Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet az a baj, hogy számára sokat van bent és zavaró, hogy ne oda vizel, ahova akar.
Más...
Ezt láttátok már? Nem semmi a kutya. E-mailben kaptam róla egy kis leírást, videót... 2002 karácsonyán született a 2 elülső lába nélkül. Nem fejlődtek ki a lábai és azóta is 2 lábon él. Elképesztő

-
Telomanikus
senior tag
válasz
total90
üzenetére
hát de nincs mit megjelölnie hisz ez a lakásba van egy kijelölt helyen ahova pisil...percenként...persze nagyon sokat van kint is a kutty de az neki nem elég

---
Tegnap egész nap estig kint voltunk a "telken". 2000m^2 ... hát futkosott ezerrel. Szénakazalba be...szénakazalból ki. Minden botot megrágcsáltunk. Vagyis ő rágcsált csak.
Nagyon jól érezte magát...No meg ültetéskor elcsent egy egész gerezd fokhagymát
de visszaloptuk. Viszont két cikket meg evett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyárs közbe meg vörös hagymából evett egy kicsit. Meg is jegyezték otthon, hogy hagyma szagú a "lehelete"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sz.: Kullancsnyakörvet gyorsan beszerzek, mert egyet szedtem ki belőle... ma pedig meg fogom fürdetni és átfésülni, hogy biztos legyen. De 2x át is néztem ma. Nem kedvelem a kullancsokat

-
sp@rtan
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Gondolom úgyis viszitek majd mostanában állatorvoshoz, ott majd kérdezz rá a dokira.
Az sem jó ha túl gyors az anyagcseréje. -
válasz
Telomanikus
üzenetére
A pisilős sztori nálunk is ilyen, mindent megjelöl... és már két és fél éves. Ha kiengedem a rezidenciájáról pl. az első dolga, hogy az első virág sort öntözi. Gondoskodik róluk

A fingás meg... nálam is kajától függ. Ha kicsit nehezebbet kap kaját, akkor azért tud olyanokat ereszteni, hogy beüt az agyhalál

-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nagyon komolyan nyomja a dog.

-
Telomanikus
senior tag
Na sziasztok!

Nekem ugyebár van egy francia bulldogom. Az lenne itt a kérdés, hogy ezek tényleg ennyire sokat finganak? Vagy a táp hatása? Mert sétálunk és vagy 4méteren keresztül egyfolytába fingott.
Tudom, hogy ilyen fajta, de ez már sok...és néha ciki is lehet, ha például leállunk valakivel beszélgetni és oda ereszt az orrunk alá.
Tápcsere lesz ha a mostani elfogy meglátjuk, hogy mi lesz de azért írjatok légy szíves tapasztalatot.
Jelenleg egyébként Natur Croq junior tápot kap. Enni eszi nagyon is és a széklete is "jó" állagú.O...és még valami! Annyit hugyozik, mint egy ló. Kb. minden 6. percbe. Ez normális?
Előre is köszi a válaszokat!
U.i.: Most kb fél éves a kutyus.
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
jones965
Modder
Most akadtam erre a topikra.
Nekem Ő a hű társam.
Ma esti munka közben lőtt fotó. -
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A nap képe

-
GabN73
addikt
Itt egy régi kép róla... igaz oldalról.. Majd holnap csinálok egy két képet róla

-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm
Hát sajnos csak így
Nem nagyon van a környékékünkön eszközökkel felszerelt állatorvos .
Ma viszem megint dokihoz, mert nincs jobban de ez akihez most viszem annak vannak eszközei remélem ő többet tud tenni -
kenwood3
addikt
-
Eagl3
veterán
válasz
Telomanikus
üzenetére
Ennyi idősen már nem nagyon kéne bekakálnia...
-
Telomanikus
senior tag
köszönöm az együttérzést

egyébként ma kis angyal volt a kutyus
nem kakilt a szőnyegre este...és ma délután sem csinált semmi rosszat..hiper jól viselkedett ma
biztos akar valamit xD -
kenwood3
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
ez enyémek is tudnak olyat , hogy behalok tőle

(#9270) pigatt aranyos
-
pigatt
őstag
Néhány új KÉP Amper kutyusról.
U.i.: Együtt érzek a fingos kutya gazdájával!

-
Telomanikus
senior tag
ejj....nagyon szeretem a kutyámat csak ne fingana ennyit...és ilyet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood3
addikt
válasz
sp@rtan
üzenetére
hát igen azt szokták mondani , hogy "amelyik kutya ugat az nem harap "
Nekem 2 kutyám van 1 fiú és 1 lány aki épp tüzel mindketten 1évesek és én azt hittem a kan nem ivarérett még de besz..ptam , mert majdnem sikerült nekik párzani szerencsére észrevettem és nem sikerült nekik . Azóta külön vannak zárva
-
sp@rtan
senior tag
válasz
kenwood3
üzenetére
hát, amikor a kapuban ugat, akkor nagy a pofája, volt már, hogy nem mertek csöngetni miatta...
olyan helyzetben még nem volt, hogy bántania kelljen, de ha úgy alakul, akkor szerintem simán, nagyon kitartó kutya. múlt hétvégén faternak nagyon nem akart szót fogadni, jött a nyakától fogva földre lenyomós módszer, vagy 5 percig vergődött, mire elfogadta, hogy nem ő az erősebb... 
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Mert beteg emberek. Egyebkent a leiras szerint valami pogany rituale a veszettseg megelozesere.
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
?? elég alaposan fésültem ki mindkét kutyát... kétszer....és mindkét alkalommal sokat szedett ki...kíváncsi lehetsz...
x'DDD -
Winner_hun
félisten
válasz
Telomanikus
üzenetére
egy héten kb 2x és igen sokat szed ki
Kíváncsi lennék hogy 1-2 hónap után is ugyan akkora mennyiség fog-e kijönni.
-
rétisün
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Telomanikus
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
milyen következtetést? idézz már légyszíves xD

