Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt

-
iwu
addikt
Pár újabb kép a bitangokról. Üdw,iwu
-
public73
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
emléxem az első örző-védő összejövetelre.....
a kezemen vízhólyagok nőttek, mire vége lett!

szóval igen fárasztó és nehéz mutatvány egy 35-40kg-os kutyát úgy kordába tartani, hogy ne érezze, hogy fegyelmezed, de mégis te irányítsd....
minden elismerésem a párodé, nálunk csak igen kevés hölgy vállakozik a "csibészeltetésre".
hiába, nem egyszerű feladat! -
public73
senior tag
válasz
deicide
üzenetére
érdekes, hogy sem a segéd, sem a (női hang) feltehetően kutyasuli vezető nem tesz arról említést, hogy a póráz fogásnál a kuytához közelebb eső kézzel nyomni kell a kutyát vissza a föld felé, hogy kevésbé tudjon felugrani......
tuniillik akár nyilt törése is lehet a mellső lábán, amikor visszaérkezik a földre.....

ha az elejétől fogva így tanulja meg, akkor később kisebb lesz a kockázat, hogy megsérül.... -
deicide
veterán
Újabb őrzővédőn vagyunk túl...
-
nemcso
őstag
Kuvaszunk a nyári kánikulában nagyon szenved, állandóan keresi az árnyékot. Kedvenc helye a ház alatti pince lejárata. Télen bezzeg vígan szundít a hó tetején.
Puminkat tegnap nyírtuk meg (kopasz kutya lett, legalábbis eredeti szőrzetéhez képest). Egy vödörnyi szőrt lenyírt a feleségem róla, de így már vígan nyargalászik egész nap.
-
ludsimon
veterán
válasz
deicide
üzenetére
Akkor az én kutyám fél hülye?

Mert napra ugyan úgy kifekszik mint minden 'normális' kutya, de viszont ha odakint áll a tócsa eső következtében csak kidugja az ajtón az orrát és azzal a mozdulattal megy is vissza a helyére.

Az viszont közrejátszhat, hogy a mi dalmatánk az benti kutya nem kint alszik.
-
deicide
veterán
Akkor nekem buta kutyáim vannak, ezek árnyékba mennek, ha süt a nap és behúzódnak a fedett teraszra, ha esik...

-
degu
senior tag
Lenne egy titokzatosnak tuno kerdesem...
A kutyaknak ugye nincsnek se verejtekmirigyei,es melanon /ha jol irtam/ a boreben.De nem is erne sokat a suru bunda miatt
Akkor ez a szerencsetlen allat miert fekszik ki rendszeresen a napra? Majd megpusztul,olyan melege van,liheg,bagyadt,es megis amint teheti -kifekszik a tuzo napra!
Vajjon miert? -
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Üdv !
Hogy álltok szőr téren ? Nálam a kan megszabadult végre a sok feleslegtől (kb 4-5 táskányitól ) és végre én is megkönnyebbültem , hogy vége . Erre ma azt vettem észre , hogy a szuka meg most kezdte el
Nincs szerencsém 
-
Telomanikus
senior tag
PAINKILLER ÚJ!
Most HD-ben 
A végén egy bónusz képpel...
-
degu
senior tag
Ha hiszitek,ha nem,az en kutyam a macsekot probalja megkefelni...

-
Bibby
addikt
Ha egy kan kutya nem fedez, abból lehetnek gondjai?
Mert a miénk sétáknál csak a szagoktól is eléggé beindul, nyáladzik. -
kryboy
tag
Szia megvan még!
Emberek természetesen nem mindenkinek eladó!
Sajnos anyagi helyzetem nem engedi meg ingyen odaadjam, Sajnos minden lehetséges forrásbol pénzt kell szereznem!
Ahova megyek csak 1 honap után kapok fizetést!
Addíg ki kellesz tartanom valamiböl!
ELNÉZÉST HA VALAKIT MEGSÉRTETTEM
Üdv: Krissz
-
public73
senior tag
khm...
ha én hasonló helyzetbe kerülnék és a nagyon égető lenne a kutyám elhelyezésének, új gazdi találásának kérdése, valószínű hogy az eladó szó - enyhén szólva is - nagyon messze kerülne a szótáramból....
talán az anyagi része - mondom ez csakis rám vonatkozik, ezért nem általánosítgatok - bőven homályba merülne annak tudatában, hogy én legelőször is egy rendes és megbízható, gondoskodó gazdit keresnék neki....és természetesen ingyen adnám a kutyát.....
hisz itt a kutya biztonága számomra fontosabb, mint az, hogy összeszámoljam, hogy x hónap, vagy év alatt mennyibe került nekem forintálisan....
őszintén szólva az én német juhászom 15 hónap alatt minden egybevéve közel fél millába volt (kölyök vétel, oltások, gyógyszerek, kaja, kiegészítők, felszerelés, iskoláztatás) és azt azért nem várnám senkitől (ha nekem se lenne lehetőségem, hogy magammal vigyem), hogy rögtön átutalja a bankszámlámra ezt az összeget a kutya átadásakor!
nem akarlak megbántani, de tőlem nagyon távol áll a Te fajta elképzelésed miszerint, ha neked nincs módodban (és ez lehet bármilyen tényező) tovább gazdijának lenni, akkor a leendő gondjátviselő fizessen a kutyádért.....
Eagl3
de látom nem csak én gondolkodok így....

-
kryboy
tag
Sziasztok! Tudom nem idevaló bocs ha bezavartam
Sajnos külföldre utazás végett eladó lenne Amerikai Staffordshire Terrier kutyusom minden oltással stb , Miskolcon
9 hónapos
Nagyon barátságos , szerethető kutyus , élelmes , inteligens , egyáltalán nem agresszív
Kinézete elég durva iszonyatosan izmos a kutya pedig még kölyök
Mégegyszer elnézést -
Telomanikus
senior tag
emlékeztető

painkiller
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mekkora fail képek

-
deicide
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez kész, ilyen pillanatokat elkapni...

-
Telomanikus
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
atyaéggggg
a második nagyon fail 
-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az elson nem a Bruno van?

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A második hasonlít a kutyámra mikor nagyon lemegy alfába
-
virkir
veterán
Veszettség elleni oltástól lehet a kutya bágyadt, hányós?
-
Bibby
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fel lett vágva kis helyen a talpa, és sikerült kiszedni belőle. Most ismét kábult, pár napig lábadozik biztosan.
Nem lett összevarrva, állítólag jobb lesz ha csak nyalogatja magának és gyógyul.
Több ilyet nem szeretnénk átélni az biztos, hihetetlen hogy szegényt minden sz@rság megtalálja. -
pigatt
őstag
Egy friss kép KÉP Amperről.
-
pigatt
őstag
Meg is jártuk a holt tiszát, hát én kicsit jobb helyre számítottam, mind1 egynek jó volt. Nagyon sok horgász van tele van döglött hallal és büdös a víz, legalább 3km-ert be kellett sétálnunk ahol már nem volt senki és mire találtunk egy tűrhető részt. A z alpári ágon voltunk még Tősnek lehet adni kell egy esélyt. De én úgy gondolom, hogy kécskénél a Tisza az ami jó lehet, de az meg már elég messze van.
-
Mr X
veterán
Csiki belejött az ugatásba.

-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Kecskemét és környékén tudtok javasolni nekem valami olyan területet ahova ki lehet vinni a kutyát úszni?
-
Mr X
veterán
-
virkir
veterán
Lassan másfél éves.
Az ugatás lehet azért volt mert megijedt, a miénk se szereti ha elsőre valaki nagyon nyomul meg kell várni, hogy ő barátkozzon meg és utána már mehet a hepaj.
Kíváncsi leszek a tiétek mennyire lesz KUTYA mert én attól féltem, hogy kapunk egy mindentől óvni kellő ölebet.
Hát nem... szerencsére kutya lett belőle, imád ásni ha kertbe szabadul, ha kint vagyunk kertes házba alig akar bejönni, az eső nem érdekli, a szügyig érő tócsákon egyenesen gázol keresztül meg úgy általában olyan mint egy normál kutya. -
Bibby
addikt
-
virkir
veterán
Na majd kinyílik a csipája.
A miénk is ilyen volt kicsinek de ahogy nőtt és egyre több kutyával találkozott teljesen levetette a félénkségét.
A mostani nagy haverja egy kb 30 kilós hatalmas keverék szuka meg egy vizsla ma pl már délután 3 óta lent van vele a kisebbik lányom és kutyáznak a barátnőkkel.
Ja a héten férfivá érett.Kedden egész este így vigyorgott miután megvolt az eksün.
-
Mr X
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs élőlény, aki megijedne tőle. Mindentől fél, állattól és embertől is. Engem és a párom imád, de mindenki mástól tart. Menekül előlük.
Illetve javítok: Van itt egy yorki, na az fél tőle.

