Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az enyem imadja a durrogtatast, menni akar vadaszni

Kullancsrol:
Kiltix mar egy par eve eleg hatastalannak bizonyult, ugyhogy atalltam Scalibor + Advantix kombora.
Vincentben meg soha egy kullancs nem volt, pedig jarjuk a hegyeket/erdoket/reteket rendszeresen, es tudom hogy sok a kullancs, mert engem allandoan beprobalnak, csak fobiam van es egybol eszreveszem
Esetleg meg a Virbac nyakorv lehet jo, volt rajta egyszer az is, mikor nem volt rendelheto a Scalibor, de nem tul sokaig.( Van meg errefele egy Seresto nevu nyakorv is, ami allitolag 8 honapig jo, de amennyibe kerul, annyiert mar setalni is kivihetne.... )
-
Bjørgersson
félisten
Szegény Bubu ahogy öregszik, úgy fél egyre jobban a vihartól meg a tűzijátékoktól. Szilveszter után is két napig nem evett, most meg vagy két órája szakad az eső, de a bejárató ajtó elől még egy centit nem mozdult, pedig egyáltalán nem dörög sokat.

-
ro_bert17
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez azért így elég szélsőséges vélemény szerintem (is). Mert ilyen elven nem kell zárni a házat, autót, biciklit, nem kell lopás ellen védeni, mert felesleges?
100% védelem nincs. Vannak eltérő területek a kullancsok elszaporodottságát illetően (és azon belül is eltérő arányban lelhetők fel a fertőzött példányok).
Tehát használni nem kötelező, de bizonyos körülmények közt nem árt.
A mi kutyánkon pl. killtix volt. Fél éven belül kétszer lett babéziás. Tavasz óta foresto-t használunk, így is volt már benne kullancs, de lehet pont a foresto segített azon, hogy fertőzött példány ne csípje meg. Nekem konkrétan ennyit megért, hogy jobban bizakodjak a kutyám egészségét illetően. -
Winner_hun
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
Előtte is volt benne, akkor se segített, felesleges. Amúgy szerencsére kevés erre a kullancs. Attól mert xy dolog ellen van valami szer az nem azt jelenti hogy azt használni is kell, pláne ha tapasztalható hogy nem is jó arra amire van.
Nem szúnyogriasztózom magam, megvagyok nélküle

-
fattyu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mondcsak a szunyogriasztó spré amit magadra fujsz.
Nem csíp meg egy se vagy 230 helyett 3 helyen vakarózol?
De ja spórolj ezen.

-
spammer
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért én nem hagynám védelem nélkül. Belemennek a dögök, de meg is döglenek. A kérdés csak az, hogy előtte sikerül-e megfertőznie.
Hogy rohadna meg az összes.
Meg úgy vagyok vele, hogy a semminél több, ne azon a pár ezresen múljon fél évente. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem pl. mindig elmondja az orvos, hogy nem 100%-os a védelem, nincs is 100%-os védelem.
-
spammer
veterán
válasz
fattyu
üzenetére
Következő már tényleg Scalibor lesz.
(#15987) Lompos48: hm, pedig azt írják, hogy a kutya nem hallja, de most utánanézve e szerint tényleg [link]
Persze gondolom kutyától is függ, hogy milyen magas tartományban hall, meg a riasztótól is (egyik oldalon 40 kHz-et írnak). Na mindegy, ilyet nem veszünk, de a kullancsokkal jó lenne már kezdeni valamit 
-
spammer
veterán
Eszméletlen, hogy mennyi rohadék kullancs van. Tegnap kiszedtünk egyet, ma megint van benne

Ultrahangos riaszton filózunk, de sok helyen olvasni, hogy szart sem ér.
Kiltix van rajta, de belemennek állandóan a dögök.Mindenki sír, hogy mennyi kullancs van, szaporodnak, egyre több a fertőzött, de nem ám, hogy irtanák őket... A gyökér EU-nak muszáj volt betiltani
Nem hiszem el, hogy semmi rohadt szer nincs rá, amivel permetezhetnék ezt a qrva országot
Mi lesz így, évről évre egyre több lesz, csak hagyják, mert jó az úgy? 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szakmaiban nem lehet csak, itt hirdethet. Szerintem.
-
L_YKing
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Tesómnak vannak eladó kutyái szabad itt hirdetni?

-
Kidus
őstag
-
-
Kidus
őstag
Nekem meg kiderult vegetarianus a kutyam, talaltam egy olyan kajat amiben csak novenyi alkotoreszek vannak, egybol elmult az osszes allergiaja, viszketes-szorhullas-fejrazas, minden.
Elkezdte noveszteni az oldalan-hasan is a szort vegre, mashogy is viselkedik, hat nem hittem hogy ezt megerem. -
iwu
addikt
hát ez az...
Dodi, pazar a 2 fotó

bzoley, hát nem biztos. mi azért fogadtunk be még 1 kutyát, mert először elpusztult a szomszéd pajtás kutya, utána a macskánk, és tiszta depi volt a kutya...az biztos, hogy durva büdzsé az oltás...meg a kaja is...
Feró, gartula a csajszihoz!!!
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
És a felelős esetenként erőssen idézőjeles. Az elmúlt hónapokban többször jártunk állatorvosnál, mint közértben. Előző kutya betegsége, elaltatása, új kutya örökbefogadása, "ajándék" betegségek kezelése, stb., mégis azért könyörög, hogy a labilány mellé vigyünk haza egy házörzőt is. És akkor még nem volt szó a nem anyagi felelősségről.
De ha már erre járok. Egy gyenge minőségű videó a kislányról. Kezdi jól érezni magát nálunk.
[link] -
Ma kukaztam 27 k-t a kutyara es semmi baja. Oltasok, chip, feregirto, scalibor, kaja. Elkepeszto, hogy luxuscikk lett a felelos kutyatartas.

-
fero02
nagyúr

-
Kidus
őstag
válasz
stvnppp
üzenetére
Amelyik kutya stresszel a kefere, azt jobb benyugtatni kicsit.
Foleg miutan 2-3 orat vesz igenybe rendbe tenni, az lenne vicces ha nem kapna nyugtatot, es orakon at szenvedne ott, hogy menni akar, es sosem lenne kesz mert nem maradna nyugton.
Nem elaltatva van, hanem kabitva. Nem ugyanaz.
Macskaknak is lehet kapni, itt ahol en lakok meg az allatbolt polcain is vannak ilyenek. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csodalkozol? Igyal meg 8-10 paleszt es nezz a tukorbe.

fattyu Nem nem, dehogy baj. Nalatok az van, nalunk meg ez.

-
fattyu
veterán
nem baj ha nem értek egyet?
eleddig csak annyit tudtam meg a kutya odébbmegy.
nálunk az van amit én mondok.
ha meg fél valamitől abból pozitív élményt próbálok csinálni.
kapott a gyerek mittomén egy kocka sajtot minden egyes kefehúzá után? vagy májkrémet? vagy ilyesmi.
Ismét csak kérdezem mert ezt nem írtad le.
de annyi infóval amit adtál akkor is az jön át hogy ráhagytad a kutyára hogy ellenkezik veled és megoldáskétn szedálod....
-
válasz
fattyu
üzenetére
Mert maskeppen nem tudod kikefelni a szoret. Ennyi a tortenet. Nem hagyja, elmegy onnan es kampo. Kutyakozmetikakban is ezt a szert adjak, ha nyugtalan az eb. Semmi problemat nem okoz nala, a szore viszont rendben lesz. Most tenyleg mi a baj azzal, hogy jot teszek a kutyaval?
Winner_hun
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fattyu
veterán
megkerdezhetem miért? mert latatlanban nekem is lenne nem is egy de megkaptam mostanság hogy tul gyorsan ítélek szóval kérdezem. Egy fésüléshez miért kell kábíani a kutyát? emberek milliói oldja meg drog nélkül. Nekem is megy.
a körömvágás is. A szuri beadás is.szóval érdeklni mily körülmény lehet ami ennél az állatkánál anesztéziát validál egy fésüléshez.
-
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze, kerhetsz tobbet is. Multkor en is duplat hoztam, felszivta egy fecskendobe a doki, azt osztottam el ketszerre.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak allatorvostol tudsz. Megmondod hany kg a dog es annyit fog adni, ami eleg neki. Nincs semmi es nem is tudod vele kinyirni a kutyat, ha 2X annyit adsz se.