(amit nem vonhattam le egy hetes használat után...)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Telomanikus
üzenetére
És 2 alkalom után olyan következtetéseket írtál le mintha hónapok óta csinálnád.
-
Telomanikus
senior tag
Tanítani tanítom...próbálom...a falkavezérség pedig hát bevallom nem tudom...illetve szerintem nála...megszidom visszapofázik....bár mostanába már nem mert elég nagy hanggal szidom meg és akkor fül behúz és go kosárba...játék akkor van amikor én akarom...kaja akkor van amikor én adok (nincs előttük egész nap...bár ez elképzelhetetlen is, hisz egyből megenné mindet.............na mindegy)
tehát mostanra már én vagyok...persze ebbe holt biztosnak kéne lennem de azért nem vagyok...ez a kutya nagyon makacs...

-
Bibby
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
És tanítod is?
Vagy legalább te vagy a falkavezér?
-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Te ennek igen olyan nezese van, mintha valami istenverte rossz kutya lenne.

Telomanikus El tudom kepzelni milyen rossz lehet.
-
Diego!
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
Nagyon szép kutya lett belőle
Ez a nézés 
-
Telomanikus
senior tag
(az utolsó 3kép az új)

-
válasz
Telomanikus
üzenetére
Ez is nagyon jo, de nem biztos, hogy francia bulldog:[link]

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Júj, ennek mi baja van?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Telomanikus
üzenetére
5 napja van meg, ami nincs még egy hét, de úgy írsz róla mintha régóta meglenne
de egy héten kb 2x és igen sokat szed ki
Aztán nehogy így nézzen ki a sok furminátorozástól

-
Telomanikus
senior tag
Első használatkor nagyon sokat kiszedett. És igen ez tényleg sokkal jobb mint bármi
mi vettünk ezelőtt bár olcsóbb fésűt, kefét de egyik sem volt ilyen eredményes.Még nincs meg a rendszeresség, hogy mikor van fésülve...de egy héten kb 2x és igen sokat szed ki...szerintem ha egész nap fésülném akkor is szedné...

Lauda
Nekünk a shih-tzu.nk csinálja ez folyton a macskákkal
-
-
kenwood3
addikt
A kutyusaim kezdenek felnőni most 1 évesek kb a lány kutyusom már tüzel a fiú meg kezdi emelgetni a lábát pisiléskor...Szerencsére a fiú még szagoláson kívül nem képes másra így nem kell tartanom attól , hogy gyarapodna a család.
Egyébként már gondolkodtam rajta , hogy mi lesz ha a kan is ivarérett lesz. Ti mit tudtok a kutyáknak szánt fogamzásgátlókról? -
Bibby
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére
Milyen gyakran használjátok? Vagy minden nap kiszed belőle ennyit?
Egyébként szerintetek ez tényleg akkora jó dolog? Mert nekem már gyanús hogy a csapból is furminátor folyik,lehet hogy egy teljesen szimpla aljszőrkefe ugyanezt tudja tizedennyiért.

-
iwu
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nagyon nagy!!!
-
Bibby
addikt
Úgy hogy elég itt a topkban megnézni hány babéziás eset volt már, és ide elég kevesen írnak. Bármilyen hatékony szer (csepp vagy nyakörv) jelentősen csökkenti a fertőzés lehetőségét. Mindenképp szerezz be, hidd el amíg nincs baj az ember nem is gondolja hogy fontos.

(Egyébként a scalibor-ra itt is rákereshetsz, jóféle) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen ugyesek!

-
Winner_hun
félisten
-
Telomanikus
senior tag
na most már elvagyunk a teraszon is. nem ugat egyből ha kimegy....végre elvan magával
am mikor fog úgy pisilni mint egy fiú kutya?
-
Persze, ertelek. Jo ez a nyakorv, de kinek mi valik be, ez a cseppekkel is igy van. En amig kihordtam a hatarba a Ronit, addig barmit rakhattam ra (csepp es nyakorv egyutt pl), akkor is volt rajt allandoan. Nyilvan befurodva csak ritkabban, de sehogy se legyen a kutyan kullancs szerintem, ugy hogy jol csinalod, nezd csak at mindig seta utan. Miota nem viszem ki, csak a varosba/kozeli parkba, azota sosem talaltam rajt kullancsot es egyedul a nyakorv van rajt.

-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ti mivel védekeztek a kullancsok ellen? Én ma vettem Ampernak Scalibor nyakörvet, mi a véleményetek róla?
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyébként én is úgy tudtam, hogy külön van a tuja félék családja és külön a fenyőké. Bár lehet, hogy a fenyő féléken belül van ez.
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kicsit utánaolvasva: de, az.

-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az asztalos...
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Legyünk pontosak kérem, az tuja, nem fenyő

-
Telomanikus
senior tag
úú megvan a FURminator....naggggyon jó
egy doboznyi szűrt kiszedett a shih-tzuból
és még nincs teljesen kikefélve
de a francia bulldiból is rendesen szedi 
-
Ramius
őstag
-
Telomanikus
senior tag
áá
yeah
lesz furminator keféém
am azt így mondják ahogy írják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon jól érezte magát...No meg ültetéskor elcsent egy egész gerezd fokhagymát
de visszaloptuk. Viszont két cikket meg evett ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezt most nem értem... 

Mi a halál fszának csinálják ezt?