-
Mr X
veterán
Én is beköszönök.

Csiki március közepe óta van nálunk. Havanese-yorki keverék. Ennek megfelelően elég játékos, kajla.

-
Winner_hun
félisten
Hihetetlen ez a szőrhullás. Ki van kefélve, szinte semmi nem jön már belőle, egy héttel később meg lógnak róla a szőrcsomók. Aztán megint tiszta, majd megint ömlik a szőre. Hogy ezt hogy csinálják..

-
lacos001
senior tag
válasz
kenwood3
üzenetére
Igen,a szokásos adagot azt csak hűvösebb időben eszi meg,ilyenkor kicsit visszavesz,és alszik egész nap.Szerintem,ezen nem kell izgulni.Este persze ez be van pótolva,mert kb. 2 óra hosszát nyomul a dunaparton,és mókázik más kutyusokkal.Ilyenkor felélénkül,aztán kergetik egymást.Persze sosem viszünk fényképezőt!....

aztán hazaérünk,és kezdődik minden előlről!
-
kenwood3
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Az enyém se szereti a kefét de ennek ellenére már vagy 3-4 táska szőrt leszedtem róla . Nekem nem is a szőr a legnagyobb bajom velük most, hanem az , hogy nagyon válogatnak a kajába . Amióta bejött a meleg azóta sokkal kevesebbet esznek mint régen és fogytak is 1 keveset ( mondjuk a szukának nem ártott mert ő úgyis dagi volt) . Más is tapasztal ilyet a saját kutyájával ?
-
kircipeti
senior tag
Enyem is szereti, de nem tudom, hogy onmagaert vagy pedig azert, mert a vegen mindig kap valami nagyobb jutifalatot (pl. fogkefe) De mar annyira benne van, hogy a vegen bejovok elrakni a kefeket es mire megyek ki a falattal mar ul az ajtoval szemben es var

Ha talalok benne kullancsot (vagy egyeb kezelest kell rajta csinalni), akkor mutatom neki a padot, ugrik fel boldogan, mert tudja hogy a vegen kap majd valamit
Kajaval mindent el lehet erni nala. -
ludsimon
veterán
A dalmatánk utálja, sőt menekül a fésülés elől pedig nem fém hanem gumis kefénk van, hogy ne fájjon neki de egyszerűen nem igényli a simogatást.
Érdekes egy kutya.

-
iwu
addikt
válasz
Telomanikus
üzenetére

kirci, a kutya 3 napon keresztül is bírná...meglátja a kefét, jön elém ül, és élvezkedik...ribanc

-
Telomanikus
senior tag

-
iwu
addikt
wazze, 20 perc fésülés és két zacskó szőr után úgy néz ki a goldi, mintha semmit se csináltam volna...asszem leöntöm benzinnel, meggyújtom, majd eloltom, vagy nullásgép, vagy nem tom.,..

-
-
fero02
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont fürödtem, mikor elkezdte az ugatást. Szerencsére nem bántotta, az ugatása sem a "mérges kutya" ugatás volt, hanem a játékos.
Szerencsére itthon már mindenki aludt és különdíjas lett az ugatása.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- (1 ÉV GARANCIA EURONICS) Asus ROG Strix SCAR 15 G533 I9 12900H/ RTX 3070Ti 8GB / DDR5 16GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a szukára meg ráfért mert hájas volt
Nincs szerencsém