Asszem az a sedalin gel, de nem biztos. Ra kell nyomni a nyelvere es 10 perc mulva kampec.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Lompos48
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
"A kutya normális testhőmérséklete függ az állat testsúlyától: minél nagyobb tömegű, annál alacsonyabb az átlaghőmérséklete. A mini fajtáknál, akik 1-5 kg között mozognak, a 39-39,5 fokos testhőmérséklet normálisnak mondható, a nagy és óriástestú kutyáknál pedig a 38-38,5 fok. Ebből következik, hogy a kistestűeknél 39,5 és 40 fok felett, nagyobb testűeknél viszont 38,5 fok felett beszélhetünk lázról. Ha egy nagytestű kutyának 40 fok feletti testhőmérséklete van, azonnal forduljunk orvoshoz, mert az már súlyos lázat takar!"
-
fattyu
veterán
na most én kérdezek állatorvosioost.
Barátcsaj kutyusa ma volt ivartalanítva. Szuka.
Lázaskás. 39.0nál hívta orvost aszondta nem fog feljebb menni. most 39.2
Tudom nem vészes főleg nagyműtét után. Doki aszondta van benne lázcsill. Megy a tanácstalanság toljunk e bele.Nekem van itthon ketofen inj ami lázcsigyullcsi.
Ha az enyém lenne megvárnám ha eléri a 39.5öt adnék neki. De nyilván nemtom.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amerika - nem Amerika, várható volt, hogy ez történik pláne úgy, hogy lehet tudni, hogy a kinti rendőrök nem szarakodnak. Nem tetszett amit láttam, de egy támadó roti(?) akkor is egy nagy adag agresszív izomgolyó...
jer1cho: Nagyon aranyos a denevér füleivel

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon cuki!

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amerikaval semmi baj nincs. A niggo faszinak szoltak, hogy huzzon el onnan. Az meg ahelyett, hogy szot fogadott volna, elkezdett kemenykedni. A rendorok, a sajat es az o biztonsaga miatt megbilincseltek (rendorsegi akcio folyt eppen), a kutyaja meg ratamadt a rendorokre es onvedelembol le kellett loniuk. Ennyi tortent, aki itt fax volt, az egyes egyedul a kutya gazdaja.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon aranyos kiskutya!

(#15912) fero02: Szerencsétlen.
Kár, hogy már nem az ókorban élünk és eltűnt a szemet szemért elv. -
fero02
nagyúr
válasz
lacos001
üzenetére
Nagyon nem helyes, amit csinál. Vagyis hogy hagyja csinálni.
----------0----------
Más: Holnap megyek egy állatmenhelyre megnézni egy Juhit. Elég nagy a valószínűsége, hogy haza is fogom hozni (persze csak ha a hölgyemény és az alapítvány is úgy akarja). vannak képek is, de csak erős idegzetűek nézzék végig, mert borzalom...
-
TazLeacher
nagyúr
-
lacos001
senior tag
de szeretem az ilyen videókat...........
-
fattyu
veterán
válasz
Idiofil
üzenetére
Az egy nagyon jó tipp. De a catahulákban is a harle beacueronok vitték be ezt a színt. és bár a catahulák nagyon változatos színekben vannak, nagyon ritka az ennyire harlekines eredmény.
amugy nem néztem nagyon utána de szerintem eitthon nagyon kevés ha van egyáltalán catahula van. Boszi meg azért akad bár szintén nem sok. igaz az utóbbi években azért volt egy kis boom. sajnos :S
-
Idiofil
aktív tag
válasz
fattyu
üzenetére
Én teljesen azt hittem hogy, Catahoula Leopard Dog
-
fattyu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze gondolom kutyától is függ, hogy milyen magas tartományban hall, meg a riasztótól is (egyik oldalon 40 kHz-et írnak). Na mindegy, ilyet nem veszünk, de a kullancsokkal jó lenne már kezdeni valamit

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)