- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
monti0222w #16645 üzenetére
Az enyem olyan szinten alarendelt amugy is, hogy sokat nem kellett vele bohockodni regen sem, eleg csunyan nezni ra es egybol allit magan.
Jol latszik abbol is, hogy meg a kanapera sem ment fel soha, pedig tuti szeretne, de tudja hogy az nem az o helye. Pedig azt csinal amit akar amig nem vagyok itthon. Ez leginkabb szerintem alvasbol all
Agyra sem johet fel, viszont az fontos hogy legyen sajat helye, sajat jatekai, dolgok amiket meg en hagyok beken.
Az is teny, hogy ilyenekre en is mindig figyeltem, hogy ajton en lepek ki/be eloszor, kocsibol csak hivasra szall ki, kajalni en fogok eloszor es nincs konyorges, asztalnal csakis vendegsegben lehet a labam mellett fekve, itthon szepen a helyen, es a feje az asztal fole tuti nem megy soha.
Nekik is jot tesz ha tudjak mik a szabalyok es minden vilagos, nincs rosszabb egy zavart kutyanal amelyik nem tudja hogyan kell viselkedni/reagalni a hetkoznapi helyzetekre.
Kettojuk kozt a rangsort viszont ok fogjak lerendezni, abba en nem szolnek bele semmikepp, meg szerintem nem is nagyon lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest