Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz
ludsimon #7587 üzenetére
Hat ehhez nagyon kitanitott,fegyelmezett kutya kell!
Nem tudom,hogy van -e eleg idod,es penzed erre a betanitasra /kutyaiskola is kell hozza!/
Az en kutyam nagyon szofogado,megteszi a neki kellemetlen dolgokat is /pl. gyere ide!-es megkotom,amig a kapun kihajtok a kocsival/ de ha sikerul kiszoknie az utcara,akkor obegathatok neki,amig be nem fejezte a korpisalast,addig nem lehet visszahivni.Vagy ha egy masik kutya elmegy a kerites mellett,akkor orjongeni kezd,es meg a jutalomfalat sem kell neki.Az asasrol /vakondok/ sem tudom lebeszelni,es a fara telepedo galambokat is veszett csaholassal riogatja,akar mit csinalok...stb.
Igaz,hogy keverek kutya,de nagyon okos,es alkalmazkodo./Persze kicsit mas a helyzet egy alapvetoen hazorzo/teruletvedo kutyaval,mint egy hobbikutyaval/ -
Winner_hun
félisten
válasz
ludsimon #7587 üzenetére
A falatkás dolog hallottam nem szabad úgy tanítani, mert a gazdinak kell bármikor teljesíteni nem kajáért.
Pedig azzal lehet a legjobban megtanítani. Amikor jól csinálja (és csakis akkor) lehet neki adni, aztán idővel csak megdícsérni, esetleg kis simogatás mehet hogy ügyes volt, rögzül benne hogy az a jó és utána már jutalomfalat nélkül is csinálni fogja amit kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest