Hirdetés
- Ettetek, ittatok?
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
A Ronit kincsesbanyarol hoztuk, valami somosmahegyi nemetjuhasz kennel a neve. Akkoriban fent volt a nemetjuhasz.hu-n az ajanlott kennelek kozott. De ez nem ilyen giga-mega tenyeszet volt, sima csaladi haz+nehany kennel. Par kutya volt csak, szoval nem ugy nezett ki, mint ahol sorozatgyartas folyik.
Talaltam valamit rakaeresve a kennelnevre: [link] Ha rakattintasz a torzskonyvre, ott a tenyeszto neve es cime.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nincs mit!
Batran merem ajanlani, tenyleg nem volt az a kutyagyar kinezete a helynek. Kozben beugrott, hogy nem is csaladi, hanem sorhaz volt es a kertreszben voltak a kennelek. Szoval nem is ebbol elt valszeg a tenyeszto, a kutya pedig magaert beszel. Szerintem a betegsegekkel nem tudsz mit kezdeni, barhonnan veszed, a kockazat megvan. A legnepszerubb kutya a Nemet Juhasz ez magaval hozza ezt a problemat is. Persze egy ilyen tenyesztotol vasarolva lehet jobban jarsz, de bele nem latsz a kutyaba es a szulokbe sem.
-
titán
Azokra az orvosi papirokra inkabb had ne mondjak semmit. En nem is vennem figyelembe, siman bent van, hogy kamu az egesz, nem arrol a kutyarol keszult, de jo penzert az orvos is kiallit barmit, nem ellenorizheto.
3 honaposan hoztuk el, 35k volt, torzskonyvel 50 lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
Nem voltak együtt. Szegény Fickókánk Jún. 4-én ment el, Szurok pedig 15én jött.
Amúgy Szurkot Keresztúr-ról hoztuk, 20k-volt törzskönyvnélkül, de fajtiszta, szülei törzskönyvesek. Anyukája azt hiszem munkakutya volt.
Kutyapanzió van ott, a tulajé azt hiszem a kan juhász, és a szuka az apukájáé, szóval az se kutyagyár Én nem voltam ott amikor a szüleim elhozták (beteg voltam...) de ők azt mondták, hogy normális helyen voltak.
Múltkor volt itt egy fiatal házaspár, és úgy megtetszett nekik Szurok, hogy elkérték a tenyésztő elérhetőségeit, mert ők is szeretnének. -
sp@rtan
senior tag
Sajnos a telefonszám és az e-mail nincs meg
Viszont van egy tuti biztos cím :
Bp. XVII. ker., Pásztorfalva út 2/aIlletve itt van két telefonszám, meg lehet próbálni. Képek alapján szüleim azt mondják, hogy mintha ez lenne.
És egy kérdés azoktól, akik jártak kutyasuliba:
Árban kb. mennyi szokott lenni?[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
ez így nem egyszerű kérdés
simán megérhet ennyit. ugye ha jó ember ismerő vagy leveszed milyen a gazda, azt meg látod, hogy hogyan viselkednek a kutyák, meg hogyan viszonyulnak a gazdához. ha ezeknek a függvényében tetszik a kölyök, akkor megéri az árát.
én azóta nem adok a "felmenőkre", mióta az előző juhászomat megdicsérte az állatorvos, hogy milyen szép és okos, kérdezte honnét származik, mondtam falusi noname, erre felajánlotta, hogy szerez "jól csengő" törzskönyvet...gondolom mindenféle betegségszűrési igazolás is hasonlóan mehet...
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
sp@rtan
senior tag
Szuroknak azt hiszem 8 hetes korában kezdődött a kúra (azért akkor, mert akkor vittük orvoshoz.), 4 oltást kapott, két hetente egyet. Abból ha jól értelmeztem 2 sima parvovírus ellen volt, 2 pedig kombinált. 2. oltáskor felírt neki a doki calciumot, mert nagyon elkezdett nőni, és az kell a csontjainak. Calciumot egy éves koráig kell adni neki, egy evőkanállal (talán ennyi, muter adja neki.) kell belekeverni a kajájába napi egyszer. Ha lezárult ez a 4 oltás, 1 hónappal utána mi kapunk egy veszettség ellenit, majd utána fél év múlva még egy veszettség ellenit.
És tudtommal utána már csak a 1évente a veszettség elleni.MOD: első oltáskor kapott egy féreghajtó tablettát is.
[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
google picassaweb letölt, googlis login megcsinál, és hajrá.
(küldj privit, ha nem boldogulsz)kircipeti, brutál. jah, nekem is szigetelt dupla falú, 3 és 4 cm-s hungarocel van a falak közt.
spammer, igen, mindenképp be kell keményíteni nála. legyen rajta mindig nyakörv, és amikor morog, lenyomni a nyakánál fogva. persze vigyázzatok, nehogy odakapjon...meg elkezdeni vele foglalkozni, nem csak játék, hanem fegyelmező gyakorlatok!
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
sp@rtan
senior tag
Amúgy mi Szurkot olyan pici korában nem tudtuk magában hagyni Szóval éjszaka is bent aludt a házban velünk, másképp vinnyogott, ha nem voltunk a közelében. Ha a házban volt, szép puha fekhellyel, kajával játékkal, akkor is vinnyogott. Csak akkor volt jó neki, ha tudta, hogy ott alszunk mellette.
-
-
CurrentValue
tag
Pedig fogadd el, kell neki a gyerek kor, engem pl idegesítő mikor kötött ( szekrényből kiszedte az összes fonalat és eljátszotta), tegnap meg betonozott, már a második 50kg-s zsák cementet nyitja, de nem tudom lebaszni, amíg nem látom konkrétan mikor tapicskol a cementbe...
Meg fogod szokni, és rájössz hogy mindig van rosszabb.
De folyamatosan tanul, és tudja pontosan mikor csinált rosszat.
A kedvencem a kapu, a személyzeti részen ki be szaladgál, mert ugy értelmezte hogy a tolókapu tartó sine az ő határa, ha a nagy kaput nyitom és kint beszélgetek órákat akkor is csak a mancsát dugja ki a kerítésen, ha a kiskaput akkor iszkol szomszédolni .Mikor anyum akarja kenelezni akkor mindig kinevetem, mert 2perc múlva meggondolja. Mondjuk nekünk mindenképpen kell kenel, ha idegenek jönnek, nem szívlelik a 70kilós óriás kutyákat, főleg ha nem annyira kedves az arcuk
-
CurrentValue
tag
áldom a kis dögöm azért hogy ő nem elássa, MEGESZI, korlátlan mennyiségben
kezelés Raktam fel új képeket, végül, a legdrasztikusabb módszer jött: cukorral kötött sebek, de így 2 nap távlatában, lehet hogy tényleg bejön neki. Örülnék végre.Meg tegnap probáltunk új kaját, ezért vettem 3x~15kg tápot mert válogatós a lelkem 3naponta váltogatva fog kapni, pro plant, happydogot meg dog chow-ot. Már mindent bevetettem hogy hamarabb gyógyuljon.
-
titán
Ha csak szarazat adsz neki, azt is nyelni fogja mint kacsa a nokedlit. Egesz egyszeruen valogatos, o akarja megszabni mit kapjon, ezt ne hagyd. Tedd ele a szarazat, ha nem eszi meg tedd el es masnap add neki oda ugyanazt. Ha megint nem eszi meg, ismet vedd el elole es harmadnap megint tedd ele. Ugy fog zabalni, mint aki sosem evett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ettetek, ittatok?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- OpenWRT topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik