Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monti0222w
üzenetére
Britet en kutyam se szerette, szo szerint csak azert ette, mert kinozta az ehseg.
-
monti0222w
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lehet azért mert öregednek nem tudom, bármi mást megeszik a környék egyik legnagyobb kaja guberátola, olyanokat megeszik, hogy csak nézzek ki a fejemből pl. krumplit nyersen vörös hagymát stb.

-
cekkk
veterán
Köszi a a tippeket, majd kipróbáljuk őket.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
monti0222w
üzenetére
Nálunk ilyen gond nincs...amit a tányérba teszek, megeszi. Mármint bármelyik tányérba...vagy a földre...vagy az útpadkára...vagy bárhova.

-
monti0222w
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem rossz az, kipróbáltuk a Brit-et elleinte nagy ellánal ették, később meg nem ették, azt vártam, hogy túl legyünk rajta és tértünk vissza a DC-re.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A bulloknál nagyon gyakori az allergia, és ezeknek a legnagyobb része a csirkére reagál (sajnos nem csak arra, de az allergiás bullok 90%-a allergiás a csirkére). Azóta kiderült, hogy nem allergiás rá elvileg, kapott csirkét, így lehet olyan tápot is adni neki, ami nyomokban szárnyas fehérjét tartalmaz. Konkrétan csirkés tápot azért nem erőltetném, de nem gond, ha kis részben van benne. Direkt kipróbáltam a csirkét, de nem akartam egy 3 hónapos kutyánál megrizikózni ezt. Más, ha 6-7-8 hónaposan kipróbálom, és kiderül, hogy allergiás, mint amikor egy 3 hónapos kölykön "kísérletezek". Ezért lett Brit. Aztán maradt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Lehet volt már róla szó, de nem ugrik be; miért csirkementest választottatok?
-
cekkk
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi!
Ez olcsónak számít?
Akkor a Hills se valami drága, már mint ehhez képest. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Kölyök kutyáknak 3 hónaposnak(németjuhász) melyik a legjobb táp. Ma vettem Hills tápot, akciósan(egyébként nagyon drágállom), van valami neve nincs gyártó aki viszonylag jó minőséget kínál elfogadható áron?
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Melyik nem az, a bulimat láttad volna fiatalon! Most már lehiggadt, jó fej illetve jó fej volt, van ő mindig.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Mondjuk ugyanolyan sunyi, rendetlen mintha még kicsi lenne.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Uuuh, úgy rémlett, mintha fiatal kutyát említettél volna, meg nem nézni ki belőle felnőtett, de mindegy is,
a kutya a lényeg, az meg nekem tetszik. -
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Lesz? Már felnőtt, 4 éves. Ennél nagyobbra aligha fog nőni.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez nagyon aranyos és ez a szin, hát nem semmi! Már, most látszik rajta, nem piskóta kutyus lesz belőle.
Köszönőm a képet és ha lesznek még, öket is.
Megnézve jobban a képet, hát nem pici tappancsai vannak, és még mekkorák leszek! -
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
-
Tulipanti
tag
Hasonló rózsaszín van nekünk is, nagyon szereti. A másik kedvenc a teniszlabda közepű köteles játék, mi csak dühöngőnek hívjuk. Ha azzal játszik hihetetlen milyen morgást levág.
Plüss bocija van még, az megvan az első naptól kezdve. 
Túl vagyunk az első ovis napon is, nagyon ügyes volt. Még nem barátkozott de egyszer elment mellőlem körbenézni.
Második legkisebbként párszor fellökték a többiek játék közben de ügyesen reagált, büszke vagyok rá. 
-
Siriusb
veterán
Nálunk a sípolós csirke a kedvenc, igaz volt, ami kb. 1 napig bírta. A jelenlegit a Jézuska hozta, erre nagyon vigyáz, viszi magával mindenhová.
Meg is vagyok lepődve, hogy ennyi idő elteltével még mindig egyben van és még sípol is!
Teniszlabdát volt amelyiket kilyukasztott, de volt olyan is, hogy a varrás mentén szépen lehámozta a külsejét.
Nem tudom, ezek a tüskék mennyi pluszt adnak, de betondarabokat, kavicsot is szokott rágni a nekiadott füge és barackfa ágak mellett. -
TazLeacher
nagyúr
Nekünk Kong Extreme-ből most már van harangunk, labdánk, csontunk, és úton van a frizbee és a karika. Nagyon jól bírják. Sokkal jobban megéri egyszer beruházni ezekre, mint folyamatosan venni a többit.
Amik még elég jól bírják, azok ezek. 1 hónapja megvan, látszik rajta már a használat, de bírja. A szokásos plüss állatok kb. 10 percig bírják, jobb esetben egy estét.
-
Orlin
addikt
Nekünk ilyen volt sípolós szintén ,de mint írtam sokáig nem tartott

Ferplast PA 6064 vinil játék, nagy
"Vinilből készült labda. Felületét apró tüske szerű redők borítják, így játék közben masszírozza a kutya ínyét, gátolja a fogkő képződést."
Amúgy nálatok is megvannak kattanva a labdákért?Teljes a megbolodulás ha nála van!Szaladgál vele ,rágcsálja,nyűszög

-
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vince-nek volt egyszer egy muanyag tuskes ragokaja, az volt a kedvenc elfoglaltsaga hogy csipegette lefele a tuskeket

Viszont ha gumi lehet hogy nehezebb dolga lenne vele. Majd korulnezek, hatha talalok valami jot. -
-
Kidus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kemeny tomor gumi vagy ruganyos puhabb?
-
Winner_hun
félisten
Vettem tápot, az mellé lehetett ingyen választani. A kosárlabdát meg amivel előtte játszott kidobtam. Sokkal régebben kellett volna, a fogait tönkreteszi (idővel a teniszlabda is). Az ilyen bütykös állítólag nem bántja annyira a fogait. Még az állatorvos mondta régebben, mikor látta a fogait és kérdezte hogy milyen labdával szokott játszani, akkor ajánlotta hogy ilyen tüskés kéne, az jobb neki.
-
Kidus
őstag
Nalunk 3 percig. Nem lehet labdat es egyeb jatekot nala hagyni, mert azonnal kivegzi ha egyedul marad

Csak a ragcsai vannak kint neki mindig.
Multkor elfelejtettem a tenisz labdat eltenni, amig atoltoztem a szobamban o szepen megnezte, mi van benne.
Ugy nezett ki mint egy megkinzott kinder tojas
-
Orlin
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálunk ilyesmi laszti 3 napig bírta

Kong Extreme viszont 3-4 hete van már és semmi baja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Micsoda bütykös paradicsomot kapott az az eb!

-
Orlin
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Sejtettem,de lusta voltam vissza lapozni
-
Orlin
addikt
When the dog stays at home alone

-
Orlin
addikt
Érdekesség
-
monti0222w
addikt
Azért kérdeztem, mert ha ropogtatja a tápot akkor a fog nem lehet, de kitudja?! Majd doki megmondja.
Mi már voltunk a Fressnapf-ban Zéno szeret oda járni, meg sétának sem utolsó, oda-vissza kb. 2km. Az öreg úrnak ennyi már elég.
Sajnálom, nem igy kellene lennie az embere meg nem mondok inkább semmit! -
Orlin
addikt
Nos úgy tűnik a szomszéd rottweiler kutyus meghalt.Lehet jobban járt szegény!Mint írtam 2 méteres kennelben tengette mindennapjait napon ,esőben, szélben házikó nélkül gazdi szeretete nélkül.

Gondolom okos szomszédom feldobta a teherautóra aztán eltüntette valahol
Ez a 3. kutyája az elmúlt 4-5 évben előtte 2 rottweiler volt egyszerre a kennelben...monti0222w!
Igen a szárat tápból eszeget.Most megyünk erdőt járni mert már az előbb körbe ugrált ,hogy mennyünk

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
De édesek.

-
Orlin
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Nálunk is kajás nagyon és én is egyből észre is veszem ha nem úgy fogy a kajája.
Most reggel eszegetettet azért.Meg ezért is fúra ,hogy eszik csak nem annyit meg full jó a hangulata.
A doki kicsit furán is nézett mikor itt volt mert a kutya ugrált,ugatott csóválta a farkát.
Csak azért a gazdi látja a kutyája minden mozdulatából egyből ha valami nem stimmel.
Hétvégét kivárom még merre alakul és ha nincs változás bevisszük a kórházba nézzenek rá a fogára meg úgy egészében a kutyára. -
Orlin
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Van egy nem jó foga.Azt meg is akarom nézetni korházban!De gondolom akkor nem is rágna?Van kis labdája meg a fadarabokat is rágcsálja!
Házit szokott kapni este napközben esetleg tápot,de egyiket sem nagyon eszi most.A hangulata is mondjuk változó van amikor a szokásos jó kedve van,de van amikor visszahuzódik kicsit... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baja a kutyámnak hogy nem eszik úgy mint régebben!?
A hangulatam nem romlott,de az esti nahy kajálásnál csao "fitymálja" az ételt,alig eszik belöle...Doki látta,de nem vett észre semmit,mert ugye hangulatilag jó és semmi külső jele (egyenlöre) ,hogy baja lenne.
Köszi -
ro_bert17
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amilyen nagy füle van, lehet hogy pit-nyúl terrier.

-
capulet75
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez tuti nem bull.

-
monti0222w
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem vitázni akarok,de én ezt bullnak láttom, a törzs hengeres tömör a has nincs felhúzva mint a legtöbb terrier fajtának, a fül álló, söt a fej alak is hasonló és mintha stop nélkül lenne.

Többször megnézve a videót, nem lehet hogy szuka, de ha kan a szórásba is belefér mivel ezt te is tudod nincs súly és magasság határ megadva a standardban. A szin is egyöntetű fehér, mig a többi rövid szörű terrier fajtánál ezt megtöri valamilyen más szin. -
Winner_hun
félisten
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Annyira nem ismerem ezeket...akár.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jack Russel?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez biztos, hogy nem bull, ahhoz kicsi a feje, és egy ekkora bull még baba, ennek a kutyának a felépítésén látszik, hogy már nem kölyök. Valami kisebb terrier lehet, esetleg még valami nagyobb csivava is beleférne, vagy keverék.
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Baszus, és ha jól láttom ez egy bullterrier!

Képeket sikerült már csinálnod az érdekes keverék kutyáról?

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Addig nézzétek ezt a videót.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dobd majd fel ide a topicba, én biztos megnézem, kiváncsi vagyok rá. Érdekel a dolog és ez érdekesnek igérkezik.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
A héten még remélhetőleg úgyis lesz dolgom arra fele, úgyhogy lehet bemegyek hozzá csak a kutya miatt, aztán csinálok róla egy-két fotót.

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem semmi mix, megnéztem volna én is!
A keverésre tippeltem, jó nyomon jártam. 
-
Bjørgersson
félisten
Pár perce válaszolt, bordói dog & labrador keverék.

-
hrvp
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mobilról is vissza lehet olvasni, akkor látnád, hogy már válaszoltak

-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, csak jóval nagyobb náluk. Viszont a Tosa-k nem sötét barna szörüek mindig világosak.
-
ro_bert17
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Csak vicc vót!

(#17713) Daffni2: Jé! Miklóson van tosa?
(#17714) kovy29: csak komolytalankodtam. A ridgeback kb. fele akkorka mint egy tosa inu.
(#17719) hrvp: állítólag már szankcionálják oly szigorúan. De majd a helyi modi talán leírja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Néztem egy-két random Google képet erről az amerikai bandogról, de a testfelépítése nem stimmel, nagyon staffisnak tűnik nekem.

-
Daffni2
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi igy már értem, és még egy tippem van USA tipusú bandog mivel az ő keverésük, nápolyi masztif- pitbull, vagy amstaff. valamivel kisebb szikárabb feszes börrel, több szin varriációval.
ro_bert17: csak rhodesiaira gondolsz?
Daffni2: szépek mind a ketten.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
A tosa inu-ra tippelnék, abban szokott lenni kevés fehér, igaz a mellkasán.
Vagy a hátán nem volt furán borzolva a szőr?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Ja igen, ne haragudj. Találkoztam ma egy PH taggal és volt ott egy ilyen kutyu, aki egyébként nem az övé, viszont csak miután eljöttem jutott eszembe, hogy megkérdezzem a fajtáját. Írtam azóta neki azért, hátha ki tudja deríteni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A molosszerek rokonok. Ezen belül bármi. Bordeux-i dog, boxer, bullmasztiff, angol masztiff, cane corso, tosa, stb., stb., és ezek különböző színvariációi. Sárgák, csíkosak, homokszínűek, stb.
Mondjuk az egy-két fehér folt a hátsó lábon?Szerk: nagy vót, vagy kisebb? Maszkos volt? Esetleg kupírozva volt?
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lehet keverék, de a nápolyi egyik jellegzetesége a túlméretezett bör.
Elmondanád a kérdésed lényegét? -
Bjørgersson
félisten
válasz
monti0222w
üzenetére
Szerintem nápolyi masztiff volt, viszont sötétbarna volt a bundája, a hátsó lába környékén volt egy-két kisebb fehér folt és egyébként semmi ránc nem volt rajta, tök sima volt mindenhol a bőre.
-
monti0222w
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Talán, az angol masztif, kisebbek, töle vékonyabbak, sportosabbak vannak csak nem tudom mire gondolsz azért nem merek a fajtákkal dobálozni.
Ha a nagyság a lényeg és rövid ször akkor Tosa Inu, Boerboel stb. -
Bjørgersson
félisten
Nápolyi masztiffhoz hasonló kutyafajtát tudtok mondani?
-
Kidus
őstag
Itt a nevezos kepunk

Ezt ujabban gyakran szokta, fejjel lefele nezeget ki a fejebol, vagy ha epp fekszik es szolok neki, direkt igy fordul hatra hogy ram nezzen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor a Hills se valami drága, már mint ehhez képest.
Nem szembe néző, hanem, mellre néző. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)