Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
total90
üzenetére
"A mozgásigénye rendkívül nagy, a kutya tele van energiával, szereti, ha van mit csinálnia. A napi három rövid séta a háztömb körül kevés a jó önérzetéhez. Szeret szaladgálni és játszani, és imád ásni. A labdázás szintén a kedvenc időtöltései közé tartozik. A kertet jól körül kell keríteni, mivel a kutya hajlamos a szökésre."
Nem éppen lakásba való fajta.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
total90
üzenetére
Gyorsan előretekered a naptárt egy évvel.

Komolyabban: mindig azonnal meg kell szidni, de elővigyázatból el kell tenni az útjából mindent, amit lehet. Most minden játék neki.
Egy év után eljuthatsz addig, hogy elviszi a papucsot, nem bántja, de várja, hogy megint utánamenj. Az enyém még most három évesen is ellopja, de egy perc múlva, ha nem megyek jön vissza szemrehányóan: te hülye, nem tudod, hogy utánam kell szaladj?
-
kircipeti
senior tag
válasz
total90
üzenetére
Hello!
Nalunk kb egy honapja volt ilyen szokdosos idoszak, de megcsinaltam a kerdeses keritest
Megjegyzem nem volt semmi baj a keritessel, de a Gonzonak a drotkerites nem akadaly, csak picivel tovabb tart, amig atragja magat rajta. Ezzel meg is szunt a dolog. En is mar a kasztralason agyaltam.Szemben most tuzel egy szuka, reggelente szoktam latni a kapu ele betaborozott lovagokat...
Szerintem most par napig csak felugyelettel vedd ki a keneljebol, ki fogja birni.
brownus hat ez igen szomoru
nalunk is kellene utcara a szajkosar, de amig vannak koborkutyak es haztol kapun kiszoko egyedek is, addig nem fogom azzal vinni. Igy legalabb meg tudja vedeni magat. -
Telomanikus
senior tag
válasz
total90
üzenetére
hát de nincs mit megjelölnie hisz ez a lakásba van egy kijelölt helyen ahova pisil...percenként...persze nagyon sokat van kint is a kutty de az neki nem elég

---
Tegnap egész nap estig kint voltunk a "telken". 2000m^2 ... hát futkosott ezerrel. Szénakazalba be...szénakazalból ki. Minden botot megrágcsáltunk. Vagyis ő rágcsált csak.
Nagyon jól érezte magát...No meg ültetéskor elcsent egy egész gerezd fokhagymát
de visszaloptuk. Viszont két cikket meg evett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyárs közbe meg vörös hagymából evett egy kicsit. Meg is jegyezték otthon, hogy hagyma szagú a "lehelete"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sz.: Kullancsnyakörvet gyorsan beszerzek, mert egyet szedtem ki belőle... ma pedig meg fogom fürdetni és átfésülni, hogy biztos legyen. De 2x át is néztem ma. Nem kedvelem a kullancsokat

-
válasz
total90
üzenetére
Koszi!
Es igen, ha durmolni szeretne, szokott ilyen pofakat vagni.

Majd keszitek olyan hazszetfeszitos kepet, mostanaban nyomatja estenkent sokszor, csak lusta vagyok kivinni a gepet.

(#9137) fero02 Ez jo kerdes, en sem tudom. Multkor ugy bevackolta magat oda, hogy dinamittal se tudtam volna felkelteni. Biztos jo meleg neki az a gazos cucc, azert fekszik oda be.

-
Adonimus
senior tag
-
iwu
addikt
válasz
total90
üzenetére
Nagyon jók lettek. Nekem az utolsó jön be a legjobban

Kár, hogy én csak sötétben viszem a dögöket. A hétvége húzása: lent voltunk a műtónál szokás szerint, és olyan méteres sávban kint van a tófólia. A kutyák vizes lábbal rendszerint korcsolyáznak rajta. A juhász már tudja, hogy inkább lefekszik, odamegyek, nyakörvnél fogva kisegítem. A goldi is elkezdett csúszkálni, a juhász odament, és a nyakánál fogva kihúzta
. Olyan kis tündér volt
Persze utána rohanás vissza a jeges vízbe...idióták

-
-
peterszky
őstag
válasz
total90
üzenetére
Nem pici, az már igaz

Elég régóta szerettünk volna egy komondort, de terület nem igazán volt hozzá, ezeket a csodákat meg kis kertbe bűn bezárni. Ilyen csodálatos lény nem sok van. Én eredetileg azt hittem róla, hogy egy magánakvaló, csak megeteted és annyi kutya. De olyan ragaszkodó, hogy azt el nem tudom mondani! Majd lesz mellé egy puli/pumi egyszer

-
sp@rtan
senior tag
válasz
total90
üzenetére
Szuroknak meg van egy bazi nagy háza, szomszéd kutyustól örökölte. De ő se nagyon megy bele, inkább olyan helyekre fekszik ahol lát minket, vagy közel van. De ha meg van kötve, akkor mindig belemegy. Amúgy mostanában az ajtóban fekszik, 3 oldalról védett, közel van a kapuhoz, és oda van rakva a kis takarója. Múltkor olyat produkált, hogy a friss,hideg hóba lefeküdt aludni, mert onnan pont belátott hozzánk az ablakon...

-
kircipeti
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, pedig imádom, de sajna megyek MO-rol és ithon senki se tudna rolla gondoskodni!

nalunk is kellene utcara a szajkosar, de amig vannak koborkutyak es haztol kapun kiszoko egyedek is, addig nem fogom azzal vinni. Igy legalabb meg tudja vedeni magat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon jó.