Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
De ő rövid szőrű Jack Rassel kiskutya

(#16618) Orlin
Egymás mellett van a kettő. Lehet az lenne a legjobb ha elvenném a kosarat és akkor kénytelen lenne a házába menni. Szigetelt f@sza kis házikója van, én is aludnék benne.
(#16619) fero02
Kosár nem fér be, de a pokrócokat mindig kirángatta a házból.
Egyszer volt ilyen párnája, addig rakosgatta be amíg megunta és darabokra tépte.
-
fero02
nagyúr
Jajj, de nem szeretem látni, amikor egy kutyának így van a lába, mint a juhásznak a 3. képen. Nekem annyira rendellenesnek tűnik.

degu: ha Neked ez kell a lelki megnyugvásodhoz, akkor igen, a kutyámmal mindketten antiszociálisak vagyunk. Sőt, nagyfokú veszélyt jelentünk a társadalomra nézve.

Eltérőek vagyunk, más a gondolkodásunk, mások a kutyáink. Ezt fogadd el és az én esetemben ne akarj ezen változtatni.

-
iwu
addikt
csak összejött

a picassa meg monjon LEEE! -
Winner_hun
félisten
Eddig nem sikerült lefényképezni, most meg nagyon is. Odamegyek, látom fura a póz, na jó, akkor mobillal csinálok képet mert az nálam van. Csináltam, de mondom ez úgyse lesz jó, bemegyek a fényképezőért. Bementem, kijöttem, póz még megmaradt, mondom remek. Kívülről csináltam képet, meg se mozdult. Bementem a kenelbe, kicsit vacakoltam a fényképezővel, mire a képet csináltam volna elkezdett átfordulni. Hörr.
-
.bruszli.
senior tag
-
kircipeti
senior tag
Enyem is szereti, de nem tudom, hogy onmagaert vagy pedig azert, mert a vegen mindig kap valami nagyobb jutifalatot (pl. fogkefe) De mar annyira benne van, hogy a vegen bejovok elrakni a kefeket es mire megyek ki a falattal mar ul az ajtoval szemben es var

Ha talalok benne kullancsot (vagy egyeb kezelest kell rajta csinalni), akkor mutatom neki a padot, ugrik fel boldogan, mert tudja hogy a vegen kap majd valamit
Kajaval mindent el lehet erni nala. -
Ragadozó
Ármester
Boldog karácsonyt minden kutyabarátnak, tulajnak!
Nálunk is ez van, még nem láttam ekkora sárt, most szidom magam, hogy nem betonoztam le nyáron a kocsibeállót, majdnem összetörtem a kocsimat

Ráadásul föld utcában lakunk. Érd még mindig egy jó nagy falu
2011 van mindjárt, megye jogú város, csatorna és műutak meg sehol....Sógornál a gyep is feljött, és elsüllyedsz a fűben is, nem semmi.
-
kircipeti
senior tag
Ugy latom, hogy remekul elszorakoztatjak egymast! Jo lenne nekunk is majd egy testver a Gonzo melle.
Ma egy uj jelenseggel talalkoztam seta kozben: holapatolas kozben nem csukjak be a kaput az emberek es hagyjak kolbaszolni a kutyat. Elsonek egy szuka vizslaba botlottunk, akivel nem is volt semmi gond. Kesobb belefutottunk egy nagyobb kan kutyaba, de szerencsere eber volt a gazdi es haza tudta kergetni a kutyajat. A Gonzo magabol kikelve ment is volna neki, de sikerult magam mellett tartani. A kutyasuliban van par kan kutya, akikkel elvan, de az ilyen random kanokkal siman osszeakasztana a bajszat. A szukak persze johetnek minden mennyisegben, tephetik a fulet, haraphatjak a nyakat/labat, az nem erdekli

Lauda: Roni papa elegge passzivnak tunik, ahogy logatja a p*cset a kerites toveben

-
Kidus
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
deicide
veterán
-
fero02
nagyúr
Jól látod. Amúgy a labda csak akkor van, amikor játék van. Ha nincs, akkor el van téve előle.
Amúgy a fogai is jönnek, pont vasárnap vette észre párom, h vérzik az ínye. Először hirtelen megijedtem, h megszúrta magát csonttal, de mikor felhúztam a száját, akkor láttam, h fehérlik a foga.

-
Winner_hun
félisten
Biztos hogy piszkálná, amikor be volt kötve a 2. napon azt is lebontotta, a felső, kisebb seb azért van rosszabb állapotban. Bár tán már valamennyire helyre jött. Hétfőig el kell viselnie. Bár van hogy leveszem róla aztán vagy sétálunk egyet vagy játék van az udvaron, csak nem akarja utána vissza magára. Bezzel az első alaklommal, ült szépen és nézett hogy mi történik

-
public73
senior tag
azt persze néha szoktunk játszani (rongyozás) az udvarban, viszont nagyon kiszámíthatatlan, általában "túlharapja" a rongyot és a kezem is veszélyben van!!!
voltmár nem egyszer, hogy nekifutásból, ugrásból támadott, az szinte kivédhetetlen...
iskolába is járunk és volt már csibészeltetés ott is, szépen is dolgozott!
ott azt mondta a srác, hogy előbb-utóbb kinövi ezt a jámborságot, amiben én nem nagyon hiszek!
vagy vérmes már kölyök korától kezdve, vagy kezesbárány és felnőttkorára is az marad....
azon már is gondolkodtam, hogy itthon elveretem (idézőjelben) rongyal valami ismeretlen ismerőssel.
kíváncsi vagyok, hogy megváltozik e a hozzáállása az idegenekhez!
napközben előretelepszik a főbejárat elé úgy, hogy rálát a bejárati kapura is...
viszont az elmenő idegenek, gyalogosok, biciklisták nem nagyon érdeklik...
meg se vakkantja őket.... -
Dyingsoul
veterán
Köszi szépen, ezt az oldalt ismertem de ezt a cikket még nem olvastam!
Egyébként van egy kis ciki probléma.. Nem tudom tanítani a kutyát, nyáron nagyon sokat törődtem vele, de egyetemen tanulok, albérletben lakom az otthonomtól messze. Szóval szüleim viselik így gondját én pedig csak hetente-kéthetente megyek hétvégére haza... Szóval így szüleimre kell bíznom a nevelését, amiből így nem tudom mi lesz, mert nekik is kevés idejük van rá.
Nyáron mint írtam próbáltam kihasználni a szünetet és tanitgatni, a családot az öregekkel együtt már megszokta, mint minden kölyökkutya, sőt a háziállatokat is megszerettettem vele, és ahogy korábban írtam apportírozni tanítottam meg. Próbáltam még azt is megtanítani neki, hogy az orrára száraz kutyakaját teszek és onnan kapja be, de az nagyon nehéz volt, mert volt hogy nem volt hajlandó leülni, volt hogy még mielőtt rátettem a kezemből hamm bekapta, és volt hogy leesett. De párszor sikerült azt viszont úgy, hogy nem vezényszóra, hanem épphogy ráraktam és levettem a kezem, egyből befalta, vagy megmozdult és leesett az orráról. Emellett még önbizalom növelő játékokat próbáltam vele játszani, a tipikus rongy huzavonával, gumicsont elvétellel. Nem tudom mennyire sikerült amúgy nevelgetnem, de látom rajta hogy már most egy értelmes kutya, bár néha még szeleburdi, gondolom kora miatt.
Szerintetek most, hogy már nem tudok naponta vele lenni, elfelejti a nyáron eltöltött időket és mondjuk édesapámra fog gazdájaként tekinteni, aki naponta gondját viseli? -
kircipeti
senior tag
Ez a terepes nalatok hogyan ment?
Egyebkent a 9V-os parizsinal ugy volt, hogy csak el kellett haladnunk mellette, nem szabadott ravezetni a kutyat. Ha raszagolt, akkor megkapta a magaet, ha nem, akkor nem.
Megtalaltam az elso oszi kullancsot. Megereztem a dolgot, mert csutortokre rendeltem meg pont a Kiltixet. Persze az most is van rajta, de az mar ~4 honapos.
-
kircipeti
senior tag
Szerintem a mi bundasaink nem fognak megfagyni ilyen hofuggony nelkul sem. Kis szellozes nem art nekik a minusz 20-ban sem

iwu: ez az elelemmegtagadas nemtom mi, de a kutyasuliban volt regen 9V-os parizsi, az szepen megcsipte a nyelvuket, amikor fel akartak falni
En meg vezenyszora adom neki a kajat, ez nem tudom, hogy segit-e. Egyik szomszeg neni kinalgatta az enyemet keksszel egy idoben, de nem fogadta el es a nenit is leszoktattam rola. -
fero02
nagyúr
Igen, szeretném ha összejönne.

Ma voltam anyagot venni a kennelhez (addig nem szeretném elhozni, míg nincs meg a fix helye). Vastelepen 9.600-at, fatelepen 10.050 ft-ot hagytam ott. És ez még jó esetben csak a fele és semmi extrára nem kell gondolni.

Lehet hnap elmegyek lefoglalózni a kicsit.

Megkérnék minden német juhász kutya tulajdonost (pláne akinél van a kutyának háza
), h ossza meg velem a ház méreteit!
-
fero02
nagyúr
Sztem nem lesz ezzel gond, de ha vannak trükkök hozzá, akkor azokat nyugodtan leírhatod.

-
kircipeti
senior tag
Hetvegen volt a kutyasuliban macska (ketrecben), de egyaltalan nem erdekelte a Gonzot. Itthon van ketto, azokkal is egesz jol megvan (mondjuk az anyamacska reszerol nem kolcsonos a dolog), amig nem kezdenek el szaladni elole

Minap az utcan bicikliztunk es meglatott egyet szaladni, begyorsitott kicsit (huzott), de nem vagott be elem/mogem, hanem szepen futott a labam mellett.nuendo: koszi Neked! Van "par" kep rola itt

-
spammer
veterán
Köszi, átolvasom.
Az alapvető dolgokat megtanulta, ha utasítom, akkor leül, a helybenmaradás is megyeget neki, csak hát nem ingerszegény a környezet (otthon, kert), így ha bármi más dologra felfigyel, akkor lehet, hogy nem figyel annyira az emberre. Például ha meglát egy macskát, hiába mondom neki, hogy "maradsz", rohan utána, vadász ösztön, stb. Alapvetően nincs vele gond, csak gondolom próbálgatja az erejét, de majd bekeményítünk ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
Igen, hat igazsag szerint foldhoz kell csapni abban a pillanatban, de ha van a csaladban idos, vagy gyerek, akkor ez mar joval nehezebb dolog, foleg egy 30+ kilos kutyanal.
Van csomo oldal, ami ezzel foglalkozik, es meg tobb modszer, hogy mashogy lehet a kutyat betolni a helyere a rangsorban, de minden kutyanal es csaladnal ( falkaban ) mas mukodik.
En azt tennem, hogy olvasgatok jo sokat, esetleg kutyakikepzovel beszelnek, ha van elerheto/ismeros, hatha van valahol valami ultimate okossag. -
kircipeti
senior tag
Csak megnyugtataskeppen, nekem ebben 1db kutya van

Mar linkeltem korabban is, de a kep letorlodott a tarhelyrol. Valojaban nem ilyen nagy a haziko, mert eleg szelesek az oldalai (szigeteles). A bejarati ajtonal nem sokkal magasabb a belmagassaga.
Lattam mar ilyen hazikot, ahol a tetoterben lakott a cica, nagyon jo otlet!
-
wwhy
veterán
lényegében így is lehet, az ideális az lenne, h a rántás és a parancs kb. egyidőben történjen, mert az állatok csak az azonnali, közvetlen összefüggéseket "értik"., ez rögződik a memóriában (emiatt nem érdemes utólag bárminemű büntetést alkalmazni -- pl. hazamegy a gazdi és kertje/szobája át van alakítva; vagy séta közben elszalad a kutya, talál egy kis büdös dolgot, jól belehempergőzik, sőt, meg is eszi, majd boldogan szalad vissza stb.)
-
Tudom, néha magam is észreveszem, hogy fáj amit csinálok

(#7108) Diego!

_____
Tegnap előtti kép, be volt lazulva az eb. Épp ásítás közben fényképeztem le:
Nagyon élvezi, hogy sok a növény az udvarban és bír rohangálni köztük. Dzsungelharcos
Az a "legjobb", amikor meglát egy lepkét és beszalad anyám virágai közé 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)