya. Ezeknek az ebeknek nem lehet akármit adni, mert teljesen tönkremegy a kutya szervezete.
Pedigree, Chappi sem jó választás, tele van mindenféle színezőanyaggal, tartósítóval, ízfokozóval és olyan anyagok is megtalálhatók benne, amire rászokik a kutya, hogy a továbbiakban is zabálja ezeket a tápokat. Az ilyen Reno és társait inkább meg sem említem, az egész egy kupac szemét.
De józan paraszti ésszel is belegondolva, abból az árból, amiből fent említett olcsó tápokat meg lehet vásárolni, egyszerűen lehetetlen előállítani megfelelő minőségű eledelt a kutya számára, csak összekotort szemétre és ilyen-olyan szintetikus ízfokozóra futja belőle.
Sajnos az én kutyának is baromi kényes a gyomra (bár újabban azért jobb a helyzet, de valószínű, hogy a jó tápnak köszönhető), ezért ezt kapja: [link].Szóval ha táp, akkor csakis jó minőségű, persze ezeknek az áruk is magasabb. Ha bírja a kutya és nem tud rá szánni az ember annyi pénzt, akkor farhát, csirkemellcsont stb. főzve is jó.
-
Dyingsoul
veterán
Volt egy időszak, mikor nem főzött itthon senki, kevés, vagy egyáltalán nem volt ételmaradék 2-3 hétig, azt kellett így kihúzniuk a kutyusoknak. Mondjuk emellett még kaptak valami kutyaszalámit is, ami azért egész jól nézett ki, de számomra inkább csak büdös volt.
Ramius: Ez nálunk is így van, mi a helyi óvodából és iskolából hozatunk ételmaradékot, szóval van amikor egész tejfölös csirkecombokat ropogtatnak a kutyulik. Persze hallottam már azt a sztorit, hogy a kutya vagy cica mást kell kajáljon, mint az ember, meg hogy nem szabad ételmaradékkal etetni. De azért a hús, az hús akárhogy is van elkészítve.
-
Dyingsoul
veterán
Mi is vettünk a kutyának egy 15 kilós száraz eledelt. Hát a legolcsóbbat választottuk, nem is tudom mennyibe került már de nagyon olcsó volt. A neve Reno azon belül valami complete menu.
Az én kutyám is úgy volt vele, hogy meg volt őrülve mikor már csak a szagát megérezte, aztán egy hét után már alig eszegetett belőle. Persze pont azért vettük mert akkor éppen nem tudtuk megoldani más gondok miatt az élelmezését, ezért elég gyakran azt kapta. Hát persze hogy ráunt. Viszont egy ideje nagyon változatos kajákat kap, azóta megint rajong a kis száraz kajáért, mert már csak nagyon ritkán kap. Szerintem nem lehet kutyát csak ilyen száraz vackokról eltartani (vagy el lehet, de szerintem ahhoz többfélét kell venni méghozzá valami nagyon drága prémium kategóriás kaját).
Nálunk már sok kutya megfordult, de szerintem a lényeg az, hogy ne legyen egyhangú a kutya menüje, s ez a kutyán is meglátszik!
-
kircipeti
senior tag
Szerintem ha elolvasod az tapok osszetevo listajat, akkor hamar rajossz magadtol is. Annyit segitek, hogy a felsorolas legelso tagjabol tartalmaz a legtobbet, a legutolsobol a legkevesebbet.
A premiumnak nevezett tapok (amikre rairjak, hogy premium, azok nem azok ) osszetevo listaja tobbnyire valami hussal/husfelevel kezdodik, a gyengebb minosegueke pedig altalaban gabonafelevel. Innentol eldontheted, hogy mivel szeretnel etetni. -
Ramius
őstag
Tápos kérdésemre senki?
-
enemy107
senior tag
Jó estét!
Német juhászom van, az lenne a kérdésem, hogy tapasztaltatok--e olyat, hogy térkővel kirakott helyen, mint pl parkoló, a kutya elbizonytalanodik, láthatóan a talajra figyel, és ugy mozog mintha jégen járna. A szemét rendben találta az állatorvos. Rendben van vele minden, kiegyensulyozott, energikus. Az érdekes hogy csak nagy felületnél tapasztalható, egy járda az nem probléma. Mi zavarhatja?
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
Dyingsoul
veterán
És erre miből lehet rájönni? Remélem nem arra alapozod hogy az egyik képen hosszúnak tűnik az orra, mert valójában nem hosszú. Holnap még csinálok pár képet ha jók lesznek a fényviszonyok.
-
titán
Ha csak szarazat adsz neki, azt is nyelni fogja mint kacsa a nokedlit. Egesz egyszeruen valogatos, o akarja megszabni mit kapjon, ezt ne hagyd. Tedd ele a szarazat, ha nem eszi meg tedd el es masnap add neki oda ugyanazt. Ha megint nem eszi meg, ismet vedd el elole es harmadnap megint tedd ele. Ugy fog zabalni, mint aki sosem evett.
-
fero02
nagyúr
válasz Winner_hun #7514 üzenetére
Aham.
Akkor most mitévő legyek? A konzerv akkor felejtős lesz ha elfogy, de erőltessem a az eddigi szemes kaját, vagy próbáljak ki egy másik fajtát?
-
fero02
nagyúr
válasz Winner_hun #7511 üzenetére
Miért felesleges?
Nyeli, mint kacsa a nokedlit.
-
Ramius
őstag
Ha már tápok. Mi a véleményetek a royal cannin és társai tápokról? Megérik a többszörös árat? Mivel tudnak azok többet?
-
fero02
nagyúr
Az mitől lehet, h a kutya azt a szemes tápot amit eddig hülye módra zabálta (Purina - Dog Chow) most nem eszi olyan szívesen?
Eddig ha letettem elé egy tálba, akkor behabzsolta mindet. A napokban pedig azt vettem észre, h ha konzerv előtt adom (kap ezt is, azt is), akkor úgy kell mutogatni rá, h megegyen pár falatot, de ha pl tarom elé a tálat ilyenkor ált. fekszik akkor eszi.
Ha konzerv után adom neki, akkor nem eszik belőle szinte semennyit...ma úgy próbáltam, h egyszerre konzervvel, így pedig először kieszi a konzerves részét, lenyalja a cuccot a szemesről, majd otthagyja és utána járkál vissza és apránként eszi csak meg.
-
iwu
addikt
válasz Winner_hun #7506 üzenetére
első sétán a goldi mikor elengedtük, visszajött egy sünnel süni összegömbölyödve, 1 tüskéjénél fogta, tök cuki volt lejtette, szegény sün olyant puffant, de elszelelt
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
streett
csendes tag
brutális képek te jó isten.......
Bullterrier 4ever -
titán
Ez az.
-
streett
csendes tag
-
streett
csendes tag
semmi probléma , azért van a fórum hogy ezt megvitassák az emberek, és beszélgessenek róla.
Aki valamit nem tud az pedig kérdezzen bátran mert biztosan lesz olyan aki tudja.
Én 1 héten keresztül csak kérdezgettem a kutyástáborban az emberkéket ki mit hogy miért.
Lessétek meg mit tudnak azok a kutyákA következő kutyám Belga juhász lesz abból is a malinois.
Hihetetlen milyen tanulékony és energikus.[ Szerkesztve ]
-
titán
Mondjuk uj informacio nem nagyon van benne.
total90 A vadallat. Volt itt mar az a pitbullos kep, remelem nem ugy nez ki. A Roni szerencsere nem bantja oket, ketszer megbokte az orrat, azota csak szagolja.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Szasztok!
Rég jártam erre. Látom sok szép eb van most is
Én most jöttem meg Pöcökkel a dokitól. Voltunk sétálni és lementünk a helyi cross pályára. Elengedtem, szaladgált szokásosan és egyszer csak eltűnt. Hát, talált egy sünt és elkezdte szétszedni A para az volt, hogy nem nagyon akarta elengedni... Tiszta vér volt már a pofája, de végül elengedte és téptünk egyből az orvoshoz. Jó sok sün tüsköt kiszedett a doki. Kapott valami gyógyszert... most pihen.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest